Sziasztok
Multkor beszelgettem egy sracal , es elmeselte hogy olvasta a tiltott talalmanyok cimu konyvet.
Hidegfuzio.
421. dimenzio
Eter
Tesla
Megolik a feltalalokat igy meg ugy.
Szal minden marhasag.
Most meg antikvarimban kerestem valamit es ott lattam egy egely konyvet ami 1988 as.
Ha feltetelezem hogy legalabb 3 evet toltott elso konyve megirasaval , mert 2-3 evenkent jonnek uj konyvei akkor 1985 korul kezdte.
Az erdekelne hogy a 20 kutatassal toltott ev utan mire
jutott egely mert konyveben mindenfele tervrajz megtalalhato , hol marad a atorese?
Mit talalt fel a egely kereken kivul?
A sok ezert konyvet amit eladott es az abbol szarmazo bevetelen kivul mit tud felmutatni?
Ha megolik a tervrajzokat nyilvanosagra hozok nagy lobbik es maffiak hogy a ordogbe ad ki folyton uj konyveket.
Aki tudja a valasz irjon
puszi
szerintem ezt úgy csinálják hogy fogják a levelet, rányomják a felületre, így annak a nedves lenyomata ott marad. ezután levágják a levél egy részét és ennyi. a nedves lenyomaton szaladgálnak az elektronok...
Boldogkőit elemeztem/kutattam és igazat kell adnom abban, amit a Szabad eleme illúziója könyve kapcsán nagyon sokszor kijelentett. Hogy ő maga is egy "zombi" .... csak abban tévedett, hogy a zombiságot nem csak biológiai összetevők okozhatják, hanem pszichológiai vírusok, mémek is. Így érthető, hogy agogyan a métellyel megfertőzött hangyának fel kell mászni a fűszál legtetejére, neki is Egelyvel és Kálvinista Apologetika gittegylet tagokkal kell mutatkoznia.
En olttt messzel kotom meg a szendioxidot par evtizedenkent fedtes alkalmaval, a szepseghiba az hogy ugyanaz a meszko keletkezok vegul amibol az oltottmeszet eloallitottak. Egyebkent sokfele sav megkoti a szendioxidot. A legtakarekosabb ha az emberfija szensavas ital fogyasztasalor nem bufogi vissza a szendioxidot, az megg jobb ha buborekmemtes akarmit iszik, mondjuk.egy jo pohar szekszardi vorosbort
Nekem.harom evente kb szaz dollart adtak utazaskhoz, 15 dollart akkor kaptam volna ha meghivasra utaztam volna amikor a meghivo fedezi a koltsegeimet. Mobiltelefon meg szemelyi szamitogep meg nyugaton sem volt, az elso okosmobilrol kb az 1957- ben megjelent Fekete Gyula altal irt Kek sziget cimu scifiben olvastam, de ot videofonnak hivtak az okosmobilt.
Egely módszerét miért nem használják az acélgyártásban? Ott a nyersvas magas széntartalmát meghatározott mértékben ki kell égetni, hogy alacsony széntartalmú acélt kapjanak. Cementit, ausztenit, ferrit.
"Nemrég készítettünk egy széndioxid-bontó készüléket, a világon először, ami kicsi, könnyű és az autó kipufogójára téve a széndioxidot szétválasztja szénné és oxigénné. Ezzel az egész üvegház-hatás probléma megoldható lenne." Ez az állítás 2010-ben hangzott el!
Ha ez így van akkor jó eséllyel most nagyot szakíthat. Hiszen egy komoly ajánlat látott napvilágot:
"Elon Musk 100 millió dollárral (29,3 milliárd forint) jutalmazza a légkörben lévő szén-dioxid befogására kifejlesztett legjobb technológiát. Tesla alapítója csütörtökön jelentette be tervét a Twitteren, hozzátéve, hogy a részletekkel jövő héten jelentkezik. A kibocsátott üvegházhatású gázok "befogása" a klímaváltozás megfékezését célzó tervek nagy részének egyik kulcseleme, ám mostanáig csupán kis előrelépés született az ilyen technológiák kidolgozás terén, mivel a hangsúly sokkal inkább az emissziócsökkentésen van. A Nemzetközi Energiaügynökség a múlt év végén arról számolt be, hogy éles növekedésre van szükség a karboneltávolító technológiák alkalmazásában, amennyiben az országok el akarják érni a zéró nettó kibocsátást. (MTI)"
Meglátjuk, hogy sorba áll, vagy csak a megszokott módon azt mondja, hogy a KFKI fizikusai lehetetlenné teszik Őt, és a munkáját!
A címben szerelő tudós úr, nem csinál semmit a koronavírussal, pedig igazán tehetne már valamit. Úgy is mondhatnánk, hogy eljött az az idő, amikor megmutathatja, azt, hogy nem élt hiába. Az internet nem felejt, hallhatjuk úton, útfélen. De én sem felejtek, mert a sertésinfluenza idején nem kis arccal hirdette, hogy a vírusok ellen van megoldás. Imigyen:
"A vírusok bonyolult fehérje-vegyületek, amelyek rezgés hatására szétesnek - magyarázta Egely. - Mára az is tisztázott, mely vírus, milyen frekvenciájú rezgés hatására hullik szét. Az ember sávszélessége 1520 kHz és 9460 kHz között van. A kórokozóké (penészek, vírusok, baktériumok, férgek, atkák) 77 kHz és 900 kHz között mozog. Így a kezeléseket anélkül el lehet végezni, hogy az ártalmas lenne az emberi szervezetre."
Mi lehet az oka, hogy nem jelentkezik, miért nem akarja megváltani a világot?