ZSOLTI05(55) **************** .....és különösen megható amikor a pufajkás Horn (meg a többiek) demokráciára oktatatják a magyar demokratákat..... amikor a Megyó azt mondja, hogy nem szabad hazudni (GÁZÁR!) ..... amikor Gy-i azt mondja nagy a jólét és/ezért szegénységellenes programot hirdet,... amikor Kóka azt mondja hogy minket (gazdaságunkat/gazdagságunkat) irigyli az egész világ..., amikor a körömletépi dr Ávós Pető Iván, mint ügyvéd jogászkodik...folytathatnám reggelig, nehogy lemaradj a valóságról. ... ... KÁBELBÚVÁR (75) ************************** Igaz. Úgy mint az említett körömletépi dr Ávós Pető László ivadékai - de genere. ... ... TAMÁS (86) **************** Ha mi + a DVTV nem lennénk nem rettegnél. Azért veszed/veszitek meg mert féltek, hogy mikor leplez le téged, v. mást Kerényi, mint Forró Tamást. (90) **** A KISZ-vezér Gy-nak már nem kell anyagi támogatás, ugyebár. őneki már összejött néhány mrd az adócsalásokból. ... ... CSERÉPVIRÁG (92) *************************** Itt tartunk változatlanul, mert ezek ugyanazok a keretlegények akik a lágerekben, börtönökben kínozták az itéletnélküli rabokat és még ma is ők laknak a kitelepítettek öröklakásában.
Ne pattogjál már, inkább örüljél, hogy mi, normális emberek is szponzoráljuk a hozzád hasonlófélék szellem(telenség)i maszturbációját azzal, hogy pénzt adunk az ilyen szarságokért, mert szeretünk röhögni. Ha csak azok vennék meg, akik komolyan veszik, elég gyorsan földbe állna a projekt.
Schöntal néhány napon belül részletes vallomást tesz a nyomozó hatóság elõtt. A nyomozás adatai szerint az "érdekeltségi körébe tartozó" Montrade Ltd. nevû offshore cégen, valamint a szintén a befolyásolása alatt álló Balmoral Llc. nevû társaságon keresztül jutottak el....
Nem, én csak ember vagyok. A zember meg egy faj, amelyet te távcsővel se látsz az evolúciós ranglétra azon fokáról, amelyiken intellektuális képsségeidnek megfelelően kényelmesen berendezkedtél.
Nem tudom, de hogy sokan fogják nézni az biztos. Ti akik , genetikailag baloldalira kódoltattatok, már napok óta ezen köszörülitek a nyelveteket. Ki hitte volna, hogy ekkora lesz az izgalom!