Keresés

Részletes keresés

Infandilis Creative Commons License 2005.10.25 0 0 9
Milyen üzemmódban vagy, write only? Vagy csak 1 disced van? Innen nézve nem volt az a kérdés, hogy általában az amerikai táborokban megrontják a gyerekeket.
Előzmény: generating (8)
generating Creative Commons License 2005.10.24 0 0 8
igen, az ilyesmiktöl kell félni az USA-ban. Szekták országa vagyunk, itt az ilyen táborok engedélyezve vannak, ahol a fiatalságot megrontják stb...
A valoszinüsége mindenhol meg van. A többezeréves katolikus egyházi szervezetek között ujabban gyakori, hogy apap megrontja a gyereket, és ettöl függetlenül a szülök engedik a gyerekeiket templomba.
Az autopályákon részegek száguldozhatnak, mégis hajtunk, tehát az aggodalmad nevetséges.
Előzmény: enakivagyok (7)
enakivagyok Creative Commons License 2005.10.24 0 0 7

Köszi, ezt is láttuk, de sajnos még mindig nem vagyunk meggyőződve, hogy ez hasznos-e. Az amerikai honlapon érdekes dolgok vannak leírva, illetve fura fotók vannak fenn. Első körben féltünk attól, hogy ebben valamilyen szekta keze van (ennek ellentmond, hogy a 30-as évektől szerveznek táborokat), másrészt furcsa, hogy 2005-ben olyan dolgok legyenek leírva, hogy a táborozó ne vigyen magával mobiltelefont, MP3 lejátszót, stb. Bárki elengedné manapság a gyerekét telefon nélkül 10,000 km-re? Harmadrészt mintha a gyerekeket szociális munkásnak akarnák használni. Illetve 15 éves fiatalokkal szemben túl nyagy elvárásokat fogalmaznak meg, mintha legalábbis 3-4 évvel idősebbek lennének (vezetői képességek kialakítása, önálló, felelősségteljes csapatvezetés, stb.).

Előzmény: break (6)
break Creative Commons License 2005.10.23 0 0 6
itt van magyar nyelvo info rola.
enakivagyok Creative Commons License 2005.10.18 0 0 4
Hú, kezdünk elkanyarodni. Ez 15 éves fiatalok számára szervezett két hónapos tábor. A kérdés még mindig az, hogy egy szülő nyugodt szívvel elengedheti-e a kiskamasz gyerekét egy ilyen táborba Magyarországról.
Előzmény: Törölt nick (3)
enakivagyok Creative Commons License 2005.10.18 0 0 2
Félreértés, az alapítvány tábort szervez 2006. nyarára, a világ minden tájáról érkező 90 nyara és 91 vége között születetteknek. 2 hónap táborozás kb 150 km-re NY-tól, csak az utazást kell állnia a pályázat nyerteseinek. Magyarországról 6 gyerek mehet a NY-i lány és fiú, valamint egy dániai táborba, amit szintén ez az alapítvány csinál. És erről a táborról keresek tapasztalatokat, ha már valaki járt itt (a honlapjuk szerint évtizedek óta szerveznek ilyeneket).
Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.18 0 0 1
eddig itt éjjel volt, most keltünk fel.
Rengeteg hasonlo foundation müködik az USA-ban, persze hogy müködik. Persze legtöbbjük egy marhaság, és csak ráérö emberek szállnak bele, mint megannyi felekezet vagy templom életébe.
Vannak államok, ahol jobban elterjdnek, pld. Utah, ahol az egész State szinte egy szervezetre épül és öszetartanak.
De miért érdekes ez Mo.-n?
Ahhoz hogy bekapcsolodj, itt kell élni.
Előzmény: enakivagyok (-)
enakivagyok Creative Commons License 2005.10.18 0 0 0
Eddig 0 hozzászólás, most már várom az érdemieket.
enakivagyok Creative Commons License 2005.10.18 0 0 topiknyitó
A topik címében levő alapítvány (Louis August Jonas Foundation, LAJF) táborába lehet pályázni fiataloknak. A kérdésem az, hogy hallott már róluk valaki, volt-e már velük valaki USA-ban, ha igen, hasznosnak találta?
A honlapjuk címe: http://www.lajf.org/internal.asp?id=ProgCalendar
Ez kifejezetten a 2005-ös pályázat honlapja, ha véletlenül még a későbbiekben is élne a topik.
Még csak felületesen láttam, de vannak benne érdekes dolgok (pl ne vigyenek a fiatalok mobiltelefont).
Tehát: tapasztalatokat várok, lehetőleg első kézből, de mindenképp hiteles forrásból, mert nem feltétlenül hiszek a mindenfajta honlapokon levő csak pozitív véleményeket hangsúlyozó beszámolóknak.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!