Keresés

Részletes keresés

pannonbetyár Creative Commons License 2005.11.07 0 0 49

Ugyan még nem néztem meg a tegnapi cirkusz részleteit, de egyelőre sehol nem látom, mi rosszat követett el ez a viktor!

Mik azok a hibák, amiket nem szabad megismételni?

Nojó, egyet tudok.

Be kell járni a parlamentbe és szépen, reszelős hangon meg kell szólalni.

Egy pirospont!

És a többi?

karaván Creative Commons License 2005.11.07 0 0 48
Minek neked rendszerváltás????? Az átkosban is gyenge voltál, meg most is. Ezért sír a SZÁÁÁD :(((((( Sültgalambok pedig nincsenek neked. Hesss .(((
Előzmény: Törölt nick (46)
pannonbetyár Creative Commons License 2005.11.05 0 0 47

... hogy mindentkétszermond mindentkétszermond?

igazi rendszerváltás?

MINDENHONNAN eltűnnek a volt MSZMP tagok?

visszaadnak mindent, amit elloptak?

befejezik az aljaskodást és országépítésbe fognak??

Előzmény: Törölt nick (46)
pannonbetyár Creative Commons License 2005.11.05 0 0 43

Sorry, csak bekopiztam a szöveget anélkül, hogy behelyeztem volna a saját mindennapjaimba (szóval felőlem akár lehet két év múlva is ;o)))

Ha a cirkuszon a veretes kijelentéseket érted, akkor az bizonyára lesz.

Abban meg kételkedem, hogy Sólyomnak lenne bármilyen befolyása a viktátorra.

Előzmény: Törölt nick (42)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.05 0 0 42
Topiknyitódban te hívtad fel rá a figyelmet.
Előzmény: pannonbetyár (39)
netizen Creative Commons License 2005.11.05 0 0 41
betyar, mirol szol ez a topic?
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.05 0 0 40

És valóban, ez a legrosszabb, ami a rendszerváltás óta a politikában történt.

Elemzők szerint Orbán még mindig azt tartja hibának, hogy nem volt elég erőszakos. Isten adja, hogy 2006. rácáfoljon! Isten adja, hogy normális hangnem uralkodjon az országban, akármelyik párt is kerül a kormányrúdhoz!

Előzmény: pannonbetyár (33)
pannonbetyár Creative Commons License 2005.11.05 0 0 39
Bocs, milyen banzáj lesz holnap?
Előzmény: Törölt nick (38)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.05 0 0 38
Mit gondolsz? Lesz cirkusz a holnapi banzájon, vagy Sólyom rászólt Viktorra?
Előzmény: pannonbetyár (37)
pannonbetyár Creative Commons License 2005.11.05 0 0 37

Egyszerű: kevés topikot olvasok el,

megválogatom az olvasandó nickeket

hamar elfelejtek mindent, ami nem fontos

Előzmény: Törölt nick (36)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.05 0 0 36
Oh marylout nem ismerni : ez szinte hihetetlen.  Orbán feltételnélküli csodálója. A Hajrá Orbán Viktor topicban legalább 20-szor írta le vastag nagy narancsszinű betükkel a topikcime, megtoldva a hajrá magyarokkal ( a 7-9 hsz.-om formátumát tőle loptam- már a mi a jelszavak megjelenítését illet. ). Nm is értem, hogy még nem találkoztál vele.
Előzmény: pannonbetyár (35)
pannonbetyár Creative Commons License 2005.11.05 0 0 35
Az a baj, hogy nem nagyon tudom, ki kicsoda, így nem tudom hova tenni marylou megnyilatkozását. Az említett topikban pedig - emlékeim szerint - nem jártam.
Előzmény: Törölt nick (34)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.05 0 0 34

Nem fogod elhinni! marylou a Gy. vagy O. topicban már magáévá tette a változtatás igényét. Szószerint azt írta MA!

Egyébként én nem mondanám, hogy Orbánt akarom.

::))

Előzmény: pannonbetyár (32)
pannonbetyár Creative Commons License 2005.11.05 0 0 33

A viktátor által okozott kárt ne forintban mérd, mert amit ő művelt, az sehol nincs gyurcsány milliárdjaihoz képest.

Orbán elérte, hogy mindenki szembefordult mindenkivel, csakhogy ő mégsem tud uralkodni - még magán sem.

Előzmény: sans_gene (30)
pannonbetyár Creative Commons License 2005.11.05 0 0 32
megérjük, bizonyára megérjük! :o)))
Előzmény: Törölt nick (29)
sans_gene Creative Commons License 2005.11.04 0 0 30

Tegyük fel, hogy minden igaz, amit leírtál! És akár lehet is, miért is ne!

(Senki sem azért megy politikusnak, hogy ő legyen az egyik legszegényebb az országban!)

Összességében akkor is elenyésző kárt okozott ezekkel nekünk (az országnak), ahhoz képest, amit  ez a mostani kormány okozott! Ugyanakkor az Orbán érában végre éreztünk egy kis előrelépést, elkezdtünk felemelt fejjel járni, előre tervezni. Gyakorlatilag képes volt perspektívát felmutatni az egészen közeli jövőre is. 

Ezek pedig visszadöngöltek szinte mindenkit a földbe, a diktatúrában megszokotthoz hasonlóan csak ígérgetnek, hogy majd a ködös jövőben jobb lesz, csak húzzuk még össze egypár évig a nadrágszíjat!  De elég csak azt nézni, hogy az államadósságot a 2001. évi 8 ezer milliárd Ft-ról 3 év alatt feltornázták 12 ezer milliárd Ft-ra! De ez az emelkedés nem az infrastruktúra fejlesztéséből fakad. Az autópályákat például PPP keretében magánbefektetők finanszírozzák, és majd a többszörösét fizethetjük ki értük a következő évtizedekben! Vagy néhány éve még a EU-hoz csatlakozó 10 ország között az élbolyban voltunk szinte minden szempontból, most pedig az utolsók között vagyunk. (Mai hír, hogy a hadseregre mi költjük a 26 NATO tagország közül majdnem a legkevesebbet, ennél már csak Island költ kevesebbet, akinek nincs is hadserege!) Na és akkor a hasonló támogatási ügyekről (pl. Wekler), Gyurcsány több 100 milliós adócsalásairól, a több 10 milliárdos K&H vagy éppen a Tocsik ügyről nem is beszéltünk.

Előzmény: karaván (27)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.04 0 0 29
Már többször jósoltam, hogy onnan is kifele áll Orbán rúdja. (Nem a nektáros:) )
Előzmény: pannonbetyár (24)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.04 0 0 28

Pénzügyi mérleget nem akarok csinálni, de hiszem, hogy az is pozitív.

De lehetőségekben sokkal többet. Főként a fiatalok. És persze versenyt is, és korlátokat, amelyek néha bürokratikusak, de korlátozzák a diktátori hajlamokat is.

Egyszóval egy kitágult demokráciát -  a kulturális horizontbővülésről nem is szólva.

Előzmény: Wic (20)
karaván Creative Commons License 2005.11.04 0 0 27
Na AKKÓ álljon itt neked a TOLVAJBANDÉRUM, / azaz Orbán és zenekra / definiciója:---Az atársaság, amelyik államilag juttatott székház eladásából tollasodik;-----fantomcégek be nem fizetett adóját nyeli le-----állami felvásárlással garantált bányákba fektet--------az államkasszából finaszírozott repülőn repked, magáncélból;-------ezüsthajón utazik;--------12 állami gazdaságot kótyvetyél el és ebből is zsírosodik,;-------közpénzből támogatptt Tokajit iszik, Toi- TOI wécébe szarik,------jogellenesen jut lakáshoz és ebből is gazdagszik,------földeket, szőlőt vásáról, hogy visszanemtérítendő állami adóforibthoz jusson..----Mindeközben amunka lapú gazdaságról pampog és bérből munkából szerzett vagyonről beszél.;------Közben KIDERŰL, hogy paravánvásárlással, befektetési célból mocskos gyűjtögető életmódot folytat. :((((((((((((((((((((((((((((( POLITIKUISNAK nevezi magát. hehehahah ,(( Vagyis egy nyerészkedő spekulásns, aki nem taggyűléseket osztaj az ADÓFIZTEŐK pénzét . TAKAROGGY A NEVE :)))))
Előzmény: piroskaésafarkas (25)
pannonbetyár Creative Commons License 2005.11.04 0 0 26

Abban szerencsére ő nem szavaz!

Meg ti sem, bár sokan cvagytok, de nem elegen.

Hálistennek.

soha többé viktatúrát!

Előzmény: piroskaésafarkas (25)
piroskaésafarkas Creative Commons License 2005.11.04 0 0 25
Azt a hibát nem akarja elkövetni, hogy ezt a tolvajbandát, Gyurcsánnyal az élen, még egyszer engedjük kormányra kerülni.
pannonbetyár Creative Commons License 2005.11.04 0 0 24

Ezt teljes mellszélességgel támogatnám!

Kiegészítve azzal, hogy az Európai Néppártot sem használnánk fel Magyarország fikázására.

Előzmény: Törölt nick (9)
RontóPál Creative Commons License 2005.11.03 0 0 23
Én igazándiból nem értem a cikket. Pontosobban a benne írtakat. A kétpártrenccer jobb, mint a koalíció eccerűen ostobaság. Ennyi erővel az 1pártrenccer még jobb, ott még az ellenzék nélküli parlament is düböröghetne.

De mitől vesztese az elmúlt 15 évnek a kereskedelem meg az építészet. Hacsak az építészet alatt OV nem az építészetet, mint művészetet érti, de akkor meg mit keres a kereskedelem és az ipar mellett?
Előzmény: Törölt nick (19)
RontóPál Creative Commons License 2005.11.03 0 0 21
1 kis pénzt. Te is lebachacc engem évente 2x monggyuk havi 1 misiért!:-)
Előzmény: Wic (20)
Wic Creative Commons License 2005.11.03 0 0 20
lebaszáson kívül eddig mit kaptunk az EU-tól?
Előzmény: Törölt nick (16)
Wic Creative Commons License 2005.11.03 0 0 18
jah, az áldott emlékű strassburgi levél már a múlté... fedje a feledés homálya... :o)
Előzmény: Törölt nick (9)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.03 0 0 16
Ez mit jelent?
Előzmény: Irgalmas (14)
karaván Creative Commons License 2005.11.03 0 0 15
HÁROM hatalmas LÓZUNG .heheha ---- Nem találják az irányt, mert se pénz, se paripa, se fegyver nincs a kezükben. Maradnak majd kollosszális ígéretek, nade akkor Továnn nő az államadósság. N-es csapdája. Elég csak annyit mondani rájuk, hogy mindenáron a hatalom, meg hogy felelőtlen maffia banda. (((( ----Ezt veszik a bizonytalan választók :)))
Előzmény: Törölt nick (12)
Irgalmas Creative Commons License 2005.11.03 0 0 14
Magyarország tényleg nem tag de facto.
Előzmény: Tony (13)
Tony Creative Commons License 2005.11.03 0 0 13
Tessék!!!! Most halgatom Tabajdit az UNIO-s dolgokról!!! Mit hallottam ki.....A Magyarok másodrendü tagok....a Magyarokat nem veszik komolyan!!! A képviselőknek kisebbségi komplexusuk van!!! Szerintem ....miért ilyen pocsék a helyzetünk? Mert.....olyanok tolakodnak a parlamentbe akiknek semmi keresnivalója nincs ott... az unió nem kivánt foglalkozni erkölcsi, etikai dolgokkal.....azokat a Magyar emberekre bízta...CSALÓDOTT!) Nos ez a maffiozok vezérelt kormányzás, igazságszolgáltatás, államigazgatás, még sok évre biztosítja a nép "BALSORS"át!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!