Keresés

Részletes keresés

Csabás Creative Commons License 2026.07.05 0 0 7140

Sajnos a tapétával nem jutottunk előbbre, nem tudnak visszakeresni a kiállítási mintáikban..de azért próbálkoztak, szval köszi az ötletet.

Igen az Ivarral mi is így vagyunk, bár amikor bepróbálták a műanyagos polc véget,akkor naon csalódtunk bennük, de most újra visszajött a klasszikus rögzítés.

De a legnagyobb Find fogásunk a rozsdamentes konyhaasztal lap...azota is az a kedvenc sterilizált műtőasztalunk XD (gyk. Madagaszkár)

Előzmény: Rollei (7139)
Rollei Creative Commons License 2026.07.04 0 0 7139

Hát, én is belegabalyodtam rendesen az Ikea múzeumba, meg a katalógusokba. Nagyon fontos és hasznos információk birtokába jutottam, nem is tudom, hogy tudtam ezek nélkül idáig aludni. :-))

Pl. az általam igen kedvelt Ivar polcrendszerrel közel egy korosztályba tartozunk, csak neki volt még vagy három lánykori neve. Ahogy néztem a változatokat, elsőre is elég jól eltalálták, az évek során lényegében csak a polclapok rögzítése változott (egyszerűsödött), meg a hátsó merevítő kereszt, ami most Observatör néven fut. A rendszer, meg a méretek maradtak változatlanok.

Éshát a korábbiakban említett asztalom neve valóban Byske (Vika Byske), ahogyan emlékeztem. Volt korábbi változat 401.004.32 cikkszámon, nekem szerintem ez van meg, illetve később 901.067.71 cikkszámon futott, néhol, asszem orosz nyelvterületen Gerton néven is. A különbség csak abban van, hogy a régebbinél fa a keresztmerevítő, az újabbnál meg fém.

És ha már adásvételi trotyik, megjegyzendő, hogy a Jófogáson éppen hirdetnek egy ugyanilyen asztalt. IKEA asztal , kemény fa asztal, étkezőasztal - XV. kerület, Asztalok, székek - Jófogás Még erőst el is gondolkodtam rajta, de nem igazán tudnék vele mit kezdeni a meglevő mellett, kéne még egy szoba. Elég baráti az ára, mondjuk ennek megfelelően lelakott is. Hála istennek nem festették vagy pácolták, így nagyon szépen le lehet takarítani, és utána a Trixig fakezelő olaj csudákat tesz.

Előzmény: Csabás (7138)
Csabás Creative Commons License 2026.07.02 0 0 7138

Képzeld, már válaszoltak is ! Erről pl még nem tudtam : https://ikeamuseum.com/en/explore/ikea-catalogue/

Szval köszi mindent, most megyek nyálazni XD

Előzmény: Rollei (7137)
Rollei Creative Commons License 2026.07.02 0 0 7137

Amúgy lehet hogy időnként csak benéznek a népek. Én kb. 1 évvel ez után a hirdetés után keveredtem erre az oldalra: Index Fórum

Már csak a nyálamat csorgathattam rá, pedig éppen jól jött volna a közlekedőbe, amit akkoriban spekuláltam ki. Mondjuk nem sokáig volt fenn, ha jól nézem, néhány óra alatt lett új gazdája, tehát csak voltak itten. 

Előzmény: Rollei (7136)
Rollei Creative Commons License 2026.07.02 0 0 7136

Hát, azt nem tudom. Tényleg nagy a kihaltság, de ha mi sem írunk, akkor még nagyobb lenne. 

Mindenesetre hajrá, arccal a tapéta felé!  :-))

Előzmény: Csabás (7135)
Csabás Creative Commons License 2026.07.02 0 0 7135

Üdv! Hát volt már 3 postafordulta, de dajnos nem jutottam előbbre a dologgal...épp ma írtam újfent..szted rajtunk kívül olvassa ezt még vki? XD

Előzmény: Rollei (7134)
Rollei Creative Commons License 2026.06.21 0 0 7134

Picit bőlére eresztettem, de gondoltam mozdítsuk meg kicsit a trotyikot, hátha költözik bele valami élet.  :-))

Előzmény: Csabás (7133)
Csabás Creative Commons License 2026.06.19 0 0 7133

Nagyon köszi!! Valszínű teszek egy próbát, mert ugye az egy éve kidobott teljes katalógus gyűjeményünknek most hasznát venném, meg az Issuu-n se találom a megfelelőt, szval nincs más ötletem..szval köszi!!!

Előzmény: Rollei (7132)
Rollei Creative Commons License 2026.06.18 0 0 7132

Próbáld meg az ügyfélszolgálatuknál megkérdezni hogy mi volt a neve, úgy talán tudsz olyat, vagy hasonlót találni a neten. Vagy legalábbis a képét, és onnan már el lehet indulni, pl. képkeresővel. Én írásban érdeklődnék, szóban hamar lepattintják az embert.

Elég lassan válaszol az ügyfélszolgálat, régi cucchoz nincs alkatrészük, de ha nyakatekert kérdést teszel fel, meglepő módon utánanéznek. Nekem egyszer egy huszonpár éve forgalmazott asztallap súlyára volt szükségem a szállítás tervezéséhez, de nem volt lehetőségem lemérni. A méretet tudtam, meg a régi fantázianevét is, de azon a néven már tök más cucc volt. Először pár levélváltással tisztáztuk, hogy az nekem miért nem jó, aztán egy idő után kerítettek valamilyen orosz nyelvű katalógusból képet, amin rajta volt a súly. A cuccot még az internetes korszak előtt vettem, akkoriban még a nyomtatott katalógus járta. Nem hiszem, hogy itthon lett volna forgalomban ciril betűs katalógus, így valószínűleg az oroszokat kérdezték meg, mert ott is forgalomban volt az az asztal.

De jártam már hasonlóan Pax gardróbszekrények tervezésénél. Amikor kellett volna, nem volt fönn olyan adatlap, amiből meg tudtam volna állapítani hova esnek a zsanérok rögzítő pontja az oldalon lévő luksorozatban, ami meg nagyon nem volt mindegy a fiókok, meg a többi tervezésénél. Odamenni meg éppen nem tudtam, hogy megnézzem magamnak. Itt is kellett tán két levélváltás hogy miért nem elég a fenn lévő adat, aztán a csajszi fogta magát, keresett egy olyan szekrényt, és megszámolta nekem, hogy hanyadikba rögzülnek a zsanérok.

Nekem kifejezetten jó tapasztalataim vannak velük. Szóval kérdezz tőlük bátran, csak ne add föl az első standard válasz után.  Érezzék kihívásnak. :-))

Előzmény: Csabás (7131)
Csabás Creative Commons License 2026.06.18 0 0 7131

Sziasztok! Nem tudom jár e még ide valaki ? Abban kérnék segítsége, hogy az áruházban látható volt régebben egy sötét alapú nagy virágos tapéta a kiállító térben.

Hiába próbálok hasonlót találni nem járok sikerrel..esetleg vki tudja, h az mi volt? Köszönöm!

pudding1975 Creative Commons License 2025.03.23 0 0 7130

Kedves Woodhouse! Érdeklődni szeretnék, hogy megvan-e még a HÖGSTEN FOTEL?

Előzmény: Rosemary Woodhouse (5540)
laCCCCe Creative Commons License 2024.08.22 0 0 7129

Hopen bézs ajtólapot keresek.

Mail publikus. Köszönöm.

Ardillaviktoria Creative Commons License 2023.11.10 0 0 7128

Érdeklődni szeretnék az eladó ikea lindmon fa rolokrol, engem érdekelne. Köszönöm szépen előre is 

Előzmény: GM79 (6685)
blaze73 Creative Commons License 2023.10.16 0 0 7127

Eladó egy használt, nagyon jó állapotú IKEA GULLIVER Pelenkázóasztal : fehér.

Szélesség: 82 cm

Mélység: 54 cm

Magasság: 93 cm

Új ára IKEA-ban : 39.990 Ft

Ára : 15.000 Ft

Átvehető személyesen : Budapest XI, XXII. vagy Érd-Diósd-Törökbálint-Budaörs zónában.

Igény esetén szállításban tudok segíteni!

Postázni nem tudom.

frederik55 Creative Commons License 2023.08.18 0 0 7126

DALOM, 1991. asztalka eladó. Antik pácolt.

vonus Creative Commons License 2023.07.27 0 0 7125

Kedves Fórumozók! Ehhez a Leksvik tálalóhoz keresem az összeszerelési útmutatót. Köszönettel kérek segítséget! Éva

conrat Creative Commons License 2023.06.13 0 0 7124

Sziasztok! ha valaki keresne ORRNAS fogyantyút 170mm-est, maradt jó pár darabom bontatlan csomiban, az Ikeától nem messze oda tudnám adni az Ikeás árnál olcsóbban. Még vissza tudnám vinni, de azóta felment az ára, talán valakinek jó lehet 

beremendi Creative Commons License 2023.04.11 0 0 7123

Még keres 105*200 Stornas asztalt?

Előzmény: Rosep (7027)
Basenyka Creative Commons License 2023.04.11 0 0 7122

Ikea Klippan kanapénkat fotelra cseréljük a gyerekszobában. Két huzattal továbbadnám a XVI. Kerületből. Nem dohányzó lakásból két huzata van egy piros és egy újszerű kék 28eft

rage. Creative Commons License 2023.02.19 0 0 7121

Köszönöm. Ilyet vettem. Legszívesebben sose használnék ikea festéket mert rosszabbat még nem láttam:)

Ezt a típus például mivel lehet hígítani? Próbáltam festeni vele ecsettel ,de nem terül majd szivaccsal. Persze a víz nem hozza le a kezemről.

Előzmény: Fleur de sel (7120)
Fleur de sel Creative Commons License 2023.01.03 0 0 7120
Előzmény: rage. (7119)
rage. Creative Commons License 2022.12.18 0 0 7119

Tudja valaki,hogy a behandla fekete barna festéknek mi az utódja?

lapinagile Creative Commons License 2022.10.30 0 0 7118

KERESEM !

Bodö ruhaállvány

punktkugeln Creative Commons License 2022.09.21 0 0 7117

Elkelt.

Köszönöm, index fórum.

Előzmény: punktkugeln (7114)
punktkugeln Creative Commons License 2022.09.18 0 0 7116
punktkugeln Creative Commons License 2022.09.18 0 0 7115
punktkugeln Creative Commons License 2022.09.18 0 0 7114

Részben IKEA.

Eladó jó állapotú favonat készlet egyben.

IKEA-alapokra épült, majd jöttek a Carousel, Mattel, Fischer Price kiegészítők.

Legfőbb értéke a Thomas-mese számos mozdonya, vagonja.

Az utóbbiak főleg külföldi beszerzések, itthon, sajnos, nem árulták őket.

Sín (105 db):

- 44 db hosszú ív

- 8 db rövid ív

- 12 db hosszú egyenes

- 12 db közepes hosszúságú egyenes

- 7 db rövid egyenes

- 6 db hosszú egyenes sín-rámpa a hidakhoz

- 8 db hídtartó pillér

- 8 db sín elágazás / leágazás / csatlakozás / betorkollás

Sínpályát tartalmazó tereptárgyak (11 db):

- háromrészes vasúti híd

- 4 db kétrészes vasúti hí

- egyrészes vasúti híd

- dupla sínpályás aluljárós, felüljáró, nyitható, csukható vasúti híd

- kis vasútállomás

- nagy alagút

- kis alagút

- vasúti-közúti sorompó (már nem ad hangot)

Vonatok, vagonok (48):

- Thomas

- Annie & Clarabell

- Gordon szenesvagonnal

- Emily szenesvagonnal

- James szenesvagonnal

- Percy

- Diesel hóesésben

- Toby

- Rickety, a vásott vagon

- 2 db Sodor fuel tartálykocsi

- 2 db Sodor kőbánya vagon

- 2 db Sodor cementgyár vagon

- 2 db Sodor múzeum T-Rex csontváz vagon

- 2 db Sodor emeletes hálókocsi vagon

- 1 db Sodor akvárium pörölycápa vagon működő ledvilágítással

- 1 db sodor könyvtár vagon gombnyomásra kiszedhető rakománnyal

- 1 db Sodor szénbánya szenes vagon

- 1 db Sodor tejipar – tehenész vagon elhúzható ajtóval (már nem ad hangot)

- 7 db noname ikea és tesco vonat

- 14 db noname ikea és tesco vagon

Ára: 50.000,- Ft.

Érdeklődni lehet:

Húsz / Kétszázhuszonhat Tizenöt Huszonkettő

Csabás Creative Commons License 2022.08.07 0 0 7113

Üdv Mindenki !

Ivar 50 cm mély 83 széles polclapokat keresek, remélem van valakinél elfekvőben ? 

Köszi előre is !!!

Esetleg sarok polcok Ivarhoz vannak cserébe XD

FFFZsoco Creative Commons License 2022.08.04 0 0 7112

Szia,

Érdekelne a fotel. Kérlek jelezd ha meg van még.

Üdv.

Zsolt

Előzmény: kira77 (3751)
[CSD] Creative Commons License 2022.06.27 0 0 7111

Elkelt.

Előzmény: [CSD] (7110)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!