Keresés

Részletes keresés

wombatka Creative Commons License 2005.11.14 0 0 12

Jó fej lehet a dokit, dr.

Gondoltam, beszámolok a fejleményekről. Elmentem dokihoz. (Egyébként azért kellett, hogy kiirjon erre a hétre, hogy holnap hajnalban elutazhassunk). Végülis a "kimerültséget" adtam elő, meg hogy hőemelkedésem volt, émelygés, stb, általános rossz  hangulat. Megmérte a vérnyomásomat, ami egyébként legendásan jó szokott lenni, mint a nagy könyvben, hát most magas volt (még jó, mivel hazudtam), valamint azt mondja:"észre vette már, hogy néha össze-vissza kalimpál a szive?" mondom, nem....Megnézi a torkom, hát ez kicsit piros, megtapogat, hát igen, kicsit duzzadt......

Na, lényeg hogy elküldött laborvizsgálatokra.....

frankó, úgyhogy holnap nem tudunk indulni, mert lvérvételre kell mennem, de úgy vagyok vele, hogy ártani nem árthat.

egyébként mire bementem a dokihoz, már magam is elhittem, hogy beteg vagyok, úgyhogy nagyon hiteles lehettem...

azért kösz a jó tanácsokat.

drukkoljatok, hogy ne derüljön ki, hogy tényleg van valami bajom!

Előzmény: Dr. Benjamin Justice (11)
Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2005.11.13 0 0 11
Nekem ez mindig működött. Mondjuk az én dokim mindenre az "egy hét fekvés" gyógymódot írja fel. És ha nem érzi hogy duzzadt a torkom akkor "hát nem is tudom... otthon tud maradni egy hetet?" kérdéssel reagál :)
Előzmény: em (8)
rali Creative Commons License 2005.11.13 0 0 10
Eeegen, ideológiát mindig kell a hazugsághoz gyártani...
Előzmény: wombatka (9)
wombatka Creative Commons License 2005.11.13 0 0 9

gondoltam én is a hasmenésre, de azt mondta valaki, hogy akkor necces, hogy esetleg elküld mindenféle vizsgálatokra, stb.

Sajna nincs szabim annyi, kell karácsonyra.

Én asszem a kimerültséget fogom beadni neki, csak nem olyan bunkó, hogy azt mondja, nem ir ki......

em Creative Commons License 2005.11.13 -1 0 8

szerintem amúgy a láz és torokfájás mint "ál-tünetek" nem annyira jók a dokinál, mert azt azért elég könnyen le tudja ellenőrizni (belenéz a torkodba, és ha nem piros, nem irritált a bőr, akkor úgyis tudja hogy blöff).

szerintem inkább hasmenés-hányingerre gyúrj, az ebből a szempontból biztosabb, persze itt is el kell tudnod játszani hogy rosszul érzed magad.

Előzmény: Dr. Benjamin Justice (4)
em Creative Commons License 2005.11.13 0 0 7
ha ez ilyen dilemmát okoz, nem gondoltál még arra, hogy ne táppénzre menj, hanem kivegyél egy hét szabit? jobb lenne a lelkiismereted, és nem kellene hazudozni. persze egy hét szabi akkor ugrik.
Előzmény: wombatka (-)
www.arvai.hu Creative Commons License 2005.11.13 0 0 6
OFF
Nem biztos, hogy jól emlékszem Belgiumra, de mintha ott az lenne a rendszer, hogy a dolgozó saját magát veszi fel betegácsiba. Ha valaki nem érzi jól magát, akkor nem érzi jól magát. Mindegy miért. A dolog ellenpontja az, hogy nincs védelem kirúgás ellen.
Előzmény: wombatka (5)
wombatka Creative Commons License 2005.11.13 0 0 5
ühüm. Magam is úgy gondoltam, hogy azt mondom neki, szükségem van egy hét pihenésre, mert kimerült vagyok. Új dokit kell keresnem, mert elköltöztem, és itt még nem voltam orvosnál, úgyhogy tök ismeretlenleszek neki. Mindenki azt mondja, nem nagy szám, egy csomó "lógós" ismerősöm van, azok sose paráznak, csak mennek, és kiiratják magukat..... Amig suliba jártam, ez nem okozott nagy gondot, annyit lógtam, amennyit már szégyelltem is. Inkább az stresszel, hogy a főnöknek mit vetitsek.....
Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2005.11.13 0 0 4
Elmégy, azt mondod hogy lázas vagy, fáj a torkod, stb. és akkor kiír egy hétre. Gyógyszert megveszed, megjegyzed, hogyha esetleg a kontrollvizsgálaton rákérdezne, tudd mit írt föl :)
eztuti Creative Commons License 2005.11.13 0 0 3
mond  meg neki, hogy még sosem voltam táppénzen, de megértem, ha ez nem jutott eszedbe, valszeg te is érzed, itt egy morális dilemmával, nem csak egy orvossal állsz szemben 
milendee Creative Commons License 2005.11.13 0 0 2
jóban vagy a kerületivel? én pl megkísérelném őszintén, ő is lehetett már hasonló helyzetben. ezért ne tedd magad tönkre:)
Thor Creative Commons License 2005.11.13 0 0 1
Odamész, közlöd, hogy beteg vagy, otthon szeretnél maradni, mától egy hétig. Köszönöd szépen.
Égensétáló Lukács Creative Commons License 2005.11.13 0 0 0
Nulla ötletem van. Mondom 0.
wombatka Creative Commons License 2005.11.13 0 0 topiknyitó
szerintetek? 1 hétre táppénzre akarok menni, még sosem voltam táppénzen......

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!