Keresés

Részletes keresés

The Raven Creative Commons License 2008.04.15 0 0 188
Végignézted már a cégadatbázist, melyik országgyűlési képviselőnek van érdekeltsége a játékautomata-bizniszben?
==T== Creative Commons License 2008.04.09 0 0 187
Meg a családi pótlékot is...
Előzmény: Libera nos, Domine! (167)
==T== Creative Commons License 2008.04.09 0 0 186

Tipikus kommunista hozzáállás. Ot is az volt, hogy a jól menő RÁBA hasznát odaadták a semmire nem jó ózdi kohászatnak. Ettől a RÁBÁ-soknak egy idő után elment a kedve az egséztől, az ózdiak meg minek kapták volna össze magukat. Ma is ez van. A középosztály csúszik lefelé, az aljanép meg csak szaporodik vígan...

Szóval amit mondassz egy HATALMAS BAROMSÁG.

Előzmény: Libera nos, Domine! (132)
z3 Creative Commons License 2008.04.09 0 0 185
Én csont az összes adónövelő intézkedést beszoptam.
Minden évben jött valami új 2003-tól kezdődően.
Szar érzés olyan fizupapírt olvasgatni, ahol a fele sem marad meg a bruttónak.
A tököm lesz szolidáris ezzel a hülyével (4%).
havi -100.000Ft nettónál feladtam.

Most élvezem a kis adókat. Pl itt a vadkapitalizmusban az állam fizeti a magánóvoda díjának felét. Kevesebbe kerül, mint otthon.

Azzal a gazdaságpolitikával, amit a mostani kormány nyomat még egyetlen egy ország sem lett sikeres. Meg is látszik az 1%-os GDP növekedésben, amit jó részt az adómentesen termelő, külföldi tulajdonú multik adnak a magyar gazdasághoz.

A legszebb, hogy a nagy gazdasági szakértők azon baszakodnak, hogy töröljük el a minimálbért. Persze, Kínával, ázsiával kell versenyezni.
A hülye osztrákok, meg jól elbasszák, mert ott meg felemelték 1000 euróra a minimálbért.
Talán az irányuk más...
zsuzsa Creative Commons License 2008.04.09 0 0 183

Az a baj, hogy itt büntetik, ha valaki rendesen dolgozik és adót fizet. Nálam már az is kiverte a biztositékot, hogy miért nem jár adókedvezmény a gyerekeim után ? Azért mert azt csak olyanok tudják igénybe venni, akik dolgoznak ? És ? ha valaki 1-2-3 akárhány gyerek mellett még dolgozik és szjat fizet, az többet tesz bele  aközösbe, mint aki "csak" dolgozik vagy "csak" gyerekei vannak.

A Fidesz is jobban tenné, ha Szt István helyett inkább ezzel foglalkozna.

üveges Creative Commons License 2008.04.08 0 0 181
Valahol ma azt olvastam: ezek az országok azért csökkentették az adóelvonást, hogy ne tudjon a politika annyit lopni. A szociális kiadások drasztikus csökkentése jelenleg nálunk nehezen megoldható. leginkább a romák szívnák meg, de nagyon. Akkor jönne az, amit írtál. Több börtön, több börtönőr...
Előzmény: Libera nos, Domine! (175)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.08 0 0 179
Ezt majd megteszi a Fidesz, remélhetőleg még nem késő. Az ilyen mszp és szdsz féle, semmihez sem értő tolvajkormány csak rombolni tud..
Előzmény: Libera nos, Domine! (175)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.08 0 0 178

Vedd már észbe: nagycsopis ovistársam Bolondgomba, agent provocateur (azért írtam külföldiül, hogy ne értse!)!

Nem ők lopnak, másban van a bűn.

Előzmény: üveges (174)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.08 0 0 176
A segélyt is mi fizetjük, úgyhogy szinte alig lenne plusz kiadás. Viszont amig bent vannak, nem tudnak se bűnözni, se szaporodni, hosszabb távon mindenképp ez kéne. Miért ne lehetne építeni egy bazi nagy börtönt valahol az Alföldön, és a büntetési tételeket brutálisan megszigorítani? PL : ma 30 cigány majdnem megölt egy embert, szerintem már mindegyiknek volt dolga a rendőrséggel, ha mind bent rohadna, ez a lincselés sem történt volna meg.
Előzmény: Libera nos, Domine! (172)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2008.04.08 0 0 175
Ott sokkal kisebbek a szociális kiadások - tehát az ő példájukat követnénk.
Előzmény: üveges (174)
üveges Creative Commons License 2008.04.08 0 0 174
de nem kellene inkább máshol keresni a problémát? Hogy érdemes legyen adózni? Románia, Szlovákia, Csehország, Szlovénia... példája...
Előzmény: Libera nos, Domine! (171)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.08 0 0 173
Kire kell haragudnunk még, hogy csak ezeket a szemeteket ne kelljen bántanunk?
Előzmény: zsuzsa (170)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2008.04.08 0 0 172
Hát persze, őket is mi fizetjük, meg az őreiket és a rezsijüket is.
Előzmény: zsuzsa (170)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2008.04.08 0 0 171
Például ezért, úgy van.
Előzmény: üveges (169)
zsuzsa Creative Commons License 2008.04.08 0 0 170
ja igen, aki börtönben ül, azt is aközéposztály adójából etetik...
Előzmény: Libera nos, Domine! (166)
üveges Creative Commons License 2008.04.08 0 0 169
"És bizony a minimálbért és a nyugdíjakat is meg kell adóztatni. "

de miért jön ez a gondolat? Mert 15 év alatt (ha jól tudom) 1 millióval csökkent az adófizetők száma...
Előzmény: Libera nos, Domine! (167)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.08 0 0 168
Lóf@szt! Lőjük az életképteleneket a Dunába, vén fasiszta, aki már az oviban kirekesztő voltál!
Előzmény: Libera nos, Domine! (166)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2008.04.08 0 0 167
És bizony a minimálbért és a nyugdíjakat is meg kell adóztatni.
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2008.04.08 0 0 166
Többe kerül az alsóbb néposztályok eltartása, ha nincs állami segítség: börtönök, állami gondozás... kb. tízszeres pénz.
Előzmény: Törölt nick (155)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.08 0 0 165
Igaza van Zsuzsának: nem lehet. Vagy akkor: az utolsó oltsa el a lámpát?
Előzmény: Törölt nick (164)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.08 0 0 164
De lehet.
Előzmény: zsuzsa (162)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.08 0 0 163
Az a baj, hogy a középosztály gyerekei igenis, ebben az országban képzelik el a jövőjüket, csak iskolázottság nélkül, alkalmi pénzekből, két hónapig tartó állásokból felépítve. És ez az elszomorító igazán.
Előzmény: Törölt nick (158)
zsuzsa Creative Commons License 2008.04.08 0 0 162
Az én gyerekeim szerencsére úgy tanulnak és majd úgy választanak pályát, hogy külföldön is boldogulni fognak, de ez mégsem lehet megoldás.
Előzmény: Törölt nick (158)
zsuzsa Creative Commons License 2008.04.08 0 0 161

Dehát az ország harmada ennél sokkal többet keres, csak épp nem vallja be és nem adózik belőle.  A közelünkben van egy nagyobb Kaisers, az pont a Hármashatárhegy és az óbudai panelek határán áll. Oda sokan járnak bevásárolni a hegyoldalon lévő családi házakból, villákból. Nomost én adóbevallás nélkül is meg tudom mondani, ki az aki bérből , fizetésből él és adót is fizet. Azok ugyanis többnyire kártyával fizetnek, hiszen a fizetésüket is arra kapják. Ezzel szemben viszont azoknak  a többsége, akik vásárlás után dzsipbe vagy audiba csücsül és felgördül a hegyre, azok nagy köteg kp-t vezsnek elő  a zsebükből, látok néha 3-4 cm vastag pénzkötegeket is és azzal fizetnek. Na vajon miért ? mert az valami olyna bevétel, amiből ők egy kanyi adót sem fizetnek és nyilván nem fogják a bankszámlájukra befizetni, hiszen ez fekete jövedelem. Ezek a papiron szegények...

Előzmény: Törölt nick (157)
üveges Creative Commons License 2008.04.08 0 0 160
Ja, hát itt van előttem a hologramos matrica a gépen: Sulinet Expressz a böcsületes neve...
Előzmény: üveges (159)
üveges Creative Commons License 2008.04.08 0 0 159
A sulinetről egyébként eszembe jut valami. Egy ismerős tanácsot kért gépvásárlás ügyében (jól menő vállalkozó). Mondtam neki rögtön a suliexpres-et (valami ilyesmi neve volt), de csak húzódozott, csak húzódozott... Aztán kibökte végül, hogy hát nincs évi 60K adója...
Előzmény: zsuzsa (156)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.08 0 0 158

Egyébként a középosztály gyerekei már nem ebben a kurva országban képzelik el a jövőjüket, szóval nyugi libera, ők már nem lesznek támogatva.

Törölt nick Creative Commons License 2008.04.08 0 0 157

Itt te már ezzel a legális, adózott jövedelemmel kuláklistára kerülsz.

Előzmény: zsuzsa (149)
zsuzsa Creative Commons License 2008.04.08 0 0 156
Bakfity nem tehetik meg, hogy már családi pótlékot se kapjak.... ez egyszerüen pofátlanság.
Előzmény: üveges (154)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.08 0 0 155

Az alsóbb néposztályoknak is le kell mondani mindezekről.

Nincs ingyenebéd!

Előzmény: Libera nos, Domine! (132)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!