Keresés

Részletes keresés

Olvasó oo Creative Commons License 2016.01.03 0 0 796

2015  12, 31.  dolgoztam az árpád hidi  lépcső lejárónál. .

 

Egy középkor nő  szólitot meg. A rendőrséget kereste. Azért mert a  barátját. Az (ex) felesége karácsony napján visza édesgette magához. Kérdésemre hogy mi is történt, azt válaszolta hogy a volt feleség az az ilyen olyan  aki mint mondot volt  visza  édesgette magához a  barátot . Ám e szilveszter napján  elvitette a rendőrséggel. Mert  össze vesztek mint már anyiszor. A nő  (a barát nő). Bőszen  álitotta hogy ő  bekiván jutni a rendőrség iletékesei elé hogy elmondja .Ez a "némber ", (mármint a feleség) direkt boszuból lecsukatta az ő barátját. Aki direk provokációnak lett kitéve . És  uralmát vesztve  adot egy fülest feleségének. Ezért az a rendőrökkel bezáratta szilveszter  napján.

 

 Én azt gondolom  ebben a kérdésben a  meggondolatlan  szlogeneket  ne alkalmazzuk érvelésre.

 

Hiszen nem mi vagyunk bezárva.

 

Nem mi viseltük  ell a füllest.

 

És nem mi  rohangálunk  a szerencsétlen  barátnak az ügyében.

 

 

akileox Creative Commons License 2013.09.14 0 0 795

Sok nő  azt képzeli hogy ö az isten bármit megtehet.Nem hiszem el hogy azt a nöt megütik ha ö nem tesz semmit. Legtöbb esetben  a nök

mennek neki a párjuknak  és persze megtörténik aminek nem szabadna. Uralkodás hozza ki belölük az agreszívitást meg persze az hogy

bármit megtehetek. Köszöni lehet 1952 utáni csaldjognak  az igazságtalan törvényyeknek  hát persze hogy vissza élnek  karatoságuk

még a törvények is támogasák .Én a NÖ azt teszek amit csak akarok  sok tragédia történt már sokan megölik a nöt stb mért agreszív? hát

itt a válasz  bár mit megtehetek.

Kabai Alexis Creative Commons License 2013.02.25 0 0 794

ez jó kérdés. elgondolkodtató!sajnos nem tudom  :(

Gézoo Creative Commons License 2013.02.07 0 0 793

Jól írod, csak tedd hozzá, hogy aki olyan, hogy hajlamos a visszaélésre.

 

  Mert ugye lehet bármelyik "erősebb" így vagy úgy, de ez csak akkor baj, ha visszaél ezzel az erejével.

Előzmény: Komacu (792)
Komacu Creative Commons License 2013.02.07 0 0 792

Én egyiktől se félek,inkább csak undorodok tőlük,főleg az egértől,mert betegségeket terjeszt.Egy férfiaknak azért van nagyobb esélyük,mert erősebb felépítésűek,mint a nők.Az igaz,hogy viszonyítás kérdése is,ezért mondom,hogy alapjáraton az emberrel van itt a baj. Aki valamiben fölényben van,az rendszerint ki is használja, akár férfi, akár nő.

Előzmény: Gézoo (791)
Gézoo Creative Commons License 2013.02.07 0 0 791

Ahogy tapasztalom egy egérnek vagy egy darázsnak a nálánál sokszor-sokszor nagyobb nő ellen még kevesebb esélye van, mint egy 70 kilós férfivel szemben egy 70 kilós nőnek.

  A nők, hogy-hogynem mégis félnek az egértől és a póktól, a darázstól.

 

"csak én pont az ellenpéldával találkoztam nagyon sok helyen."

 

Nyilván mert nő vagy.  Férfiként szinte soha nem találkoznál agresszív férfival. Agresszív Nőkkel pedig majdnem minden nap.

Előzmény: Komacu (790)
Komacu Creative Commons License 2013.02.07 0 0 790

Ez már csak azért is furcsa,mert a nők fizikailag gyengébbek,a többségének egy férfivel szemben esélye sincs,hacsak nem edzett éveken át és nem valami izompacsirta.Persze attól még tudhatnak jól sakkozni és kihozni egy férfi gyenge oldalát.Mindegy,nekem ezt akkor is nehéz elképzelni.Persze ezzel nem azt mondom,hogy nincs ilyen,csak én pont az ellenpéldával találkoztam nagyon sok helyen.

Előzmény: Gézoo (789)
Gézoo Creative Commons License 2013.02.07 0 0 789

"Amúgy én eddig csak agresszív férfiakkal találkoztam,erőszakos,pofozkodó nővel csak eggyel."

   Gondolom a fiúkat szereted. Ha több nőt ismernél közelről, akkor azon sem csodálkoznál, hogy a családon belüli erőszak jogerősen elítélt elkövetői között háromszor annyi nő van mint férfi.

  És még mielőtt erre azt felelnéd, mert a bírók többsége férfi jelzem, hogy tévednél, mert négy női bíróra jut egy férfi bíró.

Előzmény: Komacu (788)
Komacu Creative Commons License 2013.02.06 0 0 788

Ebben a nagy demokráciában,meg szabadságban inkább csak az van,hogy mindenki kimutatja az igazi énjét,mert nincsenek úgy elnyomva a nők,mint pl a középkorban.Szerintem nem a nemekkel van a baj,hanem magával az emberrel.Maga az emebr lesz egyre gusztustalanabb.Amúgy én eddig csak agresszív férfiakkal találkoztam,erőszakos,pofozkodó nővel csak eggyel.Azért mégiscsak mi vagyunk a gyengébbik nem. Az ember meg olyan,mint az állat,mindig az győz,aki erősebb.Ma a férfiak erősebbek.A nők azért is vannak lenyomva a munkaerőpiacon,mert gyengének tartják őket és meg merik velük csinálni.

Gézoo Creative Commons License 2013.01.08 0 0 787

    Ez teljesen természetes, hiszen a férfi genetikailag van agresszivitásra programozva. Csak az a szerencse, hogy tanulással elsajátítja a kezelését.

 

   Elvileg a neveléssel a nőknek arra kellene programozva lenniük, hogy a férfi agresszivitását a jó irányba, a család védelmének irányába tartsák, fordítsák.

 

   Ezzel szemben egyre szélesebb körben tapasztalható, hogy a nők nem csak ezt a feladatukat képtelenek teljesíteni, de saját magukat sem képesek távol tartani a családon belüli agresszív viselkedéstől. Verik a gyerekeiket, zsarnokoskodnak a férjeiken, rokonaikkal szemben.

 

  Az egészben az a nagyon szomorú, hogy ha egy nő már odáig elmegy, hogy a szelíd kérő szava-mozdulata már nem elegendő erő, akkor előveszi a "férfi mintát".

  Ebben talán az a nagyobb baj, hogy nem ismer más módot. Nem tanította meg az édesanyja a női viselkedésre.

Előzmény: kékgerle (779)
Gézoo Creative Commons License 2013.01.08 0 0 786

Igen, nagyon jók ezek a sorok.

Előzmény: garimi (758)
kékgerle Creative Commons License 2012.07.08 0 0 782
Hogy mi a női agresszivitás oka?
Gondolom ugyanaz,mint a férfié.De Te biztos tudod,kérlek mondd el nekünk.
Előzmény: Törölt nick (780)
kékgerle Creative Commons License 2012.07.08 0 0 779
Sziasztok!Teljesen ledöbbenek,amikor ezeket a sztorikat olvasom.Nem sok olyan nőt láttam életem folyamán,akik ilyen dolgokat tennének.Viszont sajnos én is tapasztaltam,milyen változásokat tud okozni bennünk a lelki terror,ami már majdnem testi bántalmazásba ment át.Megtapasztaltam a férfiúi agresszivitást,ami már majdnem engem is arra sarkallt,hogy felkapjak néhány tárgyat és a kedves alany fején verjem szét.Még időben léptem...
Nem kell védeni sem nőt,sem férfit.De szerintem a férfiaknál még mindíg több az agresszív személy.
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.23 0 0 776

Kedves Lady!

 

Nos, én minden fajtából találkoztam már: a zsigeri úriembertől, a "csak azért teperek, hogy jobban álljak előtted"-en át a tirpák senkikig, akinek a nő nem nő, hanem egy sexshopokban kapható guminővel azonos.

 

Én szeretem önmagamat "letűnt idők -igaz extrém fétisekkel, ám annál keményebb normarenddel is" megáldott: sokak által: ma már nem trendi úrinőjeként aposztrofálni: -)

 

  A gond ezzel az, hogy már kislányként sem érdekelt igazán a szürke massza véleménye, már akkor törekedtem a színeket keresni, s magam is minél színesebbé válni. Mára lelkileg, agyilag igényes, az odafigyelést, szeretetet megérdemlő férfiakat/ úriemberek-et nemhogy gyűlölöm, hanem csakis az ő virtuális, de főleg valós társaságát élvezem, velük érzem jól magam.

 

Ps.: Pusztán akkor válok agresszívvá, ha valaki oktalanul megbánt emberségemben/ nőiségemben.

Nem hiszek már régen az emberek "megváltoztathatóságában"! Pontosan jól tudom ellenben, hogy a határozottság, magas IQ, nem minden férfinak tetszik.

Ám én már nem változom. Alapjaiban semmiképp, a személyiségpszichológiát valemelyest ismerők ezt tudják, hisz érettebb korra már minden készen áll, maximum pl.: ízlés, szokásrend, napirend, életvitel-váltás következhet be...:-)

Előzmény: lady in black (775)
lady in black Creative Commons License 2012.06.23 0 0 775

Bocsánat még csak most olvastam el a válaszod.

Én csak lovagias férfiakkal találkoztam, fogalmam sincs hogy miért. Igen, kinyitják előttem az ajtót, és kedvesen megköszönöm.

Nem azért mert úrinőnek érzem vagy tartom magam csak jól esik a figyelmesség.

Előzmény: Törölt nick (767)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.20 0 0 772

Nos, ha az első hozzászólásom esetleg újra végigfutod, a végén ott áll, ez a téma messze vezethet, s akkor ennyit kívántam összegezni.

A megoldás roppant egyszerű: nem kell olvasni, azt ami untat:-)!Eztán én is így teszek, ha meglátom a neved valamerre...

Előzmény: Törölt nick (771)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.20 0 0 770

Oh pardon, helyesen: hozzászóló, lemaradt az ékezet. Nem profi a gépelésem, tíz ujjal, "vakon": nem az én világom.

Előzmény: Törölt nick (768)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.20 0 0 769

Én meg azt gondolom, sajnos: adatlapodból , számomra megítélhetetlen nemű hozzászoló, hogy nem kívántam önigazolni, okokat, kőkemény tényeket soroltam, mivel a topik címében bennerejlik az okkutatás. Így aztán nem voltam rest sorra venni az általam fontosnak vélteket.

Előzmény: Törölt nick (768)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.19 0 0 767

Kedves Lady!

 

A férfiak nagy része: tisztelet a kivételeknek: szerinted kívánja eme lovagias erényeket? Összetörik kezük-lábuk, hogy ők legyeknek, akik kinyitják az ajtőt előtted, vagy lesegítsék kabátod?

 

Sajnos ez a világ etikai, és minden normáját tekintve nagyon kevéssé kedvez az úrinős hölgyeknek. Értem ez alatt az igényes, finom, minimum 100%-os nőket!

 

A nő, amennyiben nem önérdekérvényesítő: épp a férfi főnöke diszkriminálja,pl. fizetését illetően azon apróság miatt, hogy a személyi száma kettessel kezdődik. A munkahelyi sexuális zaklatásokról ne is szóljunk!

A nő, egy állásinterjún, ahol vezetőt keresnek, ha nem tanúsít kellő határozottságot, a szakmai tudása vajmi kevés: lesöprik a potenciális vezetői posztról a HR-esek.

Nagyon összetett kérdés ez, s hosszasan lehetne fejtegetni. Most ennyi...

Előzmény: lady in black (766)
lady in black Creative Commons License 2012.06.08 0 0 766

Látom 2005-ben indult a topik azóta csak romlott a helyzet, sajnos.

Én már fórumokon is ezt látom hogy mindjárt támadásba lendülnek nincs reális érvelés , értelmes  beszélgetés. 

Nőies nők akiket a férfi védelmezhet , óvhat és  rajonghat érte? Valahol   elveszett.....

Szzancsaby Creative Commons License 2011.12.20 0 0 764

A pszichológus úgy véli, leggyakrabban az elkényeztetett lányokból lesznek az erőszakos feleségek, a férfi "kínzása" pedig általában az első gyermek megszületését követően kezdődik el. Az erőszak előbb lelki terror, például a legkülönfélébb megaláztatások formájában indul, néhány éven belül pedig az első pofonok is elcsattannak.

 

 

ejha, a mi helyzetünket teljesen tükrözi. látom ritkák a hozzászólások, remélem tudunk beszélgetni

Cs

Előzmény: Álomvédelmi twist (745)
Alter E Creative Commons License 2011.05.12 0 0 763

Sziasztok. Egyik topicon ajánlották a Báránybőrben című könyvet. Nemtől függetlenül sokat segít szerintem. Leírja az agresszív személyiség jellemzőit és a rejtett manipuláció technikáit, sőt próbál tanácsot adni, hogyan védekezz ellene, de már a ráismerés is sokat segít.

bossanova Creative Commons License 2011.03.24 0 0 760

Kérje meg a moderátorokat, hogy szedjék ki a reklámjait a fórumokból.

 

Utána elfogadjuk a bocsánatkérését az etikátlan magatartásáért.

Előzmény: gabi54 (759)
garimi Creative Commons License 2011.03.17 0 0 758

 Épp a minap találtam ezt az idézetet,és én ezt éreztem a kapcsolatom alatt....Nagyon ráillik a volt páromra...sajnos /mert persze volt jo oldala is emellett azért/

 

Egyébként az elejét én "kampányidőszaknak" is nevezen...:-)))

 

 “Kétféle beszélgetés van.

  Az egyik, amikor mondom a magamét. Amikor önmagamat akarom érvényesíteni. Szavakkal hatalmat lehet szerezni, olyan világot, amely csakis rólam szól, amelyben én vagyok a fontos: amit én gondolok, én érzek, én élek, én fájok – színjátékot, melyben én vagyok a főszereplő.
   Aki a magáét mondja: egyedül van. Olyan világban él, ahol senkinek sincs köze hozzá.
  Ennél pontosabban nem lehet elmondani azt a helyzetet, amelyben élünk, s amit úgy is nevezhetünk: a szeretetlenség világa. Aki csak mondja a magáét, annak nincs szüksége barát­ra, testvérre, feleségre. Csak közönség kell neki.
  A másik fajta beszélgetés az, amikor valaki társat keres. Ez nagyon ritka.”
(Müller Péter: Szeretetkönyv)

 

 

Előzmény: Gézoo (757)
Gézoo Creative Commons License 2011.03.17 0 0 757

Álmodozás.. Szép is az. Az egésszel csak az a baj, hogy amikor rátalálunk "a kedvesre", akkor nem az ezredest mutatja, hanem a szendét, kedveset.

Olyan ez mint a smink. Régen úgy mondták, hogy aki festi a haját.  A népi bölcsesség ha néha tévedett is, de többnyire a lényeget megmutatta.

   Csak a szerencsén múlik, hogy észrevesszük-e a szendén, hogy valójában egy zsarnok.

Előzmény: garimi (754)
Szabone82 Creative Commons License 2011.03.15 0 0 756

Kedves bekakuki!

 

Szerintem a Müller Pétert nem kellene belekeverni a női agresszivitás témájába, mert ő nem tanítja arra a nőket, hogy éljék ki az agresszivitásukat. Sőt senkit nem tanít semmi ilyesmire.

 

Ne haragudj, hogy személyeskedek, de ha olvastad könyvét Müller Péternek, akkor nem jól értelmezted, ha ezt olvastad ki belőle. Ha pedig még nem olvastál tőle, akkor ajánlom figyelmedbe, mielőtt bármilyen véleményt alkotsz a munkásságáról.

A "Maónika sóval" pedig nem kellene egy lapon emlegetni, mert még véletlenül sem egy színvonal a kettő.

 

Egyébként az én véleményem az, hogy nincs női, és férfi agresszivitás, csak agresszivitás van. Az ember személyiségétől függ, hogy ki lesz agresszív, nem pedig a nemétől.

 

Előzmény: bekakuki (743)
garimi Creative Commons License 2011.03.12 0 0 754

Sziasztok!

 

Olvasgatom az itt leirtakat,és tényleg elgondolkodtato,hogy mi lett azokkal a kedves,szerethetö,gyengéd nőkkel? Hová tüntek...:?

Én is 4 éve élek/tem/ olyan kapcsolatban,ahol igyekeztem a párom minden ohaját első,/vagy második/szora teljesiteni,probáltam szeretetet"koldulni",meglepni,..stb...ehelyett többnyire baszogatást,mondvacsinált ürügyeket kaptam,és olyan volt mintha nem is a párommal lennék,hanem az ezredesemmel! .-)) Rittka sz.r érzés,és nehéz megtalálni az ilyen nőkkel a normális hangnemet.

Az tény,hogy régebben volt egy 11 évig tarto kapcsolatom,ahol iszonyu bunkon viselkedtem,megalázoan,és valamiért mégis ragaszkodott hozzám az akkori párom. Mai fejjel nem tenném Vele ugyazezt.

De szerencsére kinőttem ezt a stilust,és ugylátszik,hogy most visszakapom mindezt....letöltöm a büntim,de meddig méééég??? :-)

Most ismét ott tartok,hogy hiányzik egy társ,de olyan aki nem uralkodni,irányitani akar,hanem csak igy egyszerüen SZERETNI.

Álomvédelmi twist Creative Commons License 2011.02.08 0 0 753

Micsoda egy rohadék fajta! Jól nézzétek meg! És semmi, de semmi ok nem kellett neki, csak az, hogy hirdesse, ő itt a királynő, és az övé minden legjobb hím ...

 

http://velvet.hu/sztori/2011/02/08/magassarkuval_vakitott_meg_egy_not_egy_reszeg_brit_diak/

Álomvédelmi twist Creative Commons License 2010.11.14 0 0 752

Kár, hogy az okokról semmit se mondanak a hírek:-(

http://zipp.hu/sotet_oldal/2010/11/14/brutalis_lanyok_verik_osztalytarsaikat

BibeMiskolc Creative Commons License 2010.11.11 0 0 751

Erről az egészről Bert Hellinger bölcs mondása jut az eszembe (családállítás - a családból fakadó erő, esetleg innen lehet ismerős a neve)

"A Férfi választ egy nőt, mert érzi, hogy férfiként hiányzik belőle a Nő. És a Nő választ  egy férfit, mert érzi, hogy nőként hiányzik belőle a Férfi. Mindketten érzik annak a hiányát, ami  a másikban megvan, és mindketten meg tudják adni azt, amire a másiknak szüksége van.

 

Ahhoz tehát, hogy egy párkapcsolat sikeres legyen, az kell, hogy a

 

FÉRFI FÉRFI LEGYEN ÉS FÉRFI MARADJON, A NŐ PEDIG NŐ LEGYEN ÉS NŐ MARADJON!"

 

Kárpáti Tímea országos csoportos és egyéni Kriston Intim Torna tréner és előadó,   bibe.hu

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!