Keresés

Részletes keresés

hogyha? Creative Commons License 2022.05.08 0 0 42

Üdvözletem!Rég volt hozzászólás a topicban.Valaki esetleg tudja az okát, hogy miért hiánycikk a drága, cserébe kevésbé hatékony Catalase kapszula? Az oldalukon azt írják, hogy átmeneti készlethiány várhatóan április végéig(ma 05.08.) Alapanyag hiány a háború miatt? Esetleg brutális áremelésre készülnek?Akkor ki fogja megvenni ezt az eddig is borsos árú "csodaszert" ?

bubus777 Creative Commons License 2021.01.22 0 0 41

Én 1 évig szedtem. Azota szakàllam is elkezdett őszülni. Jò nagy àtverés.....1 évutàn kihúztam pàr őszhajszàlat mondommegnézem de hàt egyforma fehér volt az elejétől a végéig.. GR7 ről vélrmény vkinek?

 

Pipistrello_hun Creative Commons License 2021.01.05 0 0 40

Catalase kapszulákhoz adalék: 4 hónapos szedés nagyjából 0 százalék eredményességgel járt.

Kidobott 20 ezer forint. No komment...

 

palmerka Creative Commons License 2020.08.18 0 0 39

Akkor én el se merem mondani, hogy közel másfél éve szedem /feleslegesen/ bizakodva 

hajajajaj Creative Commons License 2020.07.22 0 0 38

hát ez tanulságos...köszönjük.

Előzmény: Pirosalma98 (37)
Pirosalma98 Creative Commons License 2020.07.22 0 0 37

Én is szedtem a Catalase kapszulákat. Szkeptikus voltam vele kapcsolatban, de végül megrendeltem 3 havi adagot. Szedtem szorgalmasan és most a 3. csomag végén azt kell, hogy mondjam, semmit NEM segített. Átverés az egész. Csak elvétve akad pár őszhajszálam. De a Catalase szedése egyetlen őszhajszálam se vette fel újra az eredeti hajszínét, sőt! ugyanúgy őszültem tovább...
Fb-n is rájuk írtam, hogy segített-e egyáltalán valakinek, ők arról hadobáltak, hogy egy csomó pozitív visszajelzést kaptak, de érdekes módon egyet se tudtak felmutatni. Persze a honlapjukra dobtak ki párat, de ki tudja, hogy azt nem csak ők találták-e ki. További érdekesség, hogy a facebook-os oldalukon le van tíltva az értékelés és véleményezés(vajon miért? XD). A tény pedig, hogy több bejegyzésük alatt is írják, hogy nem segített semmit...
De ha ez még nem lett volna elég, többekre ráírtam, akiket a catalase fb-s oldalán találtam, hogy segített-e. Szinte mindenki azt írta vissza, hogy nem!
Végül elkezdtem más megoldás után keresgélni, más őszülést gátló és/vagy visszafordító termék oldala alatt is megemlítik, hogy a Catalase egyszer már átverte őket.

 

Egy szó mint száz, A CATALASE KAMU!!!

mystion Creative Commons License 2020.02.13 0 0 36

ja, szánalmas nyomorult egy arc...

Előzmény: Gracioso (33)
mystion Creative Commons License 2020.02.13 0 0 35

kiscsicska, teliszarja a netet a reklámjaival, húzzál már anyádba innen!

Előzmény: Linkata01 (14)
Gracioso Creative Commons License 2019.09.19 0 0 33

Most komolyan ezért a hozzászólásért beregisztráltál, hogy válaszolj a saját kommentedre? :D :D Hihető!

Előzmény: Jaranki-jenki (32)
Jaranki-jenki Creative Commons License 2019.09.18 0 0 32

Igen, ugyanaz. dizájnváltásuk volt, követem őket facebookon és ott láttam. Hatóanyag sem változott, csak megduplázták az egy kapszulába jutó mennyiséget. Így elég már napi 1. Ennek örültem volna akkor, amikor még szedtem, mindig nyűg volt naponta kétszer figyelni rá. De mindegy, kb 6 hónap alatt helyrehozta, annyit ki lehetett bírni. :)

Előzmény: jimmbesz (31)
jimmbesz Creative Commons License 2019.09.10 0 0 31

Sziasztok!

Ami kapható catalase 60db-os kis üvegben annak ugyanaz a hatóanyaga mint a 30 szemes dobozosnak?

gabipeti Creative Commons License 2019.08.05 0 0 29
Néha én is elgondolkozok rajta, hogy egy enzim hogy lehet képes átjutni a gyomor savas és a vékonybél lúgos fehérjebontó enzimes közegén is. De az is elgondolkoztató, hogy a gyilkos galóca mérge ami szintén fehérje, miért nem bomlik le ha megesszük.
Kemikuss Creative Commons License 2019.06.21 0 1 28

Manapság a természettudományok ismerete nem divatos, ezért könnyű a csodaszereket eladni. Valószínűleg olyanok kezdenek ilyeneket forgalmazni, akik az átlagosnál jobban figyeltek a kémia órákon. Addig igaz a dolog, hogy a H2O2 (hidrogén peroxid) a kataláz enzim hatására bomlik vízre és oxigénre. Persze kataláz enzim sok mindenben van, viszonylag sok a friss retekben, a frissen felvágott krumpliban is van. Ha valaki (óvatosan) hajszőkítésre használatos 3%-os H2O2 oldatba dob egy retek, vagy burgonyaszeletet, bomlás -buborékok- látszik a zöldség felszínén, amíg el nem fogy az enzim. Most jön a csavar az ügyben, mi az enzim mint anyag és hogyan jut oda, ahová a leírások szerint jutni kellene? (Ahhoz természetesen nem értek, hogy mi az őszülés mechanizmusa, bár valamikor úgy olvastam, hogy a csöves szerkezetű hajszálak azért színesek, mert a hajtüsző felső szálén festéksejtek vannak, amik növéskor folyamatosan feltöltik a "csövet" az egyénre jellemző pigmentekkel, vagyis a haj az színtelen (fehér) a hajszín az belül van. Ha leállnak a festéksejtek  "megőszül" az egyed. A hajfestékek pigmentjei nagyok, nem jutnak be a hajcsőbe, kívülről színezik be, ami aztán lekophat.)

Az enzim az élő szervezetek olyan fehérje terméke, ami a szervezetben lejátszódó folyamatok reakciósebességét növeli, akár sok száz szorosára is. És itt a probléma, ugyanis fehérje, vagyis a bélrendszerbe jutva emésztődik, tehát sérül a térszerkezete, holott a reakciógyorsító hatása a különleges térszerkezetében van, pl. a H2O2 bomlását csak a kataláz  segíti más folyamatra nem hat. Nem igazán látszik az, hogyan jut el a szegény enzim fehérje egyben a vékonybélbe, hogy a véráramba beléphessen és elutazzon a hajhagymákhoz. Hosszú és lassú út, sok-sok gáttal tarkítva. Van olyan kataláz termék is, ami hajtonik, vagyis rá kell kenni a hajra. Ez kissé hihetőbb lenne, de az állítólag keletkező H2O2 folyamatosan keletkezik, a tonik csak naponta néhány percet van ott. Egy kis ellentmondást látok a hatásmechanizmusokban. Véletlenül az elmúlt hónapban foglalkoztam a kataláz enzim H2O2 bontó hatásával. Van ilyen koncentrátumom, híg H2O2 oldatban jól működik, biotechnológiai üzemek gyártják, sötétbarna sűrű folyadék, de hígítva gyorsan bomlik. Ha liofilizálják (vákuum szárítás a kapszulához) elvesztené a hatásának nagy hányadát. Van másik fajta por alakú enzim is, de azt mosóporba adagolják és zsírbontó hatású, a molekulatömege sokkal nagyobb, mint a katalázé.

Szóval szerintem KAMU, mert azt is írják a hirdetésekben, hogy egyedi kinek hat, vagyis nincs reális reklamáció.   A hitetlenkedő Kémikuss

szolo2 Creative Commons License 2019.04.19 0 1 27

Én azt nem értem, mi a jelentősége annak, hogy az étkezés *előtt* kell beszedni? Nekem gyakran akkor jut csak eszembe, mikor már a kajálás közepén vagyok, és akkor gyorsan bekapom. Ennek vajon van jelentősége? Hiányolom, hogy a gyártónak-forgalamazónak nincs olyan oldala, ahol kérdezni lehet. Pl. mi van a 90.-ik napon túl? Nő tovább a %? elérhető a 100%? és ha igen, kell tovább szedni? És ugyanolyan mennyiségben, napi 2-vel? Nincs szünet javallat esetleg? Pénztárca szempontjából sem mindegy. 

hambig Creative Commons License 2019.03.07 -1 0 26

"Napi 2*1 kapszula a főétkezés előtt"

Életemben nem szedtem semmit, most viccen kívül ez mit jelent?

 

Nola911 Creative Commons License 2019.02.25 -1 0 25

Látom többen próbálkoznak/próbálkoztak a Catalase kapszulával. Én először a férjemnek vettem körülbelül 8-9 hónapja, múlt ősz végén hagyta abba az utolsó dobozzal, teljesen rendbe tette neki. Most abban bízunk, hogy tartós lesz az eredmény. Én kb 2 hónapja fedeztem fel, hogy bizony nálam is megjelentek már a fránya ősz hajszálak (3 éves gyerkőcöm van, nem csoda :D) úgyhogy én is elkezdtem most szedni, remélem nekem is néhány hónap alatt rendbe hozza. 

rena25 Creative Commons License 2018.10.18 0 1 24

Helló mindenki, én egy éve kezdtem őszülni, eleinte nem zavart, aztán egyre jobban. Nem próbáltam ki semmi mást, csak a Glutathion DSH hajszérumot, kellemes szagtalan szérum könnyedén használható. Három hónap alatt rendszeres használat mellett hozta rendbe, most eltűntek az ősz hajszálak, de van még otthon belőle tartalékba, és utókezeléseket végzek majd, ha megjelennek újból, de egyelőre tartós. Bármit csak hajfestéket ne!!:D 

Larixxa Creative Commons License 2018.09.20 0 0 23

A Catalase kapszulát nekem egy hajgyógyász ismerősöm ajánlotta kb fél éve. Beszéltem a fodrászommal is és ő is megerősített, hogy rendeljem meg. Most fejeztem be a 4. havi dobozzal és mostanra nőtt annyit a hajam, hogy látom, hogy teljesen rendbe hozta az ősz hajszálakat. Semmit mást nem szedtem közben, direkt vitaminokat sem, úgyhogy biztos, hogy a catalase kapszula hatása. 

Phoebe01 Creative Commons License 2018.09.05 0 0 22

Én is kb 80%ban ősz vagyok, az első ősz hajszálak 27 éves koromban jelentek meg, most 42 vagyok, viszonylag lassú volt a folyamat de mostanra már nagyon zavart. 3 havi Catalase kúrát szedtem el, elkezdte rendbehozni, de 80% az nagyon sok, nyilván több idő kell neki, most rendeltem az újabb 3 havi adagot, remélem az már teljesen helyrehozza. 

Georgie08 Creative Commons License 2018.09.04 0 0 21

Sajnos 3 doboz Catalase kapszula elfogyasztása után sem tapasztaltam semmi eredményt! Szóval számomra teljesen hatástalan volt. Amúgy kb.80%-ban vagyok ősz.

 

mentáscsoki Creative Commons License 2018.08.01 0 0 20

Sziasztok!

 

A Catalase kapszula akkor is segít visszafordítani az őszülést, ha valaki már teljesen ősz? Vagy csak kezdődő őszüléskor. Én sajna 40 egynéhány évesen teljesen ősz vagyok. Plusz a hajam is hullik, akármit szedek, akármennyire próbálok egészségesen táplálkozni, és akármit kenek a hajamra. :-(

kicsistar Creative Commons License 2018.07.14 0 0 19

én is azok táborát erősítem, akik már a húszas éveik alatt elkezdtek őszülni. az életkedvemet is elvette. bármit megtettem volna, hogy visszakapjam a hajszínem. a catalas nekem a megváltást jelentette. 2 havit elszedtem, semmi sem történt, de nem adtam fel és most már a harmadik hónapon is túl vagyok és hirtelen gyönyörűen elkezdett látszani a töveknél, hogy már nem ősz. 

Aranyhal68 Creative Commons License 2018.07.11 0 0 18

Én megrendeltem, vitilligora. Kíváncsi vagyok, megírom az eredményt majd. Azt írták, arra is jó.

B.GY Creative Commons License 2018.06.17 0 0 17

Én már régen megtaláltam az ellenszerét.Úgy hívják nullásgép :)

rena25 Creative Commons License 2018.06.17 0 0 16

Egyre több helyen hallom-látom ezt a kataláz enzimet, a szomszédom is szedi és már hetek óta mondja, hogy látja az eredményt, próbáljam ki. Bevallom én bizalmatlan vagyok az ilyen készítményekkel, nem veszek meg mindenfélét, amit reklámoznak. Aztán láttam ezt a blogot is: https://katalaz.wordpress.com/ olvastam már Netti több blogját is korábban, úgyhogy rendeltem a catalase kapszulából. Nagyon kíváncsi leszek, mert egyre több helyről hallom, hogy tényleg viszonylag hamar helyreállítja az ősz hajszálakat.

Cukorkaa Creative Commons License 2018.06.08 0 0 15

Szia, tök jó, hogy említed a catalase terméket, nekem is ez segített. Korábban mindig palette festéket használtam, szerintem az fedi legjobban az ősz hajszálakat. De nyilván attól még ősz marad. A kataláz kapszulától vettem észre először, hogy tényleg csökkentek az őszes hajszálaim. Mostkezdem a második kúrát. 

Előzmény: Linkata01 (14)
Linkata01 Creative Commons License 2018.05.14 -1 0 14

Sziasztok! Saját tapasztalatomat szeretném megosztani veletek. Már fiatalon elkezdtem őszülni, amit hajfestékekkel mindig próbáltam eltakarni. Azonban 1-2 éve elegem lett belőle és elkezdtem megkeresni a megoldást arra, hogy természetes úton visszakapjam a saját hajszínemet. Rengeteget olvastam és rátaláltam a kataláz enzimre. Most már jó néhány hónapja szedem és elképesztő az eredmény. Nagyon sok mindent kipróbáltam már korábban, nagyon el voltam keseredve a rengeteg ősz hajszálam miatt. A catalase kapszula egy csoda. A hajtöveknél már nagyon hamar látszott, hogy kezd visszajönni a színe. Bátorkodom kijelenteni, hogy nem kell többet hajfestéssel bajlódnom. Csak ajánlani tudom mindenkinek! 

James..B Creative Commons License 2016.07.27 -1 1 12

Nekem is bevált, tökéletesen visszaállította az eredeti hajszínt!!! Ja és köszi a linket, mert én drágábban jutottam eddig hozzá, de mostantól én is innen fogom megrendelni!

Előzmény: Adam369 (11)
Adam369 Creative Commons License 2016.07.12 0 1 11

Sziasztok!

Nekem a Nogrey segített! Természetes alapanyagokkal árnyalatról-árnyalatra visszaszínezte a már jócskán sok ősz hajszálam!

Innen rendeltem, itt infó is van róla: http://www.gyogynovenybolt.com/index.php

Törölt nick Creative Commons License 2015.10.08 0 0 10

A Reparexet kipróbáltam - akkora humbug, mint ide Lacháza...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!