sziasztok!olyan Roy és Ádám rajongót keresek, aki meg va nveszve a fiúkért bármit megtenne hogy találkozzon velük. Ha van ilyen aki nagyon imádja őket akkor az írjon nekem. Ha jelentkezik ilyen akkor az találkozhat velük, és elmondhatja mit érez irántuk, meg a zenéjük iránt és hogy mennyire imádja őket. Esetleg van róluk egy nagy gyűjteménye. Lényeg hogy nagyon nagy rajongó legyen. köszi
Miért sejtettem én ezt?:D De az gáz, hogy nemvan magángyűjteményem ilyen újságokból, meg iylesmi????Csak egy képecske...A szekrényen..a többi gyűjteménytag mellett...
Hűűűű, anitám, most nézem, hogy betevékenykedtél ide:DDDAztaaa, most szemezgetem a vizuális cukorkákat...De meg fogsz leődni, nekem a hármasból a legalsó kép teccik:D És meg nem tudom mondani, mér:DD
A képre még várjatok:-)))Mert most az nem jár ám"csak úgy"De ehhez az angyal-kérdéshez amúgy az a kép kéne, amit egyszer Bia apuja csinált Szegeden a telefonjával, az égő csipkebokor:-)))Az kegyetlenjó volt, ott tényleg csak annyi látszott az emberünkből, hogy egy fénycsóva repked a színpadon:-)))Szóval... Roy egy paranormális jelenség.... na, második hozzászólás megvolt, uff, megint értelmeset tettem a közöshöz:-)))csók nektek:-)
Khm..Sziasztok...Az nagyon gáz, hogy én meg csak most találtam ide?:-))))Jó, tudom, vaksi vagyok, és cserébe képet se rakok fel:-))De azért sziasztok:-))))
Legutóbb Miróban keveredtem emiatt kellemetlen szituba, Miró másik részről csak azt látom, hogy vadul integet nekem valaki, visszaintegettem, de halvány gőzöm nem volt róla, ki az. Aztán kiderült, hogy az egyik pincérlány volt az:) De azért rossz volt, mert ha ilyen szituban esetleg nem jelzek vissza, akkor simán nézhetnek bunkónak is:(
Úgyhogy bárki integet, én visszaintegetek:)
Judit, neked már tényleg ismerős lehet ez a téma:) Egyszer remekül ecsetelted nekem, hogy látod ott azt a fehér-fekete foltot, na az a bálna:)
Meg Veled is jártam már úgy, hogy a szemközti járda széléről integettél, aztán azt se tudtam, ki vagy:)
Látod, hogy összehangultuk a képeket? Vagy csak ez az egy polója van:-))))))))))))) Ha már a kedvencekenél tartunk akkor ide teszem a második kedvencemet. De most már befejezem, mert ide rakhatnám az összeset:-)