pont az volt a cél h elinduljanak a "pletykák", és igy maj a tömeg erejével tudunk élni, mindenki el kezdi kérdezgetni, meg mondogatni neki....és hát tudjuk, ha vkinek sokat mondanak vmit akkor azt 1 idő után elhiszi:) és amugy is sztem szeretne jáccani, csak kéreti magát v vmi ijesmi
talált, de sztem ezt elég "hülyeség" volt felírnia fórumra... mert most indulnak el a "pletykák"... meg amúgy is, Melánit már hívtuk, nem akart jönni... mitől változott meg a véleménye!? persze, örülnénk neki, ha jönne, de sztem nincs sok esély rá..
de majd hétfőn beszélek Ritával, aztán kiderül, mi van:D
ha esetleg valamejikőtöknek lenne 1 felesleges 16-17 éves, szőke, barna v zöldszemű, 186 cm-es pasitok, aki mellesleg kedves, aranyos, és még sármos is, akkor lécci értesitsetek, mert 1ik kedves jövendőbeli csapattársatoknak szüksége lenne rá:) előre is kössz, M.M. nevében
ui.: ha asrácoknak ugyanijen tulajdonságu öccsük van akkor ők is szoljanak:)
és akkor most következik az 5vös legifjabb üdvdöskéje, a gólzsák, a "kis 2-es", a csapat 1ik húzóembere, mindenki Böbéje, senki Erzsébete, akinek "csak" a hosszú ficak megy (de az nagyon), alias TOPÁL "BÖBE" ERZSÉBET:)
hát sajnos csak ennyi van.... :( de BÖBE megigérte h maj 4 év mulva csinálhatok rola sokat:)