A napokban leadott a Duna TV egy interjút a fenti emberrel, aki tiszes őszülő állapotban van, felvillantva részleteket a Rocktérítő c. filmből.
Mi a véleményed: a lázadó, önpusztító, idegbajos, mániás-depressziós Pajor Tamásból miért lett egyik pillanatról a másikra újkreresztény, egyik vezető egyénisége az országot megosztó vallási közösségnek és miért tart ki még mindig itt?
Lehet-e valami általános magyarázatot adni más zenészek, közéleti emberek látványos megtérésére, a Hit Gyülekezetébe való beilleszkedésükre?
új videójában pajor védi magát a hazaárulózó, hitehagyottozó komentelőktől.
érdekes, mert ezek a kommentelők totálisan a hitgyüli teológiája alapján írnak ilyeneket. érdekes, pajor sose védte azokat, akiket így támadott a hitgyüli... vagy legalábbis én sose hallottam.
Részletesebben (ha marad, marad, ha nem, nem). Colonel Wilkerson, colonel MacGregor, Jeffrey Sachs, John Mearsheimer, Paul Craig Roberts, Philippines Giraldi és egy sor más ember elmagyarázhatta volna Pajornak, hogy az USA szította az ellenségeskedést Oroszország ellen. Biztos vagyok benne, hogy nem személyesen ők, hanem mások meg is próbálták megvilágítani Pajornak, de biztos őket is letiltotta, mint engem. Nem téved ő, hanem tévelyít. Konstantinról, Egyházról, palesztinokról, régmúlt, közelmúlt és jelen történelemről hazudik. Valami hihetetlen elbizakodottság azt képzelni, hogy Tamásnak örök élete van. Ha a fennen imádkozás és a tized a köményből nem segített a farizeusokon, Pajoron sem. Istenélmény sem üdvözít, Jézusra való hivatkozás sem üdvözít.
szépen előadta a hitgyülis teológiát, amit az amcsi csaló tévéprédikátorok találtak ki. "istenélmény" = éneklés alatt átélt érzelmek = ÖNIGAZULTSÁG. ami nem zárja ki persze hogy ilyen istenélmény legyen. de mi is az istenélmény? csak nem az éneklés alatt átélt érzelmi élmények, azaz az önigazultság? megpróbálom máshogy megvilágítani: amit a tudásról mond, az még jobban megvilágítja ennek az egésznek a sötétségét. a tudás nem rossz. isten a tudás felett van TEHÁT BETÖLTI A TUDÁST, és még azon felül is van. tehát ha valaki azt mondja hogy a tudás nem vezet istenhez, az hatalmas tévedésben van. az amcsi tévéprédikátorok erre találták ki a "betű öl" brutális tévtanítását. (az apostol írt ilyet, de TOTÁLISAN másról szól az a rész mint amit az amcsi tévéprédikátorok, azaz a hitgyüli tanít). eh... sajnálom csak félig hallgattam meg, és csak reménykedni tudok hogy nem védte meg némethsándorjúdást, aki szerintem - az amerikai tévéprédikátorokhoz hasonlóan - SZENTLÉLEK KÁROMLÓ CSALÓ.
amúgy tuti hogy nemsokára pajor megint előad egy hitgyüli-védő és németh-védő beszédet vagy bejegyzést... valahogy reagálnia kell a "tesók" kritikáira, meg kell nyugtatnia őket...
Tisztelt Pajor Tamás Úr! Látom, milyen elszántan támadja az Orbán-rendszert – és nem mentegetem a bűneit. De ez a rendszer, minden esendősége ellenére, még mindig hivatkozik Istenre, tartja magát valamiféle isteni rendhez, vagy legalább annak külső formáihoz.Ami fáj: nem látom ugyanezt a szenvedélyt Önnél azokkal szemben, akik nyíltan gyűlölik Istent. Akik gúnyt űznek a szentségből, profanizálnak mindent, ami szakrális, és megvetéssel fordulnak a Teremtő felé – ők Önnél mintha érinthetetlenek lennének.Ez nem pusztán aránytévesztés. Ez olyan csönd, amely nem a bölcsesség jele, hanem a tanúságtétel hiánya. Isten nemcsak a hatalmat, de a prófétákat is számon kéri majd.
:D
BÓHÓC LETTÉL,PEDIG AZ EREDETI ELHVÀSOD,EVANGELISTA VOLT.ISTENTÓL VALÓ ELHIVÀSOD LETETTED,SAJÀT UTADAT JÀROD.BELEFOGSZ BUKNI.A VILÀGNAK TETSZIK AMIT CSINÂLSZ,ISTENNEK NEM.KÉT ÚTON NE SÀNTIKÀKJ!!!HA A VILÀG BARÀTJA AKARSZ LENNI,AZ ELLENSÉGESKEDÉS ISTENNEL!
Ki az aki fizeti arra lennèk kívàncsi. Merthogy nem magától lett ilyen hülye az biztos!
Nem ez az igazi Tamás.
csak reménykedni tudok hogy nem hitgyülisek akik ezeket írják... bár tudjuk hogy már totál átprogramozta őket az atyjuk, némethbennycopeland