Keresés

Részletes keresés

Egy Timcsó Creative Commons License 2008.10.28 0 0 60

Szerintem igazán nem is akar kitagadni anyukád hiszen akkor egyszer tagadott volna ki ... de így minden héten ... :)

És szerintem biztosan mindig vár haza ... és hogyha másért nem ... hát pontosan azért mert szeret. Csak eszébe juttatod,hogy "rosszalkodtál"... de hogyha nem mész hozzá akkor kit fog kitagadni anyukád?:)  

Előzmény: linaanya (59)
linaanya Creative Commons License 2008.10.27 0 0 59
Egy Timcsó! Engem anyukám szinte hetente kitagad valamiért:S de már megfogadtam, inkább nemmegyek hozzá, hogy ne tudja a szememre hányni a rosz dolgaimat és ne tagadjon ki állandóan mert már az idegeimre megy a kitagadása :D
kyra12 Creative Commons License 2008.10.27 0 0 58
Szegény Györgyi...Hirtelen elment. Nem találta meg önmagát,pedig
szeretve volt... Legyen könnyü neki a föld...
Egy Timcsó Creative Commons License 2008.10.18 0 0 57

Fiam 17.éves lesz...

Most van a "lázadó" korban .Nagyon sokat vitatkozunk sokszor sokmindenben nem értünk egyet...Főleg a nagy szabadságban ... hogy ilyen idősen a tanulás mellett szükséges-e a bulihegyek a korosztályával? Fiam még nem járhat éjszakai szórakozóhelyekre,csak suli-buli vagy ahol élünk barátaival klub szülinap,kerti party...

Amikor vitatkozunk,összeveszünk:) olyan lelkiiismeretfurdalásom van és bocsánatot is tudok kérni gyerekemtől ha szavaimmal megbántottam..

És olyan jó ismét átölelni megpuszilni együtt nevetni... Nem értem és soha nem is fogom azokat a szülőket akik kitagadják,megtagadják gyermekeiket...

Én is a mai napig vitatkozom vagy veszekszem szüleimmel :) bármin is ...

de ez mind nem sokáig tart mert nagyon szeretjük egymást és nem tudnánk élni egymás nélkül ... amelyik családban ez nincs meg ott a felnőtt és a gyermek is érzelmileg hiányos ... És ez valóban nem a pénz függvénye!                                                                                                                           

ferapont Creative Commons License 2008.10.16 0 0 56
Ez egy ILYEN család, jó dolguk volt a szocializmusban, az Albert papa ugye külszolgálati munkán tengette az életét. Ez egy lelki nyavalyákon rágódó, echte fővárosi, értelmiségi polgár család, ahol a szeretet ritka vendég volt.
Előzmény: kriwer1 (55)
kriwer1 Creative Commons License 2008.10.16 0 0 55
Sziasát megsztok!A család és gyermekkor minden ember felnőtt korára kihat.A család nem bocsát meg?Röhej.Miért is haragudnak?Ön maguk miatt?Nevetséges bocsánat ez azon családtagokra értem akik nem jelennek meg.Vagy aki nem jelenik meg talán önmagával nem mer szembe nézni vagy a tetteikért v a meg nem tettekért?Nem tudhatja nem végzi e hasonlóan v még rosszabbul.Elég szegényes bizonyítvány ha valaki a saját gyereke elvesztésén nem jelenik meg akár milyen viszonyuk is volt ez is önmagáért beszél remélem a cica jó helyen lesz a húgnál.
Előzmény: e_is? (53)
ganzler Creative Commons License 2008.10.15 0 0 54
Előzmény: e_is? (53)
e_is? Creative Commons License 2008.10.15 0 0 53
Szegény Györgyi!

Felravatalozzák, de a családja nem lesz ott. Sajnálom, hogy még a halála után sem kap tőlük megbocsátást. R.I.P.
Egy Timcsó Creative Commons License 2008.10.11 0 0 52
  Egyszer véget ér a lázas ifjúság,
Egyszer elmúlnak a színes éjszakák,
Egyszer véget ér az álom, egyszer véget ér a nyár,
Ami elmúlt, soha nem jön vissza már.
Egyszer véget ér a lázas ifjúság,
Egyszer nélkülünk megy a vonat tovább,
És az állomáson állunk, ahol integetni kell,
De a búcsúra csak pár ember figyel. „ ...



Györgyinek megváltás volt a Halál! Szörnyű ezt mondani, írni de:...Amikor a múlt héten 2008. Október 03-án itt a neten halál hírét közölték hirtelen bevillant, hogy én még nem is olvastam a könyvét egyiket sem... Mindent amit tudtam róla csak a Tv-ből, újságokból ... Ekkor férjemmel elkezdtünk bőszen kutakodni és egy kanadai magyarok közösségi oldalon szabadon letölthető volt Györgyi könyve a :Miért pont én ? A depresszió szorításában... Péntek éjszakától szombatra virradó hajnalig hangos könyv formájában hallgattam végig fájdalomtól duzzadó sorait ,saját hangján tolmácsolva... Borzasztó volt, tudván azt,hogy azelőtt pár órája távozott az élők sorából Albert Györgyi újságírónő. És mégis misztikus de egyben horrorisztikus élményt is adott élete kitárulkozásával annak súlyos fejezeteit boncolgatva...Egy hosszú – hosszú folyamat áldozatává vált melyet betegsége folyamatosan de biztosan generált! Intelligens, okos nő, aki teljesen tisztában volt állapotával és akkor is tudta azt amit mások nem vettek észre, hogy : valami nagyon nem jól működik a „rendszerben”! Az Ő rendszerében ... A folyamatos bűnbakok keresése: a család, a férfiak ,akik nem érették meg őt, nem szerették pedig ő vágyott volna rá...”Györgyi te Őrülten szerettél!”

E hét szerdán az MTV l-en Szulák és más...című műsorban nem hiszem, hogy senki sem vette észre,hogy Györgyi valóban más volt mint a többiek,nagyon nem jól volt! Nem lett volna ildomos őt oda meghívni! Sikeres nők közé pont akkor amikor ő azzal küzdött, hogy a TV 2 főző műsorában hozzá nem méltó alkoholos mámorában mit láttak vajon belőle a nézők?? Hiába volt ő „látszólag” nyílt és őszinte,szenvedett,küszködött szégyenérzetével ...hiszen minden megnyilvánulásából,nyilatkozatából egyértelművé vált egyfajta szellemi „felsőbbrendűség érzése” a médiában szereplő olyan emberekkel szemben akiknek semmi közük a „szakmához” és mégis foglalkoztatottak,képernyőn vannak. Szulák ezt nem látta Györgyin akkor? Érezhető volt,szemmel látható, szinte tapintható, ő ott kellemetlenül érezte magát hirtelen kicsi lett, halk szavú és visszafogott. Utolsó interjúja volt ez és talán egy belső hang megsúgta neki, szerényen, visszafogottan és halkan...

Így távozott egy taxiban, eljött érte akitől és amitől rettegett de mégis úgy várta: a Halál!

Isten nyugosztalja békében!Már nem költözködik többé... örökre otthonra talált, „hazaérkezett”!


Berente,2008.október 11


- Timcsó -

ganzler Creative Commons License 2008.10.09 0 0 51
Ugy olvastam a húga, Andrea vette magahoz, még mielőtt lezárták a lakását.
Előzmény: Törölt nick (37)
Aglo Creative Commons License 2008.10.06 0 0 50

"Én arra válaszoltam, amit írtál. Azt vetetted fel, hogy miért kellett őt mellőzni.
Nem a munkásságáról fejtettem ki a véleményem, mint ahogy azt te állítottad."
-Igen felvetettem!
-De azt nem ragoztam, hogy a "munkásságáról" éppenséggel mit gondolsz!
-Bár nem volt nehéz kitalálnom, hogy mi a véleményed, és mit miért írtál le.

-Neked is voltak kérdéseid, és én meg arra válaszoltam, bár az igaz, hogy a "média" szerepét picit negatívan beállítva meg is indokoltam, hogy a botrányos könyvekről és az alkoholról mi a véleményem!!
-De ami most kicsit zavart keltett nálad, az az volt, hogy úgy érezted, a vádló szerepét vélem felfedezni benned, aki csúnyán elítéli Albert Györgyit!!
-Pedig ilyet nem is feltételeztem rólad!


"Akkor amikor képes volt összeszedetten, pontosan, profiként dolgozni akkor jót csinált. Az ATV-n tegnap este megismételték a Törőcsik Marival készült beszélgetését.
Ami nagyon profi, élvezetes egy óra volt.

Viszont ajánlom, hogy nézd vissza a TV2 Naplójának megemlékezését, ahol nagyon tárgyszerűen és a valóságnak megfelelően értékelték a munkásságát, őszintén kimondva kényes dolgokat is."
-Láttam!
-És úgy érzem, amit itt leírtam, az pontosan megfelelt a valóságnak, nem volt több sem kevesebb!


-Viszont amit még megemlítenék, az talán az, hogy ha az életében ennyit lett volna a médiában mint halála után, akkor talán még most is élne!!!
Előzmény: ferapont (48)
Dot75 Creative Commons License 2008.10.06 0 0 49
Nyugodjék békében.

Nem hiszem, hogy akár neki, akár a környezetében (beleértve a szeretteit is) könnyű lett volna. De az őt "megalázó" és "kihasználó" média legyalázása közben azért szerintem érdemes kicsit belegondolni, mi lenne, ha mondjuk a saját munkahelyünkön lenne olyan munkatárs, aki lehet, hogy havonta egyszer letesz vmi kiemelkedőt az asztalra, de közben: nem jár be dolgozni. Ha bejön, késik. Ha elkésett: részeg, kötözködő, nagyképű, világfájdalmas, önutálkozó, és mellesleg undorítóan (is) viselkedik. És miután elviselted minden hülyeségét, azért a havi egy kiemelkedő teljesítményért, aztán legyaláz egy bulvárújságban. Stb.
Nem hiszem, hogy A.Gy.-t úgy "nem viselték el", hogy egyik reggel szuper fej volt, kitűnő tehetség, majd másnap bejött picit illumináltan, és erre mindenki alázni kezdte. Lehet, hogy azok között az emberek között, akiket egy kalap alá véve "médiának" becézünk, volt több tucat, aki segíteni akart neki, aki hónapokig, netán évekig melléállt, támogatta - vagy egyszerűen csak kitálalás és megalázás nélkül elviselte.
És persze biztos van olyan (a "médián", és általába véve a környezetén belül), aki szemét volt vele.
De nem lehet mindent csak a környezetére hárítani (mint ahogy nem lehet mindent kizárólagosan csak neki felróni). Nyilván volt oka, amiért szenvedett, + volt egy betegsége, ami iszonyú kereszt volt a vállán. Mivel nem vagyok és nem voltam depressziós, én biztos hogy nem fogom tudni megítélni, hogy mennyi ereje "lehetett volna", vagy "kellett volna lennie", hogy kilépjen belőle, hogy abbahagyja a piát, hogy felülemelkedjen a "hibáztatom x-et y-t, és a sorsot, h nem lehet gyerekem stb. "Sőt, ha ismerném is a depressziót, az csak a különbejáratú Dot75-depresszió lenne, nem pedig Albert Györgyié).
Egyikünk sincs az ő cipőjében, de a barátaiéban, volt munkatársaiéban, volt élet- és házastársaiéban.

Azt azért megjegyezném, hogy a könyvében (én csak a Miért pont én?-t olvastam) megemlített és jól felismerhető szereplők közül (szülők, testvér, volt színész férj) egyket sem láttam Györgyit gyalázó interjút adni. (Na jó, igaz, csak akkor láttam volna, ha címlapra kerül, és kiszúrja a szemem az újságárusnál sorbanállás közben, mert nem szoktam ilyeneket olvasni). Szóval egyelőre főleg az ő nézőpontját ismerjük, azt, amit ő érzett, ő gondolt, ami neki fájt ezekben a kapcsolatokban. Gyanítom, a szülei és a volt férje is tudna elég lélegzetelállító regényt írni arról, hogy "Miért pont így....".

Albert Györgyi, amennyire követtem az eseményeket, nagyon sokáig nem sülyedt le a bulvármédia szintjére, nem nagyon adott interjúkat ilyen újságoknak stb. Aztán a könyve után (és talán amikor a 3. házassága is csődbe jutott??) zúgott lefele a lejtőn, nekem úgy tűnt, jobban, mint addig bármikor. A Miért pont ők-be már csak belelapoztam, mert az - már bocsánat - de az már túlment számomra azon a határon, hogy "kibeszélem magamból".



ferapont Creative Commons License 2008.10.06 0 0 48

Én arra válaszoltam, amit írtál. Azt vetetted fel, hogy miért kellett őt mellőzni.

Nem a munkásságáról fejtettem ki a véleményem, mint ahogy azt te állítottad.

 

Akkor amikor képes volt összeszedetten, pontosan, profiként dolgozni akkor jót csinált. Az ATV-n tegnap este megismételték a Törőcsik Marival készült beszélgetését.

Ami nagyon profi, élvezetes egy óra volt.

 

Viszont ajánlom, hogy nézd vissza a TV2 Naplójának megemlékezését, ahol nagyon tárgyszerűen és a valóságnak megfelelően értékelték a munkásságát, őszintén kimondva  kényes dolgokat is.

Előzmény: Aglo (47)
Aglo Creative Commons License 2008.10.05 0 0 47

"Albert Györgyit nem ok nélkül mellőzte a média az utolsó években."
-Ha valakit nem foglalkoztatok, akkor legalább nem alázom meg!


"Az életmódja és a viselkedése okán tett ő maga eről eleget. "
-Ha csak botrányokkal tudta felhívni magára a figyelmet, akkor érthető, hogy az amúgy is tropa magánélete volt erre a megfelelő eszköz!
-De egyet azért megjegyeznék!
-A két könyvét is olyan zseniálisan tudta feltálalni, hogy azok már már szórakoztatóak, és nem siralmasak voltak!!!


"Ki szeret olyan emberrel dolgozni, aki lett légyen bármilyen tehetséges is, ha az illető illumináltan , késve , felkészületlenül jelenik meg a felvételeken, tekintet nélkül arra, hogy sok tucatnyi ember munkáját teszi lehetetlenné, nem törődve azzal, hogy őmiatta mekkora veszteség éri a produkciót?"
-Hmm..
-És ki szereti azt a "felkészült" műsorvezetőt, akiről (a bugyibotrányával együtt) még Uri Geller sem volt képes elhitetni a nézőkkel, hogy ért ahhoz, amit csinál!!:PPP

" Te dolgoznál ilyen emberrel?"
-Adnék neki lehetőséget, és ha nem megy, akkor elengedném a kezét, de nem aláznám!

P.S.
-De persze ettől Neked még nem kell elismerned az Ő munkásságát,(amit, azért csak jelzem, hogy nem az alkohol fokának százalékával szoktak mérni!:PPP)

Bocsi, hogy csak most válaszoltam!!!
Előzmény: ferapont (44)
muschong0 Creative Commons License 2008.10.05 0 0 46
Kedves Kriwer1. Neked írtam volna, hogy a drnő ott a hsz-ban: a Virányos Klinikán található. Üdv. M
Előzmény: kriwer1 (18)
muschong0 Creative Commons License 2008.10.05 0 0 45
Ott a hsz-ban: Virányos Klinika. Bocs. Üdv.
ferapont Creative Commons License 2008.10.05 0 0 44

Albert Györgyit nem ok nélkül mellőzte a média az utolsó években. Az életmódja és a viselkedése okán tett ő maga eről eleget. Ki szeret olyan emberrel dolgozni, aki lett légyen bármilyen tehetséges is, ha az illető illumináltan , késve , felkészületlenül jelenik meg a felvételeken, tekintet nélkül arra, hogy sok tucatnyi ember munkáját teszi lehetetlenné, nem törődve azzal, hogy őmiatta mekkora veszteség éri a produkciót? Te dolgoznál ilyen emberrel?

 

Előzmény: Aglo (32)
kriwer1 Creative Commons License 2008.10.05 0 0 43
Gyújtottunk többet is a párommal köszi az oldalt,számomra még mindig nagyon tragikus,hétfőn élből megyek a dokimhoz swajna hasonló dolgokkal kűzdve csak nem annyi alkohol és nem annyi gyógyszerre de ugye nem sok idő az oda vezető út,nálam is már diagnosztizált sok okos doki,és 4 napja nem szedem a bogyóm elfogyott,de ez csak szerotonin szint fokozó azóta réműálmok és nálam is volt több próbálkozás a halálra,de utána én örültem,hogy megmaradtam de akkor azok a negatív érzések ellen egyszerűen nem tudtam mit tenni,de próbálkozni kell a gyógyulásra nagyon sajnálom és mintha fiatalabb önmagam látnám,de ő már remélem megbékélt,de nagyon értékes személyiség és egyéniség és ember volt
Előzmény: kígyószisz (27)
kriwer1 Creative Commons License 2008.10.05 0 0 42
Szia Aglo és Mindenki!A 2.oldal alja felé olvashatod Pupikát még halála előtt írt Neki orvost is ajánlott,mióta szegény elment azóta nincs fennt,nekem 8 cicám ,4 ebem,és 2 degum van.Ebből a kuttyok elég érdekesek,mert írfarkas,németjuhász,labri és mini yorky,remélem a cicának lesz gazdija,sajnos az önpusztító életmód a betegséggel jár,olvassátok el pupikát a 2.oldalon
Előzmény: Aglo (35)
Aglo Creative Commons License 2008.10.04 0 0 39

-Okszi!!
-Akkor macsek tulajdonosként megnyugodtam!!!!!!!!!:DD
Előzmény: Törölt nick (37)
Aglo Creative Commons License 2008.10.04 0 0 36

-Tényleg!
-A macsekjával mi lesz???
Előzmény: Aglo (35)
Aglo Creative Commons License 2008.10.04 0 0 35

-"Pupika"?
Előzmény: kriwer1 (33)
kriwer1 Creative Commons License 2008.10.04 0 0 34
Mert bdn-es volt et társult depivel,és örökölhető is és nem mert felelősséget vállalni,A BDN lényege az érzelmek kimutatása váltakozva az elfogadás parájával és a legellentmondásos érzelmi kavarodásban való szenvedés és szinte mo-on gyógyíthatatlan,sajnos
Előzmény: Erik777 (30)
kriwer1 Creative Commons License 2008.10.04 0 0 33
Még mindig nehéz felfogni.A hal a tortán forgatásán Hajdú P és Sarka Kata akkora szemét volt,hogy hogy meri Hajdú most eljátszani,hogy meghatódodott és zokogott miatta?Képmutatás,kórházba kellett volna vinniük,bár nem hiszem hogy rajta már ez segített volna kűzdök hasonlókkal én is de még próbálkozok,Neki hátha jobb így,már nem szenved többé.Mindig emlékezni fogok rá,és a legszebb nyugodalmat Neki.Pupika jó lenne ha itt lennél,Te nagyon akartál Györgyinek segíteni
Előzmény: Aglo (32)
Aglo Creative Commons License 2008.10.04 0 0 32

-Hát meghalt Albert Györgyi!

-Az egész média elmehet a sunyiba!
-Amikor színészek és tehetségtelen parasztok tetszelegnek riporterként, akkor túl nagy luxus ilyen zseniális riportereket mellőzni!!!
-Szemét dolog volt az ATV-n a leléptetése, és nézzük csak meg, hogy az a három "fő zseni", hogy vitte csődbe az addig nagyon is szórakoztató műsort.
-Ennek a nőnek ma már egy színvonalas műsor vezető riportereként kellene dolgozni, és nem múlt időben emlegetni, hogy újságíró munkatársunk, tragikus körülmények között elhunyt!!:(((((

Nyugodj békében, Györgyi!
zsazsa0127 Creative Commons License 2008.10.04 0 0 31
Én is!
Előzmény: e_is? (29)
Erik777 Creative Commons License 2008.10.04 0 0 30
"1-Miért kell neki magát ostoroznia, azért mert nem volt gyereke ???"

Nagyon jó a gondolatod. Ezen Györgyi könnyen segíthetett volna.:))) Persze nem én.:))))))))))))))))))))
Miért nem csináltatta föl magát vkivel? Mindjárt lett volna gyereke vagy örökbe is fogadhatott volna egyet?
Előzmény: sziporka66 (24)
e_is? Creative Commons License 2008.10.04 0 0 29
Gyújtottam 1 simát.
Előzmény: kígyószisz (28)
kígyószisz Creative Commons License 2008.10.04 0 0 28
Azazhogy lemaradt a link (elnézést):

http://www.gyertyagyujtas.hu/index.php/1682.kivalasztott
Előzmény: kígyószisz (27)
kígyószisz Creative Commons License 2008.10.04 0 0 27
Itt gyújthattok érte gyertát:

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!