Sziasztok! Tudja valaki melyik részben van az amikor Homer mindig egy szerszámos kocsiba bújik. Marge csinál meg helyette minden javítást. Egy építkezésen bebújik a kocsiba, mert rákérdeznek a dúcolásra.
Hát én se szeretem ezt a szinkront cserélgetést. Amúgy Nelsonnak jó Baráth István (Spongyabob magyar hangja 2.hang) mert ugyanazt a Spongyabobos hangot adja ami vicces,de főleg bunkó és nagyfiúsosan beszél az jól fokozza. Szerintem ez nagyon jó. Ez a véleményem. Abe Simpson magyar hangja Izsóf Vilmos Rémségek Simpsonék háza 5-ben eléggé vicces amikor mondja Homérnak:Szia Dave! Papi vagyok. Ez is lett remekül találva. Ezeket jól találták el ezt látom. Milhouse magyar hangjánál azt utáltam amikor nem Szalay Csongor adta a hangot. Ő is összepasszol a karakterrel. Lisánál,Homérnál,Kent Brockmantnél se szerettem,hogy kicserélték a hangot. Lisánál csakis Bogdányi Titanilla,Homérnál Székhelyi József és Kent Brockmantnél Kiss Gábor jó. Maggienél az a rossz,hogy Rémségeknél nem a Marge vagy Lisa magyar hangja adja a hangot.
Szerintem nagyon klassz kis sorozat a Simpson család! Jókat szoktam nevetni rajta! :D Nekem feldobja a napomat, ha a Comedy Centrálon vagy a Humor Pluszon látok egy epizódot! :)
A párom őrült Simpson rajongó esetleg nincs meg valakinek dvd-n? szeretném meglepni vele, de a neten elég drága még egy évad is, persze nem ingyen gondoltam, hanem olcsóbban átiratni neki, ha esetleg megvan valakinek kérem jelezzen.
véleményem szerint a simpson család egy nagyon jó sorozat. szinte az összes részt láttam már. de van amit nagyon utálok benne. ez pedig az állandó szinkron csere. nagyon zavaró hogy Balfék Bobnak szinte minden részben más hangja van. az évadok során fokozatosan mélyítették a szinkronját :( 1.Minárovics Péter 2X 2. Lippai László 3.Haldú István 2X (innentől lett borzalmas) 4.Koroknay Géza 5.Varga Tamás. akit a 17. évadban hallottam szinkront az 1 fokkal jobb volt talán de akkor se hasonlít az eredetire -.- Nagyon zavart hogy Smithers Horányi László helyett Elek Ferenc hangján szólalt meg. (pl amikor a 7. évadot újraszinkronizálták) Most meg fokozatosan cserélik mint Moe-t akit előszőr Halmágyi Sándór szólaltatott meg. Halmágyi hangja feldobta a karaktert de amikor Damu Rolandot tették be mélyített hangal majd elhánytam magam -.- amikor ő szinkronizálta akkor már tényleg láttam Moe-ban az öngyilkos hajlamú magányos férfit. Nehéz volt megszoknom Homer apját Izsóf Villmos hangjával Tolnay Miklós helyett és Nelsont Baráth Istvánnal Staursz Ákost helyett, Ropi bohóc Kapácsy Miklóssal Forgács Péter helyett. De szerintem a legrosszabb az hogy Ned Flanders fenséges bassz bariton hangja, Lázár Sándor helyett(aki a kedvenc szinkronom) az a mélyített hányadék hang,Trokán Péter szólalt meg.(A 6.évadtól) Aki ezt művelte halált érdemel -.- A 9. évadban Trokánt lecserélték Szinocál Gyulára aki egyébként jobb lett volna mint Trokán ha az eredeti mély hangját adta volna, de ehelyett ''kislányos'' hangot adott amely ha szabad ilyet mondani ''megbuzisototta'' a karaktert. Aztán a 14. évadban visszatért Lázár Sándor ami tökéletes volt de sajnos csak a 16.évad végéig szinkronizálhatta Flanders-t mivel rosszkor volt rossz helyen, s egy közúti baleset halálos áldozata lett. Azóta más hangokon szólal meg. Szerintem még talán Imre István van olyasmi hangszinten mint Lázár Sándor ezért ő a legjobb a pótlásra. Szerencsére más is így gondolta és a 20. évadban ő szólaltatta meg Flanders-t. Körülbelül ennyi hibát látok. Jó lenne ha Moe,Ropi bohóc és Nelson hangja visszatérne. Ezeken a hibákon kívül nincs semmi bajom a sorozattal. ^^
Hát én személy szerint a homer-t meg a bart-ot bírom nagyon ugyan ezt kérdi tőlem anyum meg a csajom is hogy mit lehet rajta szeretni de nem tudom elmondani egyszerűen nagyon csípem és kész!:D
Nem tudom, hogy miért szeretheti valaki ezt a sorozatot. Én néztem belőle pár részt, de nem hogy megszerettem volna, hanem megútáltam. Árulja el nekem valaki, hogy mit lehet ebben szeretni?
A Szinyó család tényleg állat, egyedül ezt a rajzfilmet néztem, még mindig le tud kötni. Csinálnak még új részeket, az ismétlő csatornákon csak a régi epizódókat adják le?
sziasztok! szeretnélek Titeket megkérdezni, hogy valaki, akinek megvannak a Simpsonok, termézsetesen nem ingyen, ki tudná e valaki irni nekem? köszönöm