Keresés

Részletes keresés

varhun Creative Commons License 2006.05.09 0 0 11
Szerencséd volt...
Előzmény: PelikánJózsef (10)
PelikánJózsef Creative Commons License 2006.05.05 0 0 10
Egyszer én is elvesztettem a középkort, de megtaláltam később a földrajz és az irodalom között.
varhun Creative Commons License 2006.05.04 0 0 9

Az elveszett középkort jó volna bizonyítani. 

Nagyobb a valószínűsége, hogy nem volt reális történelem, meg idő 890 és 1080 között.

varhun Creative Commons License 2006.04.22 0 0 8
Már azt is cáfolják...
Előzmény: Dr.Feelgood (2)
Dr.Feelgood Creative Commons License 2006.03.12 0 0 7
"Hungáriából hoztak neki feleséget."

Csak nem Dolly-t? :)
Előzmény: varhun (6)
varhun Creative Commons License 2006.03.12 0 0 6

De elég ha egyszer kiderül Kis Pipinről hogy nem csehszlovák vizilabdabíró volt, és ugrott a háromszázéves történet." 

Még nem derült ki... 

Most ott tartunk, hogy Pipin élt, és Hungáriából hoztak neki feleséget. Annak a Pipinnek, akinek a fia Car-ulu. (Kar-ölyv vagy karvaly)

Előzmény: Jo Tunder (-)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.15 0 0 5
Ez már a "Bird flu" hatása nálad?-:))
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.15 0 0 4
elvitték a delfinek...
Categlory Creative Commons License 2005.11.15 0 0 3
 Az is ott veszett el.
Dr.Feelgood Creative Commons License 2005.11.15 0 0 2
és mi újság a svéd nyelvvel?
Sagittarius49 Creative Commons License 2005.11.15 0 0 1

" talán még az Internet egy kezdetleges formáját is. "

Mi az, hogy kezdetleges formáját? Kikérem magamnak! A mostaninál sokkal fejlettebb volt. Ott voltam, láttam. A területek fölsorolása pedig hiányos. Ismerhetnéd a két világháború közötti rímet: Borneó és Celebesz, Magyar volt és magyar lesz.

Törölt nick Creative Commons License 2005.11.14 0 0 0
Nem 0... :-)))
Jo Tunder Creative Commons License 2005.11.14 0 0 topiknyitó

834 tavaszán Osztorján fejedelem a nagymagyar törzsek feje elfoglalta Vad-Úz-t (a mai Liechtenstein terültén található). Négyszáz évvel később a szork és zabár főurak szövetkezve az ármányos kelet-frankokkal elpusztították a Nagymagyar Birodalom maradékát és négyszáz évet kitöröltek a világtörténelemből. 

Négyszáz elveszített év sokkal izgalmasabb háromszáz kitaláltnál, amiből ezeknek a lúzereknek egyébkéntis le kellett alkudniuk százat. Osztorján fia Leső és Leső fia Gazuár uralkodása után Írországtól Nyugat-Iránig elfoglaltak eleink mindent, és akkor nem beszéltünk az észak-afrikai és újfundlandi gyarmatainkról. Bevezették a gőzhajtányt, a higanykloridos villámgenerátort és a kőnyomatos rovásírást, de talán még az Internet egy kezdetleges formáját is.

Ami ugye volt, de ma azt hisszük, hogy nem volt, sokkal izgalmasabb annál, hogy valami nem volt de ma azt mondjuk rá, hogy volt. Ugyanis akkor valamiről ami manifeszt van kell azt mondani, hogy nincs. Gazuár fia Kezsány viszont akár lehetett  volna is, sőt végülis lehetne találni valamilyen bizonyítékot arra, hogy élt. És ha kiderülne, hogy nem egészen kóser a kaposlondoni nyelvesfa, a münchenrozsácai rézkaliber, akkor még mindig jöhet egy mezőbelfasti nagymagyar műnyúl amit újra meg lehet magyarázni. De elég ha egyszer kiderül Kis Pipinről hogy nem csehszlovák vizilabdabíró volt, és ugrott a háromszázéves történet.

Az "Elveszett Négyszáz Év avagy Éljen Gazuár"  lehetne a karácsony legnagyobb bestsellere.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!