Keresés

Részletes keresés

zicharonot Creative Commons License 2 órája 0 0 484840

Nagyon szórakoztatóak.

A gutaütésük már be van programozva.

Előzmény: dos48 (484839)
dos48 Creative Commons License 3 órája -1 2 484839

Na ne röhögtess má'.  Én meg a gutaütés...   :)

Egyszerűen csak vidáman adagolom majd a változásokat minden alkalommal.

Vidáman mert engem már nemigen érint, inkább a libseráj ifjabbik részét fogja a guta kerülgetni.  :))))

Előzmény: Fedőneve: lábos (484837)
dos48 Creative Commons License 3 órája 0 2 484838

Hörögjön neked a Sherlock Holmes foszforeszkáló mocsári kutyusa.   :))))

Előzmény: Fedőneve: lábos (484834)
Fedőneve: lábos Creative Commons License 5 órája -1 0 484837

ha dos gutaütést kap, akkor már megérte...

Előzmény: AirTractor (484836)
AirTractor Creative Commons License 5 órája 0 1 484836

hörögj csak, kis ostobenkó :) - Erre a választás előtt azt mondtátok, hogy fideszpropaganda.

Előzmény: Fedőneve: lábos (484834)
AirTractor Creative Commons License 5 órája 0 0 484835

Lengyel közszolgálati Tusk megválasztása után:

Előzmény: dos48 (484833)
Fedőneve: lábos Creative Commons License 5 órája -1 1 484834

hörögj csak, kis ostobenkó :)

Előzmény: dos48 (484833)
dos48 Creative Commons License 6 órája -1 1 484833

https://magyarnemzet.hu/belfold/2026/04/lmbtq-tevecsatorna-indul-magyarorszagon?utm_source=origo.hu&utm_

Szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik,

ajtó megől fehér galamb, ősz bárd emelkedik. 

- Te tetted eztetet nyomorult libseráj,

libbantak seggébe a lófitty ezért jár.          *meghajol*     :))))

pásztorkutyaterel Creative Commons License 29 órája -3 2 484832

Kesmafos amit folyton idehánysz ! Nem szóltak még , hogy felesleges , el lettetek 3.14  csázva rendesen ::))

Előzmény: Fővadász fegyverhordozója (484830)
pásztorkutyaterel Creative Commons License 29 órája -2 1 484831

A sarki meki kukás meg eltörölné az összes adót, mert több maradna neki fröccsre ::))

Jah semmi ráhatása sincs , ahogy a Bokrosnak sem !

Előzmény: jani_2020 (484828)
Fővadász fegyverhordozója Creative Commons License 1 napja -2 1 484830
Fővadász fegyverhordozója Creative Commons License 1 napja -2 1 484829
jani_2020 Creative Commons License 1 napja 0 0 484828
Előzmény: Fővadász fegyverhordozója (484827)
Fővadász fegyverhordozója Creative Commons License 1 napja 0 1 484827
pásztorkutyaterel Creative Commons License 1 napja -3 2 484826

Már akit ! Mivel én tisztában vagyok azzal , hogy ekkora sz@rkupac ellapátolása nem egyszerű  ,nem is várok sokat első körben . Másrészt azt is tudom az EU egy lomha nehezen döntést hozó csapat így idő kell mindenhez ,plusz mire az intézkedések leérnek az egyszerűnép szintjére az bizony nem most lesz . A másik lehetőség a rablók csapata aki rövid időn belül kibacatott volna minket az EU-ból ezzel párhuzamosan még lopott volna pár ezer milliárdot .Na  ez nem volt vonzó, mivel a kereskedelem 80%-a EU-n belüli , ha ez megy a levesbe biztos államcsőd , a maffia meg szépspriccelt volna a világ minden tájára  a lopott pénzünkkel  . Csakmondom már ez is elkezdődött a vő lányostúl matócsi gyerök apukástól a vityka is amcsiba készül ( hosszabb időre) a lölő csak azért nem , mert ahhoz is hülye ::)) Én  azt vártam a választástól zavarják el a maffiát , és kezdjék meg az ország újraépítését az anyagi lehetőségek fényében . Amit lehet szerezzenek vissza a tolvajoktól akit lehet büntessenek meg . Egyenlőre jól állunk !

Előzmény: AirTractor (484822)
dos48 Creative Commons License 2 napja -1 0 484825

https://www.origo.hu/tudomany/2026/04/mars-rejtelyes-sotet-folt-terjeszkedik

"Hátborzongató sötét folt növekszik a Marson, a tudósok tanácstalanok"

A Duna Gönyünél árad, Paksnál apad, a Tisza elérte a Marsot.     nyeee :))))

dos48 Creative Commons License 2 napja -2 1 484824

Megest ööööö izé.  Érik mad őket csalódások? 

A szívlapáttal való pofánverés kismiska lesz ahhoz képest.   :))))

Előzmény: AirTractor (484822)
dos48 Creative Commons License 2 napja -1 0 484823

Ööööö, izé, mit akarok én megmenteni?

Te légpöfögi, olvastál te tüllem egyáltalán legalább egyszer-kétszer tízezernyit?    :))))

Előzmény: AirTractor (484821)
AirTractor Creative Commons License 2 napja -2 1 484822

a balfaszoknak volt 4 évük mégsem hozták haza ! - Viszahozott EU-s pénzekből majd jobb lesz neked, és megbüntetik a fideszmaffiát. Szerintem érik majd csalódások a cicapárti szavazókat.

Előzmény: pásztorkutyaterel (484820)
AirTractor Creative Commons License 2 napja -2 1 484821

Eu ököl vasököl, oda sújt ahova köll.     :) - Amikor a gyerek harmonikus személyiségfejlődéséhez hozzátartozik az énkép és testkép kialakulása. Anyakép és apakép is fontos szerepet tölt be a személyiségfejlődésben.

A "    Kuss. " szöveged a komenisták harcos indulatát idézi csak ők osztályharcoltak te meg az időjárást akarod megmenteni és az lmbtq jogokat.

Előzmény: dos48 (484815)
pásztorkutyaterel Creative Commons License 2 napja -3 1 484820

Mondod ezt  te megtévesztett aki még a választás napján is fitymasz győzelmet vizionált .

Sztem meg jól fogunk járni természetesen sietni kell mert az idő sürget ,a balfaszoknak volt 4 évük mégsem hozták haza !

Előzmény: dos48 (484819)
dos48 Creative Commons License 2 napja -2 1 484819

Persze hogy jönni fog a pénz az euból.  Sok-sok ezer kvótabetelepített hozza majd a hátán eejúhnyem, tudod?   :)

Mellesleg ha az a 27 pont teljesül ami a feltétel, az azzal kapcsolatos veszteség a sokszorosa lesz annak a zsének.  :))))

Előzmény: pásztorkutyaterel (484818)
pásztorkutyaterel Creative Commons License 2 napja -2 2 484818

Remélem mikor jön a pénz az EU-tól arról is beszámolsz . Amúgy ezt kb leszarom , eddig sem érdekeltek a buzik és ez így is fog maradni  . Hofit idézvén csak ne legyen kötelező ::)) Az viszont zavar a pedi bácsit tegnap kiengedték a böriből ,lehet kell a hely a fidesz maffiának ?::)) Akkkóóó nem zavar annyira ::))

zicharonot Creative Commons License 2 napja 0 1 484817

Minden olyan család ahol nem férfi és nő neveli a gyereket valamilyen módon káros a gyereknek

A fél család is káros a gyerekekre.

Meg kell tanulni a apa(férfi), anya(női) szerepeket.

zicharonot Creative Commons License 2 napja 0 0 484816

Ezek még mindig itt tartanak. Nemet nem lehet megváltoztatni csak a külső jegyeit.

dos48 Creative Commons License 2 napja -1 1 484815

Kuss. 

Más:  https://www.origo.hu/kulpol/2026/04/brusszel-jogserto-gyermekvedelmi-torveny

Eu ököl vasököl, oda sújt ahova köll.     :)

(munkásököl vasökölből átköltötte papadopoudos)     :))))

Előzmény: pásztorkutyaterel (484814)
pásztorkutyaterel Creative Commons License 2 napja -3 1 484814

Na mi van kihalt az ellenzék ? Kell keresnetek egy másik idolt mert orbinak meszeltek ! ::))

zicharonot Creative Commons License 4 napja -2 1 484813

Nem tűnik ez nekem olyan nagy összegnek

Előzmény: öko-lóg (484812)
öko-lóg Creative Commons License 4 napja -1 1 484812

Bokros Lajos 1 évig volt pénzügyminiszter. A  "BB" bankból való távozásakor  kapott 16 millió, a miniszterségről való lemondással is ,(ha jól emlékszem)  több mint 10 millió Ft végkielégítést. Kitűnő alapokat teremtett a az első FIDESZ kormány sikerességéhez, a Horn kormány bukásához.  Amikor érzékelte a közvélemény felháborodását, azt hirdette alapítványba teszi az akkor bődületes összeget. Ezek után, a mai helyzetben, 484800 hsz., nyugdíjat csökkentene !  Szeretném látni az akkori alapítványok működését ! 

Előzmény: Fővadász fegyverhordozója (484810)
pásztorkutyaterel Creative Commons License 4 napja -4 4 484811

Én meg azt mondom ,hogy emeljék fel a nyugdíjat a 2x re , az én fizetésemet meg 3x -ra  !!!!!
Jahhhh nem vagyok olyan pozícióban , hogy bármilyen ráhatásom lenne ezekre a folyamatokra hmmm?!

A Bokros Lajos nincs  ! Érthető agyatlan propos ::))

Ugyanezt játszotta MP vel az M1 az a keleti boszorkány :) Azt mondta valami zöldpárti képviselő azt állítja nem olyan egyszerű az uniós pénzeket hazahozni . Erre MP  ,annak a képviselőnek ehhez semmi köze , aki döntéshozó majd azokkal megbeszéli !

Nulla hatalmú emberek véleményével kampányoltatok  , és még most sem szoktok le róla . Csakmondom mocskos módon el lettetek picsázva , felesleges , csak nevetség tárgya vagytok semmi más :::)))

Előzmény: Fővadász fegyverhordozója (484810)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!