Elkepesztonek tartom, hogy ma 1 TB befizetore 1 db nyugdijas jut, s ma a nyugdijak 1/4-et hitelekbol fizetik. Hihetetlen, de a nagy partok az aberralt 13. havi nyugdijon egyeznek, mint garancian kozben a nyugdijasok nemcsak a mat, hanem a jovot is felzabaljak!
Kovetelem a nyugdijak radikalis csokkenteset addig, amig arra a befizetesek fedezetet nyujtanak, es a nyugdijak teljesen uj munkaido- es gyermekaranyos elosztasat!
Vedjuk meg a jovonket es a jelenunket a partok kepmutato es hazug garanciajatol!
Úgy többet lehet megtakarítani ha a város másik végén nem veszed meg és taxival nem mész oda-vissza. Én két kilónyit nem vettem ilyen módon és most tele vagyok pénzzel.
Itt az újabb kellemes meglepetés: 8 százalék alá esett a magyar infláció.
Novemberben 7,9 százalékra esett az infláció Magyarországon – közölte a KSH péntek reggel. Ez egy hajszállal kisebb az előzetes várakozásnál. Októberhez képest stagnáltak az árak, az év végére pedig akár 6 százalékig is eshet a ráta.
Aki nem vezet rendszeresen az veszélyes, kortól függetlenül. (hétvégi autósok) Egyébként tizedmásodperces figyelmetlenség, főleg ismeretlen úton, elegendő a balesethez.
Minden kocsiba ülő naponta eldönti hogy aznap alkalmas- e vezetésre.
Nem beteg- e, nincs migrénje, nem cseszte fel úgy a család hogy most másokon fog bosszút állni.
Nem mutogathat a háziorvosra vagy a jogsijára.
A normális túlnyomó többség csicskáztatása helyett a durva szabálytalankodókat - beleértve az időst IS, de hangsúlyozom MINDENKIT - rendkívüli eü vizsgalatra kellene küldeni.
Drogmentesség bizonyítása 6 hónapon át, alkoholbetegség kezeltetése, ha kell absztinenciat mint feltételt kihozni.
Az eltiltáshoz hozzá kéne fűzni a határozatba, ha a csókát az eltiltás alatt volánnál találja a rendőr, kérdés es faxni nélkül aznaptól X idő letöltendővé változik az eltiltás.