Keresés

Részletes keresés

Fercsi1 Creative Commons License 2018.03.20 0 0 69

Tisztelt Csoporttársak!

Engedjétek meg hogy közzétegyem a Facebook közösségi oldalon megjelent következő felhívást:

"Tisztelt Tatabányai sportbarátok! Tisztelt Sál ereklye gyűjtők!
Tatabánya retró szurkolói sál rendelhető. A sál anyaga 100% pamut, 152/19 cm, szép grafikával.
A sál ára rendelés függ:
10-19 4.500 Ft
20-49 3.200 Ft
50-99 3.000 Ft
100-199 2.700 Ft
200-299 2.500 Ft
300-tól 2.300 Ft
Vidéki rendelés esetén (nem Tatabányai) postaköltség 360 Ft/sál
A rendelés menete a következő:
Amennyiben rendelnél, írd be kommentben, hogy hány darabot szeretnél.
Amennyiben összejön minimum 30 db megrendelés, jelezni fogom a csoportban. Ekkor közre adok egy számlaszámot, ahová a sál(ak) árát kérem elutalni.
Ha a minimum 30 db sál ára megérkezett, elindítom a megrendelést. ( alap rendelés kb 50 amikor mindenkinek megéri.)
Az én megrendelésemtől számított kb 35. napon fognak a sálak megérkezni. Ezt az időpontot illetve a gyártást, postára adás napját is fogom itt a csoportban jelezni. A sálak átvételének helyét is itt írom.
Fontos információ:
Nem Tatabányai vagyok, hanem Komlói. Tehát személyes pénzátvételre és személyes átadásra nincs lehetőség. Mondjuk a mai világban nem kiváltság a netbank.
Referenciák:
Farkas Imre az Alba Fehérvár vezérszurkolója
Szigeti Szabolcs a Komló Sport Kft (Sport36-Komló kézilabda csapat) ügyvezetője,
Péter Szabó Zoltán a Komló Sport Kft (Sport36-Komló kézilabda csapat) technikai vezetője.
Cifra Tibor, a Békési FKC játékosa és utánpótlás edzője.
Kerek Tamás, a Gyöngyös egyik vezérszurkolója
Szabó Balázs a Gézengúz UKC Kalocsa elnöke.
Van egy album, ahol az eddigi referencia munkáim vannak több szurkolói csoportnak is terveztem már sálakat.
Ezt a pár sort azért írtam, le, ha esetleg kételyek lettek volna az előre utalás miatt. Azért komoly összegről beszélünk, hogy öt hétre saját zsebből megfinanszírozzak 50-100 sál elkészítését.
"


Megrendelni a következő oldalon lehet: https://www.facebook.com/groups/186347792095379/

Fercsi1 Creative Commons License 2016.10.30 0 0 68

Üdvözlet!

Turul ultrái sálat keresek megvételre. Akinek van eladó kérem írjon villámposta címemre: konyaferi77@gmail.com

Valentino Mazzini Creative Commons License 2011.10.03 0 0 67Tatabánya - Ajka 2011.10.01

volata Creative Commons License 2008.02.13 0 0 66
üdv!
a ligakupára mennyi szokott lenni a jegy?
köszi előre is...
Schlosser Teki Creative Commons License 2008.02.06 0 0 65
Tisztelt Bencsik János Úr!


Először is köszönjük, hogy megtisztelő levelével figyelmét az utóbbi napokban a különböző helyi és országos sajtóorgánumokban többször feltűnő, érezhetően sok ember érdeklődését felkeltető tatabányai futballhelyzettel kapcsolatban ránk irányította.
Mindenképpen szeretnénk leszögezni, hogy levelünk az utolsó ebben a témában, a továbbiakban nem kívánunk céltalannak látszó üzengetésekbe belemenni, melynek csak a félreértés és mellébeszélés lehet a következménye.
Kérem engedje meg, hogy végső álláspontunkat néhány szóban ismertessük!
Azt gondoljuk, a jelenlegi helyzet felszínes ismeretének tűnik csupán, ha a „világítás-problémát” csak az utóbbi néhány hónap fókuszából vizsgálja meg. Rendelkezésünkre álló – igaz, csekély számú - információkból úgy értesültünk, hogy a Városvezetés elkötelezett a tulajdonában álló sportlétesítmény fenntartása és fejlesztése iránt. Ennek következtében a stadion megszépült, a futópálya is magas színvonalon segíti már az atléták további generációinak fejlődési lehetőségeit.
Tudomásunk szerint a villanyvilágítás kiépítésének szükségessége nem a 2007-es évben lett köztudomású, hanem már az előző években is minden felelős döntéshozó rendelkezett a szükséges információkkal. Azért fontos a 2007-es évet, illetve 2007. december 31-ét említeni, mert ez már a harmadik időpont volt, melyet az MLSZ megszabott az építkezés befejezésének határidejeként.
Sajnáljuk, hogy olyan érvet hoz fel a furcsa módon elvetett építkezés magyarázatára, mely szerint kevesen járnak mérkőzésekre, és felesleges lenne a beruházás. Nem tudjuk, hogy az Ön által többször említett utánpótlás-csapatok 200 játékosa, valamint az atléták mennyire érzik magukat feleslegesnek, de szerintünk ez a beruházás az ő helyzetüket és edzési lehetőségeiket is pozitív irányban befolyásolná (hisz ne feledjük, a sportpályát nem csak az élvonalbeli labdarúgócsapat használja). Ugyanis bármilyen meglepő, azért hagyják el a Clubot a saját nevelésű játékosok és edzők, mert az alapvető követelmények sincsenek meg arra, hogy a Clubban fejlődjenek és megvalósíthassák álmaikat. Az első csapatba kerülést. Mivel nincsenek meg a feltételek, nincsenek saját nevelésű játékosaink, minden évben újra kell építeni a csapatot, a színvonalat nehéz tartani. Így nehéz nézőcsalogató mérkőzéseket játszani, mely magával ragadna akár ötezer nézőt meccsenként. Azért még így is a 2006/2007-es szezonban - tudjuk, ebben az évben az utolsó meccseken maradt bent a Csapat - 29 200 ember látogatott ki a hazai mérkőzésekre. Ez 2080-as átlag nézőszámot jelent (megelőzve ezzel az NB1 hat csapatát).
Vegyük az Ön által felvetett lehetőséget, és osszuk el a 150 millió forintot ezzel a 29 200 emberrel. Ez 5200 Ft/fő. A felvetés komolyságát megérezve engedje meg, hogy a szurkolók nevében felajánljam ezt az 5200 Forintot az Önkormányzat tulajdonában álló ingatlan fejlesztésére. Aztán, ha nem tetszik valami ennek a 29 200 embernek, akkor mégsem adja oda a pénzt.
Ismerős lenne a helyzet…
Nem tisztünk megvédeni a Club-vezetést, de kérjük, amennyiben tudomása van arról, hogy az NB1 legalacsonyabb költségvetésű Clubjánál bármiféle pénzügyi visszaélés történt az Ön felügyelete alatt, a megfelelő fórumokon tegyen feljelentést!

Engedje meg, hogy utolsó sorainkban felhívjuk a figyelmet arra, hogy az 1910-ben alapított FC Tatabánya, a „Bányász” az elmúlt 98 évben nagyon sok ember örömét jelentette és jelenti ma is. Kérjük továbbá egy olyan hosszú távú koncepció kialakítását, amely lehetőséget teremt a Csapat segítségével Tatabánya városának arra, hogy kitörjön a szürkeségből és büszkévé tegye a város lakóit! Büszkévé, hogy itt laknak, ennek a Csapatnak szurkolnak és tartoznak valahova.

Üdvözlettel,
Turul Ultrái
Tatabánya 1910
kubizo Creative Commons License 2007.03.19 0 0 63

Sziasztok!

Én egy pár dolgot szeretnék hozzáfűzni, csapatotok új edzőjéhez.Mindenki csak a DFC-s időszakot emlegeti, de ő előtte pár évvel bentartotta a  DVTK-t szinte reménytelen helyzetben és a DFC-s korszak előtt egy nagyon gyenge csapattal jutott fel III.ker. ellen osztályozó mérkőzésen.A még korábbi években az Oroszlánnyal a Haladás ellen három percre volt az első osztálytól, szintén osztályozón.Tehát nem csak összevásárólt "anyagból" tud dolgozni.A DFC-s időszakban olyan látványosan játszottunk, hogy azóta is csak visszasírni tudom.

Az anyagiakról pedig annyit, hogy a sikerek idején minden miskolci vezető itt sütkérezett, de senki nem vetette fel, hogy futja-e nekünk erre.Mellesleg amikor ő innen elment, a végső adósság összegétől jóval kevesebb volt a tartozás.Ő  azt is ajánlotta, hogy a város segítse ki a csapatot és a nemzetközi szereplésből visszajön a pénz.Az egész város ott tombolt a stadionban átlag 15000 nézővel, ami most az összes meccsen nem jön össze.A vezetők nemtörődömsége, lopásai, idióta döntései szintén hozzájárultak a bukáshoz Tornyi anyagi igényeivel együtt, de azt senki nem említi, hogy Kuttorék szintén10-20M pénzekért voltak acsapatnál.Egyszóval ne féljetek, biztos, hogy nem estek ki!Jelen pillanatban ilyen karakterü edző volt a legjobb igazolásotok!Biztos, hogy 2-3 meccs alatt felrázza acsapatot!

Sok sikert Barnának és nektek is!

Üdvözlettel Diósgyőrből!

Törölt nick Creative Commons License 2007.03.19 0 0 62
Mától jön a másik véglet. Sok sikert, reméljük, megússzátok csőd nélkül!
Előzmény: Schlosser Teki (61)
Schlosser Teki Creative Commons License 2007.03.19 0 0 61
SISA TIBOR: "A "Hajrá Bányászt" sohasem felejtem!"


A fenti mondat több sajtóorgánumban is megjelent, mint a távozó Mester utolsó mondatai tatabányai edzőként. Jól mutatja ez a pár szó azt is, miért is örvendett akkora népszerűségnek városunkban a Tanár Úr. Már önmagában eredményei is tiszteletre méltóak, és igazán sok örömre adtak okot az elmúlt években, gondoljunk csak a másodosztályú bajnoki címre, az előző szezon bravúros ötödik helyezésére, vagy az idei fantasztikus sikerekre a Debrecen vagy a nagy rivális Győr ellen. Tibi bá'-nak azonban az igazi szeretet az elvitathatatlan szakmai kvalitásai mellett a személyisége hozta meg. Ebben a mai világban, amikor az igazi emberi értékek, a becsület, az őszinteség, a szerénység, az alázat, a másik tisztelete egyre inkább kihalóban vannak, ő olyat mutatott nekünk, és mindenkinek, aki ismeri, ami irányadó kell, hogy legyen mindnyájunknak. Kiváló emberi tulajdonságai kiemelik őt abból az erkölcsi fertőből, amit ma magyar labdarúgásnak nevezünk. Csak irigylés illeti annak a csapatnak a szurkolóit, amelyiknek legközelebb a padján fog ülni.

TIBI BÁ'! KÖSZÖNÜNK MINDENT, SOHASEM FELEDJÜK, ÉS VISSZAVÁRJUK A TATABÁNYAI KISPADRA!
Schlosser Teki Creative Commons License 2007.03.05 0 0 60
Maradjunk annyiban, h olcsóbb volt.
Amúgy ez az egyik leggennyesebb dolog, amit a klubok sajnos szinte mindenhol megcsinálnak a vendégdrukkerekkel, tisztelet a kivételnek. Nem tudom, mire jó, nem hiszem, h az a plusz pár ezer forint húzna ki valakit is a szarból. De sajnos el kell fogadnunk, h ez van.
Előzmény: Törölt nick (59)
Valentino Mazzini Creative Commons License 2007.03.04 0 0 58
Felkéne pörgetni a topicot...!!!
G666 Creative Commons License 2006.05.28 0 0 57
Előzmény: juzni front (55)
G666 Creative Commons License 2006.05.28 0 0 56
20 körül
Előzmény: juzni front (55)
juzni front Creative Commons License 2006.05.28 0 0 55
mennyien voltatok pesten?
Jay-X Creative Commons License 2006.05.28 0 0 54
ne búcsúzz, én is írok :D
Előzmény: Lord Frankie (53)
Lord Frankie Creative Commons License 2006.05.28 0 0 53

Szenzációs győzelem a Fradi ellen! Visszaadtuk a 3:2-t! Gratulálok a csapatnak!

Remélem, az utolsó hazai meccsre már csak ezért is teltház előtt kerül sor.

 

Egyben búcsúzom ettől a topictól, melybe az utóbbi időben már csak én írogatok. Viszlát!

Lord Frankie Creative Commons License 2006.04.30 0 0 52

Szép jó napot Minden Szurkolónak!

 

Tegnap, a Pécs elleni meccsen már én éreztem magam kellemetlenül a közönség viselkedése miatt. Amit az első félidő közepétől kezdve műveltek, az valami megrendítő volt.

Miért kell kifütyülni az imádott csapatot? Miért kell rögtön elküldeni az edzőt, akivel megnyertük a másodosztályt, és nagy ívben elkerüljük a kiesést az első osztályban? Miért kell azt hinni, hogy ha egycsatáros játékra rendezkedünk be, azon nem lehet változtatni bármikor, illetve hogy csak arra képes a csapat, amit szerintük az első félidőben mutatott? Miért nem lehet megérteni, hogy a futball igenis taktikai harc is, és Sisa Tibor ebben is nagyszerű, valamint sokkal többet tud az ellenfélről, mint egyes, magukat szurkolónak nevező nézők (mert az ilyenek csak azok) a saját csapatukról?

Komolyan mondom, nem értem, miért hiszik azt egyesek, hogy egy bajnokira azért kell kijönni, hogy nagyobb képernyőn lássa a meccset, mint otthon a TV-ben. Ugyanis ez a fajta viselkedés ott még teljesen megállja a helyét, mert hiszen nem hallja senki más, vagy csak a család, esetleg azok a heverok, akik vagy elviselik, vagy egyezik a véleményük a szitkozódóéval.

Értetlenül álltam a szituációt látva, de mivel hallottam, hogy a mellettem ülő, a csapatot végig szidalmazó "úr" a barátja racionális magyarázatára sem hajlandó abbahagyni a károgást, inkább nem szóltam hozzá, mert még olyat tettem volna, amit magam is megbánok.

Persze attól a perctől kezdve, hogy Márkus Tibi meglőtte az első gólját, az összes negatív hang elhallgatott, azért is volt egy ideig kisebb hangzavar a nézőtéren. Aztán megint előjött, hogy "majd akkor nyugszom meg, ha már kettővel vezetünk", mire Tibi vágott még egyet, és onnantól kezdve már azok, akik fél órával azelőtt még Sisa Tibor fejét vették volna, és az egész csapatot a bányában látták volna legszívesebben, na ezek a szélkakasok rögtön felállva tapsoltak, és éljeneztek Márkus Tibinek.

Érdekes, mennyit változik a világ 20-30 perc alatt...

Valentino Mazzini Creative Commons License 2006.03.19 0 0 51

2006.03.24 19:00  Györ - Tatabánya

 

közös szervezett utazás...

www.fctatabanya.hu

 

 

Lord Frankie Creative Commons License 2006.02.25 0 0 50

Fantasztikus rajtot vettünk a tavaszi szezonban! Kiütöttük a "megerősödött" Pápa csapatát! Nem is emlékszem, mikor lőttek utoljár 5 gólt Szűcs Lajosnak!

Milyen volt a helyszínen végignézni a találkozót?

Lord Frankie Creative Commons License 2006.01.08 0 0 49

Biztosan olvastátok már, de ez jó hír, nem?

 

"Poleksic Vukasin személyében új kapus érkezett Tatabányára - árulta el honlapunknak a klub ügyvezető igazgatója Török József. A 24 éves hálóőr (190 cm, 88 kg) korábban 2 évig Olaszországban a Lecce kapusa volt, mind a Seria B-ben, mind a Seria A-ban. A Lecce - Juventus 1:1-re végződő mérkőzésen a mérkőzés legjobbjának válaszották. A játékos fél évig volt Szerbiában mielőtt Tatabányára igazolt, ahol 2 és fél éves szerződést írt alá a vezetőkkel."

 

Forrás: TATABÁNYAFC.hu

Lord Frankie Creative Commons License 2005.12.24 0 0 48
Békés, boldog Karácsonyt és sikerekben, győzelmekben gazdag új esztendőt kívánok Mindenkinek!
Bakiboy Creative Commons License 2005.12.09 0 0 47

Srácok!

 

Mikor lehet már végre regisztrálni? {fctatabánya}

 

Hiba üzenet hegyek!

Lord Frankie Creative Commons License 2005.12.07 0 0 46
Na igen, nem is beszélve azokról a nézőkről, akik késve érkeztek, és a pálya mellett állva nézték végig a mérkőzést. Szóval tényleg 6000 körüli ember tekinthette meg a helyszínen az összecsapást. Remélhetőleg jövőre is ilyen lelkesek lesznek majd a drukkerek, és ugyanilyen sokan jönnek majd meccsekre. Pláne úgy, hogy jön majd az UTE, az MTK, a Honvéd és a Sopron is, szóval lesznek itt még nagy meccsek! HAJRÁ TATABÁNYA!
Előzmény: ogé (45)
ogé Creative Commons License 2005.12.06 0 0 45
A vendégből elnézve a fedett rész is dugig volt!Szerintem a reális az a 6000 néző!

Előzmény: Lord Frankie (44)
Lord Frankie Creative Commons License 2005.12.06 0 0 44
SzembenEzen a képen látszik, milyen sokan is voltak kint a meccsen, és akkor még az ülőhelyeket nem is láthatjuk... Szóval nem értem, honnan szedték a 3000 körüli nézőszámot. Mindenesetre jó lenne tudni, mi alapján készítik el az egyes mérkőzések nézőszám-adatait...
Lord Frankie Creative Commons License 2005.12.04 0 0 43

Való igaz, Turi bevédte a harmadikat, hibázott a másodiknál is, de ez a kapus-sors. Ha a kapus hibázik, rögtön megjelenik az eredményjelzőn, de ha egy játékos, akkor annak nincs ekkora következménye. Gézának biztos nem lesz könnyű helyretennie magát a mai meccs után.

Annak viszont örültem, hogy ilyen sokan kijöttek a meccsre, bár azt megint nem értettem, miért kellett a vendégeket előbb kiengedni... Na mindegy.

HAJRÁ BÁNYÁSZ!

Bakiboy Creative Commons License 2005.12.04 0 0 42
Ez a Túri egy nulla.              De nagy a csend.
Jay-X Creative Commons License 2005.12.03 0 0 41
holnap fradiverést gyerekek!
Előzmény: Lord Frankie (40)
Lord Frankie Creative Commons License 2005.12.03 0 0 40

Szép napot Mindenkinek!

Remélem, holnap a Fradi ellen sokan kint leszünk, dacára annak, hogy nem ígérnek verőfényes napsütést és 20°C-t az időjósok. HAJRÁ TATABÁNYA!

 

Találtam egy nagyon jó videót Kiprich Józsefről! Egy holland drukker vágta össze, és a rövidfilmnek igen találó címet adott: Jozsef Kiprich - Wizard of Tatabánya

Ezen az oldalon Ti is megtalálhatjátok, és letölthetitek. Érdemes!

Mellesleg sok más focis és nem focis kisfilm is található ezen az egész jó kis oldalon.

Csülkös pacal Creative Commons License 2005.11.30 0 0 39
oksa
Előzmény: Bakiboy (38)
Bakiboy Creative Commons License 2005.11.30 0 0 38

 

  Üdv!

 

 Én a Hiradósoknál voltam ott is volt egy Birkás nevezetű srác,

 

akit hasba lőtt egy idióta őrmester, ebből gondoltam hogy te is

 

ott voltál katona. Bocs hogy zavartalak. Hétvégen RANGADÓ!

 

HAJRÁ BÁNYÁSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: Csülkös pacal (37)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!