Aki meg nem szereti, tényleg minek jön olyan ember topikjába, akit nem kedvel? Én pl. sok embert ki nem állhatok, mégse megyek a topikjukba bohóckodni. :)
Ha ennyire utálod akkor miért vagy itt? Ez egy rajongói oldal nem pedig Koós Jani utálóinak az oldala. Különben is nem értem mi bajod vele. Példátlan humora van és kiváló hangja! :)
Sosem felejtem el mikor egy füredi rendőrbálon voltam, kedves János bácsi volt a sztárvendég, mikor is egy óra késés után olyan részegen szált ki a fehér Mercédeszéből, hogy 2en támogatták fel a színpadra... ironikus az élet mi ?:)
Aki azt hiszi, hogy a kislány a zongoránál című borzadályból aminek sem a szövegéhez, sem a zenéjéhez semmi köze, csak elvonyította párszázszor vagy ezerszer, majd megél egy életen át.
Koós és Bajor, nincs még egy ilyen klassz páros, mindenről tudnak tréfát csinálni, mert úgye téma az van bőven. Én így együtt szeretem őket, bárcsak lenne közös műsoruk is!
Azt hallottátok,hogy volt a New Yorki fellépésen egy kis szájkarate,meg némi sallerosztás a lagzi lajcsi miatt,hogy lemondta a fellépést,de nem ő a hibás, hanem a szervezők, mert ezt elfelejtették közölni az emberekkel...