Sajnos a tapétával nem jutottunk előbbre, nem tudnak visszakeresni a kiállítási mintáikban..de azért próbálkoztak, szval köszi az ötletet.
Igen az Ivarral mi is így vagyunk, bár amikor bepróbálták a műanyagos polc véget,akkor naon csalódtunk bennük, de most újra visszajött a klasszikus rögzítés.
De a legnagyobb Find fogásunk a rozsdamentes konyhaasztal lap...azota is az a kedvenc sterilizált műtőasztalunk XD (gyk. Madagaszkár)
Hát, én is belegabalyodtam rendesen az Ikea múzeumba, meg a katalógusokba. Nagyon fontos és hasznos információk birtokába jutottam, nem is tudom, hogy tudtam ezek nélkül idáig aludni. :-))
Pl. az általam igen kedvelt Ivar polcrendszerrel közel egy korosztályba tartozunk, csak neki volt még vagy három lánykori neve. Ahogy néztem a változatokat, elsőre is elég jól eltalálták, az évek során lényegében csak a polclapok rögzítése változott (egyszerűsödött), meg a hátsó merevítő kereszt, ami most Observatör néven fut. A rendszer, meg a méretek maradtak változatlanok.
Éshát a korábbiakban említett asztalom neve valóban Byske (Vika Byske), ahogyan emlékeztem. Volt korábbi változat 401.004.32 cikkszámon, nekem szerintem ez van meg, illetve később 901.067.71 cikkszámon futott, néhol, asszem orosz nyelvterületen Gerton néven is. A különbség csak abban van, hogy a régebbinél fa a keresztmerevítő, az újabbnál meg fém.
És ha már adásvételi trotyik, megjegyzendő, hogy a Jófogáson éppen hirdetnek egy ugyanilyen asztalt. IKEA asztal , kemény fa asztal, étkezőasztal - XV. kerület, Asztalok, székek - Jófogás Még erőst el is gondolkodtam rajta, de nem igazán tudnék vele mit kezdeni a meglevő mellett, kéne még egy szoba. Elég baráti az ára, mondjuk ennek megfelelően lelakott is. Hála istennek nem festették vagy pácolták, így nagyon szépen le lehet takarítani, és utána a Trixig fakezelő olaj csudákat tesz.
Amúgy lehet hogy időnként csak benéznek a népek. Én kb. 1 évvel ez után a hirdetés után keveredtem erre az oldalra: Index Fórum
Már csak a nyálamat csorgathattam rá, pedig éppen jól jött volna a közlekedőbe, amit akkoriban spekuláltam ki. Mondjuk nem sokáig volt fenn, ha jól nézem, néhány óra alatt lett új gazdája, tehát csak voltak itten.
Nagyon köszi!! Valszínű teszek egy próbát, mert ugye az egy éve kidobott teljes katalógus gyűjeményünknek most hasznát venném, meg az Issuu-n se találom a megfelelőt, szval nincs más ötletem..szval köszi!!!
Próbáld meg az ügyfélszolgálatuknál megkérdezni hogy mi volt a neve, úgy talán tudsz olyat, vagy hasonlót találni a neten. Vagy legalábbis a képét, és onnan már el lehet indulni, pl. képkeresővel. Én írásban érdeklődnék, szóban hamar lepattintják az embert.
Elég lassan válaszol az ügyfélszolgálat, régi cucchoz nincs alkatrészük, de ha nyakatekert kérdést teszel fel, meglepő módon utánanéznek. Nekem egyszer egy huszonpár éve forgalmazott asztallap súlyára volt szükségem a szállítás tervezéséhez, de nem volt lehetőségem lemérni. A méretet tudtam, meg a régi fantázianevét is, de azon a néven már tök más cucc volt. Először pár levélváltással tisztáztuk, hogy az nekem miért nem jó, aztán egy idő után kerítettek valamilyen orosz nyelvű katalógusból képet, amin rajta volt a súly. A cuccot még az internetes korszak előtt vettem, akkoriban még a nyomtatott katalógus járta. Nem hiszem, hogy itthon lett volna forgalomban ciril betűs katalógus, így valószínűleg az oroszokat kérdezték meg, mert ott is forgalomban volt az az asztal.
De jártam már hasonlóan Pax gardróbszekrények tervezésénél. Amikor kellett volna, nem volt fönn olyan adatlap, amiből meg tudtam volna állapítani hova esnek a zsanérok rögzítő pontja az oldalon lévő luksorozatban, ami meg nagyon nem volt mindegy a fiókok, meg a többi tervezésénél. Odamenni meg éppen nem tudtam, hogy megnézzem magamnak. Itt is kellett tán két levélváltás hogy miért nem elég a fenn lévő adat, aztán a csajszi fogta magát, keresett egy olyan szekrényt, és megszámolta nekem, hogy hanyadikba rögzülnek a zsanérok.
Nekem kifejezetten jó tapasztalataim vannak velük. Szóval kérdezz tőlük bátran, csak ne add föl az első standard válasz után. Érezzék kihívásnak. :-))
Sziasztok! Nem tudom jár e még ide valaki ? Abban kérnék segítsége, hogy az áruházban látható volt régebben egy sötét alapú nagy virágos tapéta a kiállító térben.
Hiába próbálok hasonlót találni nem járok sikerrel..esetleg vki tudja, h az mi volt? Köszönöm!
Sziasztok! ha valaki keresne ORRNAS fogyantyút 170mm-est, maradt jó pár darabom bontatlan csomiban, az Ikeától nem messze oda tudnám adni az Ikeás árnál olcsóbban. Még vissza tudnám vinni, de azóta felment az ára, talán valakinek jó lehet
Ikea Klippan kanapénkat fotelra cseréljük a gyerekszobában. Két huzattal továbbadnám a XVI. Kerületből. Nem dohányzó lakásból két huzata van egy piros és egy újszerű kék 28eft