Keresés

Részletes keresés

richard_b_riddick21 Creative Commons License 2005.11.18 0 0 9
Egy rövid, ám velős kritika:))))

http://www.gamecnn.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=236&Itemid=9
Jorus Creative Commons License 2005.11.16 0 0 8
Áhh, sokkal gyengébb.
Előzmény: kookaiboy (7)
kookaiboy Creative Commons License 2005.11.16 0 0 7
ahopgy olvastam a sztorit port.hu-n, tiszta bolygó neve halál a történet...lofasz
860221696 Creative Commons License 2005.11.16 0 0 6
Azaz :) Amúgy mi a fene, senki nem látta még a filmet rajtunk kívül?
Előzmény: Orltran_ (5)
Orltran_ Creative Commons License 2005.11.15 0 0 5

nade a BFG-t is csak úgy hívták, mert egyébként a főhős elég ügyesen elugrott előle. Mikor lehet doomban elugrani a BFG elől? :)

 

Előzmény: Jorus (3)
860221696 Creative Commons License 2005.11.14 0 0 4
Én az FPS nézetet csak mint filmes újdonságot említeném. Amúgy harmatgyenge jelenet. Röhög a zombi? Ugyan már! Menekül a(z) (l)Imp? Na majd valószínű... És szerintem sokkal jobb lett volna, ha a 'superman-wolverine-effekt' helyet mondjuk a berserk állapotban zúzott volna. És az is érdekes h Rock csak az éles helyzetben próbálta ki a BFG-t. Nem tudhatta h nem robbantja-e fel esetleg az egész kócerájt... Sztem el kellett volna dönteniük a készítőknek, h vagy ragaszkodnak a lehető leghűebben az eredeti sztorihoz, vagy csak összedobnak egy "mostanság divatos' akciófilmet, de azt akkor más címmel...
Jorus Creative Commons License 2005.11.14 0 0 3
Amúgy a Doom végülis nemtom na. Szal a játékhoz annyi köze volt, hogy volt az EVV (Egyesül Világűr Vállalat - United Aerospace Corporation), meg volt a címe a filmnek ugye, meg hát végülis a zombinálódott tudósok nyomokban emlékeztettek az IMP-kre, bár ugye szimplán kifeküdtek, és nem elégtek, nem dobtak tűzgolyót, és inkább nyálkásak voltak, mint csontosak. Meg aztán a tolószékes Pinky gyerekből kimutálódott egy Pink Horror, és aztán így ennyi. Ja, meg a folyósók emlékeztettek a játékra, de aztán így ennyi. Szal a jó kis sztorit (Pokol, átjáró, transzcendens dolgok, misztikum, véres lábnyomok, szellemek, kurvaanyja) sikerült leegyszerűsíteni ien kísérletezős, mutáns génes, gumiarábikum szörnyes szimpla ATV-s garázsfilmre. A szörnyek közül sehol egy ZECS tag, Commandos, Maggot, Wraith, Revenant, kis és nagyobb pókicák (Tick, Trites), kedvencem az Archvile, nem is beszélve a nagy böszmékről, mint a Mancobus, Hellknight, vagy a cuki Cacodemon, és a zoral Cherubok, a kis Lost Soul-ok, vagy a főszörnyek közül vmeik - Guardian, Sabaoth, Cyberdemon. De semmi. Fegyverek is nuku, illetve volt egy BFG. nabumm. Aztán a végén egy ásítozós Jó-Rossz fight, majd beszólós megölős fáradt arcú hősös fényjelenet. Az egy jó rész, amikor FPS-ben gyak, csak ott meg bénák a szörnyek, viszont jó a zene.
Orltran_ Creative Commons License 2005.11.13 0 0 2
Igen, de mivel az meg úgy néz ki, mint egy fan-film, néhány szörny effekten kívül, és a stílusa is olyan, ezért azt is inkább valami doom rajongói oldalon tudtam volna elképzelni, mint letőlthető videót, semmint a filmben.
Előzmény: Brutalis Harmonia (1)
Brutalis Harmonia Creative Commons License 2005.11.13 0 0 1
Egy biztos: pénzt ne költsön a filmre senki... Az utolsó tíz perc FPS-nézetén kívül nincs semmi, amiért érdemes lenne megnézni.
Wolfhauser Ottokár Creative Commons License 2005.11.13 0 0 0
D00m
Orltran_ Creative Commons License 2005.11.12 0 0 topiknyitó

Nem találtam ilyen topicot, aztán gondolkodtam, hogy talán mégis van, csak úgy hívják, hogy filmes bakik, de rájöttem, hogy az másról szól. Esetleg a zombifilmekbe is elférne, talán.

 

Nos, engem csak az szomorít el ezzel kapcsolatban, hogy a doom olyan anyag, amiből jó filmet lehet csinálni, de legalábbis olyat, amit úgy néz meg az az ember, aki már játszott a játékkal, hogy "húúúúha", a többiek pedig még mindig jól szórakozhatnak egy egyedi, jó történeten. Ez sajnos nagy valószínűséggel már soha nem fog elkészülni, mert már létezik egy Doom, avagy zombi a marson című produkció. Igaz, ha nem írják ki az elején, hogy ez itten egy Doom, sose jövök rá, még az sem lett volna gyanús, hogy már az elején feltünik egy ismerős név. Esetleg Pinky-nél derengene, hogy ez olyan ismerős, de valószínűleg a film többi része miatt még mindig nem raknám össze, hogy ez a szörny tényleg nem csak hasonlít, hanem az a szörny.  Ez azonban sajnos nem változtat azon, hogy a címet már előtték, a jogokat eladták, s nem hiszem, hogy lesz olyan bátor ember, aki ezután normális Doom film készítésébe kezdene. Sajnos.

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!