A Pinceszínház szervezésében 2007. október 2.-án Verebes István beszélget Dobrev Klárával a Sorsjáték című előadás keretein belül. Részletekért érdeklődni az e-mail címemen, Kalman.Kitty@gmail.com-on lehet. Köszi!! :-))
Nem nagyon értem hogy miért kell ezt a hölgyet bántani ? Nem a szépség a fontos.az én feleségem se úgy nézki mint eggy baba !Ne legyetek gonoszok. Sanyi
Dobrev Klára Roger Moore-ral bálozik szombaton. A világsztár az UNICEF jószolgálati nagyköveteként a magyar UNICEF szombati báljára kapott meghívást. A rendezvény fővédnöke Gyurcsány Ferenc miniszterelnök felesége.
- Én is néztem a Roger Moore-filmeket. Különösen nagyra értékelem, hogy a neves művész szerepet vállalt az UNICEF-ben, az ENSZ Gyermekalapjában. Ez is jó példa arra, hogy a népszerűséget, a közvélemény érdeklődését érdemes kihasználni arra, hogy a figyelmet jó ügyekre irányítsák - mondta lapunknak szóvivőjén keresztül Dobrev Klára. A Napi Ász információi szerint a filmszínész holnap érkezik hazánkba. Titok övezi, melyik hotelban fog megszállni, de annyi bizonyos, hogy a Hiltonban áll a nyilvánosság elé. Dobrev és Roger Moore a bálon egy asztalnál foglal majd helyet. Mivel mindketten elszánt gyermekvédők, vélhetően lesz miről beszélgetniük.
Minden idők legszebb és legszimpatikusabb magyar first lady-je. Úgy látszik Gyurcsánynak a nők terén is jó ízlése van. Aki szidja D.K. külsejét,azt szívesen megnézném,hogy vajon milyen lehet. Fiúk,lányok,ne legyetek szégyenlősek! Tegyetek fel ide magatokról képet! Aztán majd meglátjuk,hogy néztek ki hozzá képest...
Lamperth Mónikával együtt Ő a kedvencem.
Szerintem szép nő, de a Móni a legszebb!!! Nem értem, mért nézik "férfinek"??? Szerintem divatos, követi a protokollszabályokat is, és okos is.
Nekem nagyon szimpatikus a hölgy. Mindig elegáns, és nagyon szép a mosolya. Az első IGAZI försztlédi. Kicsit több fényképet közölnek róla amint rákos gyerekeket vidít fel, és ő lesz LédiDi II.