Sándor topictárs jelezte, hogy az MMII-hez készített tokokat szívesen átadná az érintetteknek (még ha óra nincs is hozzá). Kellene keresni vele a kapcsolatot
Tegnap eljött a napja, hogy átadjam azt, amit több, mint 15 éve befizettem. A fiam 18 éves lett, csakúgy, mint ez a projekt. Az út hosszú és rögös volt, de megérte, látom, hogy értékeli az ajándékot. Tudom, hogy sokan nem voltak ilyen szerencsések, mint én, ezt csak azért osztom meg, hátha az eredményen felbuzdulva a "mestert" újabb prés alá helyezitek.
A legutóbbi találkozón csak APT és jómagam jelentünk meg P.Kiss mesternél.
Elmondta, hogy nagyon lassan halad az órákkal, elsősorban időhiány miatt.
Nagyon sokat kell a tokokon alakítania, hogy számára elfogadható állapotba kerüljenek és egy sor nehézség akad ebben a tekintetben, például szinte csak kézzel tudja őket reszelgetni a konstrukciónak és speciális szerszámok hiányának köszönhetően.
Megpróbálta bérmunkába kiadni bizonyos műveletek elvégzését, de sajnos ez nem vezetett eredményre, mert eddig más nem tudta megfelelően elvégezni a feladatot, gyakoribb volt, hogy hibásan, további alakításokat szükségessé téve kerültek vissza a munkadarabok.
Például letörnek a számlaplábak, visszaforrasztáskor viszont deformálódik a számlap, lehet újra kezdeni.
Namost ha ő, aki nálam nyilván jobban ismeri az alternatív lehetőségeket nem talál megfelelő alvállalkozót, akkor én nem látok mást, mint kivárni, amíg eljut addig, hogy előbb-utóbb megcsinálja a hátra lévő órákat.
Pénteken beszéltem vele, kiderült, hogy ismét valami malőrbe futott bele a számlapokat illetően.
Jelenleg 2 db óra készül, erre 2 hetes határidőt vállalt most, de hát amikor APT-vel nála voltunk, akkor is ilyen időtávban gondolkodott, úgyhogy...
Annyit tudok tenni, hogy mivel a műhelyéhez viszonylag közel lakom, beugrok hozzá, ha éppen arra járok, aztán ha lesz fejlemény, beszámolok róla.
Elnézést, de hirtelen külföldre szólított a kötelesség , így nem tudtam részt venni a találkán. Gondolom P.Kiss uazt. elmondta, amit múltkor nekem is, igazából a staféta átadás kanonizálása volt a lényeg . Gnácot hívom telefonon és igyekszem segíteni Neki a presszió gyakorlásban ! ;-)
Ó, elnézést! Ott voltunk (pontosabban P.Kiss, AlpáriGnác és jómagam - nagy tolongás azért nem volt...) - és megbeszéltük, amit kellett. P.Kiss Gnácnak vázolta a problémákat, és annyiban maradtunk, hogy a továbbiakban ő is "feljogosított kapcsolattartó" az ügyben. Két óra van amúgy nagyjából készen, és még három célegyenesben, így P.Kiss szerint viszonylag hamar újabb ötöt át tud adni - aztán majd halad tovább a dolog, ahogy halad.
Ha most lesz, aki tényleg a "nyakára jár", akkor talán újabb lendületet vesz az ügy - mert praktikusan kb: egy éve nem foglalkozott vele senki (mi Potyoróval elsüllyedtünk a remélhetőleg nemsokára vádemelésig jutó bélatrollos rendőrségi ügyekben, más meg nem foglalkozott vele).
Egyeztettem egy időpontot P.Kissel, ami nekem is megfelelő lenne: a jövő héten, márc.3-án kedden 12h után (12-13h között, majd még ezt is pontosítjuk) biztosan bent lesz és fogadóképes.