Elkepesztonek tartom, hogy ma 1 TB befizetore 1 db nyugdijas jut, s ma a nyugdijak 1/4-et hitelekbol fizetik. Hihetetlen, de a nagy partok az aberralt 13. havi nyugdijon egyeznek, mint garancian kozben a nyugdijasok nemcsak a mat, hanem a jovot is felzabaljak!
Kovetelem a nyugdijak radikalis csokkenteset addig, amig arra a befizetesek fedezetet nyujtanak, es a nyugdijak teljesen uj munkaido- es gyermekaranyos elosztasat!
Vedjuk meg a jovonket es a jelenunket a partok kepmutato es hazug garanciajatol!
Már akit ! Mivel én tisztában vagyok azzal , hogy ekkora sz@rkupac ellapátolása nem egyszerű ,nem is várok sokat első körben . Másrészt azt is tudom az EU egy lomha nehezen döntést hozó csapat így idő kell mindenhez ,plusz mire az intézkedések leérnek az egyszerűnép szintjére az bizony nem most lesz . A másik lehetőség a rablók csapata aki rövid időn belül kibacatott volna minket az EU-ból ezzel párhuzamosan még lopott volna pár ezer milliárdot .Na ez nem volt vonzó, mivel a kereskedelem 80%-a EU-n belüli , ha ez megy a levesbe biztos államcsőd , a maffia meg szépspriccelt volna a világ minden tájára a lopott pénzünkkel . Csakmondom már ez is elkezdődött a vő lányostúl matócsi gyerök apukástól a vityka is amcsiba készül ( hosszabb időre) a lölő csak azért nem , mert ahhoz is hülye ::)) Én azt vártam a választástól zavarják el a maffiát , és kezdjék meg az ország újraépítését az anyagi lehetőségek fényében . Amit lehet szerezzenek vissza a tolvajoktól akit lehet büntessenek meg . Egyenlőre jól állunk !
a balfaszoknak volt 4 évük mégsem hozták haza ! - Viszahozott EU-s pénzekből majd jobb lesz neked, és megbüntetik a fideszmaffiát. Szerintem érik majd csalódások a cicapárti szavazókat.
Eu ököl vasököl, oda sújt ahova köll. :) - Amikor a gyerek harmonikus személyiségfejlődéséhez hozzátartozik az énkép és testkép kialakulása. Anyakép és apakép is fontos szerepet tölt be a személyiségfejlődésben.
A " Kuss. " szöveged a komenisták harcos indulatát idézi csak ők osztályharcoltak te meg az időjárást akarod megmenteni és az lmbtq jogokat.
Remélem mikor jön a pénz az EU-tól arról is beszámolsz . Amúgy ezt kb leszarom , eddig sem érdekeltek a buzik és ez így is fog maradni . Hofit idézvén csak ne legyen kötelező ::)) Az viszont zavar a pedi bácsit tegnap kiengedték a böriből ,lehet kell a hely a fidesz maffiának ?::)) Akkkóóó nem zavar annyira ::))
Bokros Lajos 1 évig volt pénzügyminiszter. A "BB" bankból való távozásakor kapott 16 millió, a miniszterségről való lemondással is ,(ha jól emlékszem) több mint 10 millió Ft végkielégítést. Kitűnő alapokat teremtett a az első FIDESZ kormány sikerességéhez, a Horn kormány bukásához. Amikor érzékelte a közvélemény felháborodását, azt hirdette alapítványba teszi az akkor bődületes összeget. Ezek után, a mai helyzetben, 484800 hsz., nyugdíjat csökkentene ! Szeretném látni az akkori alapítványok működését !
Én meg azt mondom ,hogy emeljék fel a nyugdíjat a 2x re , az én fizetésemet meg 3x -ra !!!!! Jahhhh nem vagyok olyan pozícióban , hogy bármilyen ráhatásom lenne ezekre a folyamatokra hmmm?!
A Bokros Lajos nincs ! Érthető agyatlan propos ::))
Ugyanezt játszotta MP vel az M1 az a keleti boszorkány :) Azt mondta valami zöldpárti képviselő azt állítja nem olyan egyszerű az uniós pénzeket hazahozni . Erre MP ,annak a képviselőnek ehhez semmi köze , aki döntéshozó majd azokkal megbeszéli !
Nulla hatalmú emberek véleményével kampányoltatok , és még most sem szoktok le róla . Csakmondom mocskos módon el lettetek picsázva , felesleges , csak nevetség tárgya vagytok semmi más :::)))