A topic célja a BMW motorkerékpárok tulajainak és azoknak a szimpatizánsokanak az összefogása, akik szeretik ezt a motormárkát.
Szinte hihetetlen, hogy nincs ilyen Topic még!
Eladó lett profilváltás miatt Touratech Zega Pro topcase . Egy teljes siasakot nyel el . 38L
Jelen állapotban a tartó 1100 GS 1150 GS -re van kialakítva de nyilván tipus specifikus tartó vásárolható hozzá . Egy kulccsal (4db) működik minden zár .
Állványon gyújtás be, hátsó, vagy első kerék forgatásakor működik a rendszer. Így próbáld! Egyébként ezekkel nem szokott gond lenni. Ha rendesen volt szervizelve, vagyis 2 évente olajat cseréltek benne, akkor biztosan nem.
van a facebookon valamilyen gs oldal, amit javasoltak adás-vételre. Nekem nincs regisztrációm, Feleségem feltette 95.000-ért a pár gumit este 9-kor.. másnap hajnalabn 4,30-kor jött az első érdeklődő mail, 6-kor amásodik...... alku nélkül vitték és lett volna még másik 5 vevő délig.
Szóval nincs meg, viszont az oldalt tudom javasolni mindenkinek, aki adni venni akar valamit.
hátha valakinek Karácsonyi ajándékként érdekes lehet:
Eladó BMW 1250 GS Vario oldaldoboz pár, bele való belső táskákkal együtt. Állapot tekintetében használt, kisebb karcok vannak, de esztétikailag így is Nagyon szép állapotú és persze tökéletes mechanikai működésű!
1250 GS-en használt, de 1200 GS LC-re is illeszkedik, GS / GSA motorok 2013-25-ig. Egykulcsos Zárak kulcsodra állításában tudok segíteni!
Csak azt tudod bikázni, bontás nélkül, amelyiken van kialakítva bikázási pont. Ezeket lehet rendelni.
A csatolt képen megjelöltem, hogy hol található. A pozitív az önindító fedeléből áll ki ( a főkábelhez van rögzítve), anegatív a bal hengerhez van becsavarva.
Bikázni úgy tudsz, hogy leveszed ezt a fedelet és az önindító nagy pozitívjára kötöd a pozitívot. Annak a vastag kábele rögtön az akku pozitívjáról jön. A negatívot legegyszerűbb a blokk valamelyik csavarjára kötöd.
Ez a csatlakozó nem alkalmas bikázásra - sem az a készülék (vagy legalábbis annak vezetékelése), amivel ezen keresztül bikáznál. Szerintem.
Erről 12 voltot tudsz levenni, illetve elméletileg az akkumulátort tölteni (a GS esetében nem vagyok benne biztos, de az RT, R esetében így van, tehát valószínűsítem, hogy a GS esetében is) az ilyen aljzatba illeszkedő csatlakozóval ellátott töltővel.