Keresés

Részletes keresés

fort lami Creative Commons License 2005.10.19 0 0 138

"Orbán már több elképzelést is elővezetett a közigazgatás felső szintjeinek csökkentésére, pl. a minisztériumok számának csökkentését.  A múlt héten beszélt arról, hogy a mezőgazdasági-élelmzseripari ágazatban struktúra váltásra van szükség, a termelőknek lehetőséget kell adni arra, hogy tulajdonrészt szerezzenek a feldolgozó cégekben (ugyanúgy, ahogy az Nyugat-Európában más sikeresnek bizonyult)."

No-no ! Ezzel így vigyázzunk, mert nagyon privatizáció szaga van.

Márpedig a privire rá kell rúgni az ajtót, fejbekúrni a lakattal, vérét venni, belét ontani .... 

"A választási programban nyilván részletesen is kifejti a Fidesz az elkézeléseit, de annak még nincs itt az ideje."

Hát elég nehéz lesz egységes szerkezetbe foglalni, az elmúlt félévben elhangzottak alapján.

Előzmény: kalocsay (70)
mb3rgyulolo Creative Commons License 2005.10.19 0 0 137
Hát, mondjuk ezt az ember még mondjuk támogatná is, ha mondjuk az Orbánt ki lehetne mondjuk hagyni a dologból... Mondjuk.
Előzmény: Kovács1 (-)
Gerenda Creative Commons License 2005.10.18 0 0 133
Hehhheeee, lehet visszautazni az időben:-)) Fellapozni az újságokat, pardon, régiségeket. A KISZ-székház eladásától, majd azt a pillanatot, amikor Hornék bankvezért csináltak Járaiból, az MHB "konszolidációját", a bank kétes követeléseinek felszámolását, és azt, amikor az MHB megvásárolta(?) a volt KISZ-székházat:-))

Vagy azt, amikor Bokros Lajos később a bankkonszolidáció vizsgálatát ígérte - és erről a kezdeményezésről azonnal el is hallgatott:-))

G
Előzmény: nem-írúrír (130)
BENTA Creative Commons License 2005.10.18 0 0 132
'

Hát nagyon meglepődnék:))))'

Pedig az a padlón fékezés nagyon ismerős votl:))))

BENTA

Előzmény: macmester (116)
nem-írúrír Creative Commons License 2005.10.18 0 0 131
...a hús az övék, a rizsa meg a népé... :)))
Előzmény: nem-írúrír (130)
nem-írúrír Creative Commons License 2005.10.18 0 0 130
El vagyok maradva... Tegnap kellett megtudnom, hogy amikor Meggyesi pénzügyminiszter volt az átkosban, Járai volt a pénzügyminiszter-helyettes... Hiába, egy kis országnak csak egy elitje van... Egypárt rendszerben egy, többpárt rendszerben több pártban oszlik el ugyanaz a társulat... A lényeg a húsosfazék közelsége.
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.18 0 0 129
..és kötelező  orbánhitgyakorlati részvétel.:)
Előzmény: nem-írúrír (106)
originalqszi Creative Commons License 2005.10.18 0 0 127

Ezt te azért tudod ilyen jól, mert a megyében a párbizottság tagja voltál és piszokul fúrtál:(((((((((( szégyelhetnéd magad öreg korodra:(((((((((PPPPPPP

Orbán olyan rendszerváltást akar, ahol a baloldal képviselői nem csupa mszmp tagból állnának!!!:))))))

Előzmény: Törölt nick (126)
kkhf Creative Commons License 2005.10.18 0 0 125
A rendszerváltás mint olyan ebben a felállásban azt jelenti, hogy van 1 párt( mint annó ) akinek van 1-2 milla híve csak , hogy azoknak akik nem szeretik amit csinál nem kell rájuk szavazni (mint anno) , hanem van egy másik párt akire leteheti a voksát. Nem biztos, hogy ezt akartuk 15 éve.
Kovács1 Creative Commons License 2005.10.18 0 0 124

Ha meg akarod tudni milyen a börtönbüntetés akkor látogass el valamelyik börtönbe és beszélgess el azokkal a jobboldali megélhetési bűnözőkkel akik az Orbán által felemelt büntetések miatt ülnek kicsit tovább.

Ha meg akarsz ismerkedni az Orbán által felemelt rendbirsággal akkor ülj be egy bírósági tárgyalásra és hallani fogod,hogy a kommunista bírók hogyan fojtják bele a szót a jobboldali ügyfelekbe 0,5 millió Ft-s büntetésekkel fenyegetőzve.

Ezt az üldözést a jobboldal Orbán miatt szenvedi el.

Előzmény: kalocsay (71)
kalocsay Creative Commons License 2005.10.18 0 0 123

Elég nagy szegénységi bizonyítvány az MSZP-nek, ha soha nem a saját eredményeivel és programjával szerez szabvazókat, hanem azzal,  hogy egy másik párt iránt félelmet kelt.

Sok ember tudatosan a rosszat választja azért, mert elhitetik vele, hogy a másik még rosszabb. Ez aztán a kreativitás, a haladás záloga.

Előzmény: kkhf (119)
kkhf Creative Commons License 2005.10.18 0 0 122
ne ferdítsed el a dolgokat
kkhf Creative Commons License 2005.10.18 0 0 121
Szerintem nem orbánra gondolt csak rád és a párttitkárra (aki bárki is lehetett)
Előzmény: kalocsay (120)
kalocsay Creative Commons License 2005.10.18 0 0 120
Orbán megyei párttitkár volt? Nem is tudtam. :-)))
Előzmény: Törölt nick (117)
kkhf Creative Commons License 2005.10.18 0 0 119
Én úgy látom, hogy van nagyonsok Orbán fun. Van nagyon sok aki a háta közepére sem kívánja őt és csapatát. Van 1kevés aki az MSZP-t szertné. Alternatíva hiányában azok akik a fideszt nem szertnék azok nagyrészt az MSZP-re fogják leadni a szavaztukat ,hogy ne vesszen el a kis pártoknál. Igy viszon nem lesz új erő a politikában. Ilyesfajta rendszerváltást támogatnék.
Előzmény: hotorpe (118)
hotorpe Creative Commons License 2005.10.18 0 0 118
nem váltunk orbán rendszerre, egyszer is sok volt belőle, még most sem hevertük ki!
macmester Creative Commons License 2005.10.18 0 0 116

Hát nagyon meglepődnék:))))

azon is, ha a kedvesem megjelenne itt az indexen, főleg a polfórumon...

Előzmény: BENTA (113)
originalqszi Creative Commons License 2005.10.18 0 0 115

Akinek van füle, meg egy csöpp esze, az értette, hogy ki a király is meg kezét, édesanyja radiátorára tapasztott szegény jobbágy:DDDDDDDD

Nemcsak Orbán akar rendszerváltást, hanem én is és remélem még néhány millióan!!!:))))))))) Ja és főleg a kormány vezetőjeként egy igazi, karizmatikus politikust és nem egy rángatózó, hazudozó bohócot:DDDDDDDDDDDDDD

Előzmény: furzschrank (13)
freelance Creative Commons License 2005.10.18 0 0 114

Elolvastam a mai Magyar Nemzetben Orbán beszédét és egy kicsit elképedtem. Orbán teljesen úgy beszél a rendszerváltás óta eltelt időről, mintha ő maga nem ült volna végig a parlamentben, mintha nem ő lett volna az egyik alakítója az eseményeknek.

Amikor a rendszerváltáshoz kötődő meghiúsult várakozásokról beszélt, önmagát is minősítette.

BENTA Creative Commons License 2005.10.18 0 0 113

'

Én sem teszem... :) max néha a padlót taposom, fékezek :)'

Most lebuktál! Te vagy a férjem!!!:)))))))))

BENTA

Előzmény: macmester (108)
BENTA Creative Commons License 2005.10.18 0 0 112

'Én is rendszerváltást szeretnék. Ha ehhez diktatúra kell, felőlem az is belefér, csak már a liberóktól, komcsiktól legyen mentes végre az országvezetés, hogy elkezdődhessen végre a békés építkezés.'

Békés diktatórikus építkezés. MOst elmegyek relaxálni. Ez már több, mint amit elvisel egy egyszerű állampolgár.:))))))

BENTA

Előzmény: Demszkyváros (46)
BENTA Creative Commons License 2005.10.18 0 0 111

'Nem szoktam ...., kommunistázni, stb. Ez csak az MSZP-ek kiváltsága.'

Hogyne. Arról híresek. Te meg igazat szoktál mondani.

Előzmény: szocska (30)
macmester Creative Commons License 2005.10.18 0 0 110
:)
Előzmény: kkhf (109)
kkhf Creative Commons License 2005.10.18 0 0 109
Ezt ewgy kicsit elcsesztem. kezdtem írni egy választ aztán az elejét kitöröltem a vége meg már nem kapcsolódott a te beírásodhoz max a törölt részhez. Bocsi
Előzmény: macmester (108)
macmester Creative Commons License 2005.10.18 0 0 108

Én sem teszem... :) max néha a padlót taposom, fékezek :)

Itt én a kíhivást mint kevéssé vonzó tényezőt ecseteltem... így nem egészen értem a vezetési hasonlatot, hacsak nem a parlamentre gondoltál mert ott kb ez megy lassan 10 éve :(

Előzmény: kkhf (104)
macmester Creative Commons License 2005.10.18 0 0 107

Miért ne :) bárkit össze lehet hasonlítani... lehet, hogy személy szerint ez az jobb becsületesebb, sikeresebb, vallásosabb, liberálisabb, de itt most egy kormányzó masszáról van szó, egy pártról ahol az egyén, max üde szinfolt...

és vannak olyan emberek akiknek GY és I sokkal de sokkal szimpibb mint V és Á  és ha egy kicsit is toleráns vagy elfogadod...

Nem mintha nekem egyik szimpibb lenne mind a másik, mindtől kiütést kapok én azt nézem, elveimmet ki képviseli valósítja meg... ennyi :)

Előzmény: piroskaésafarkas (103)
nem-írúrír Creative Commons License 2005.10.18 0 0 106
Demokratikus Hungáriában akarunk élni, nem Orbániában!! Orbánia: látszatdemokrácia, álparlamentarizmus, demagógia, populizmus, kézi és felülvezérlés a gazdaságban (kultúrában stb.), központosított hatalomgyakorlás, besúgóhálózat, közpénzek magán- és pártzsebbe lopása, néphülyítés, nagyzási mánia, gazdasági stagnálás, lojális gazdag rétegek és önkormányzatok gazdasági kiemelése stb., stb.
kkhf Creative Commons License 2005.10.18 0 0 105
Orbán eszembe sem jutott, de mesélj mit tucc róla? Van azért ott 1-2 megváltozott nézetű emberke. Tudom ők anno belűüről bomlasztották a rendszert és hősök.
Előzmény: piroskaésafarkas (103)
kkhf Creative Commons License 2005.10.18 0 0 104
Ha nekem az a meggyőződésem, hogy jobban vezetek a feleségemnél, attól azért nem kell álandóan a kormányt rángatnom ill a kéziféket húzogatnom ha az anyósülésen utazok.
Előzmény: macmester (102)
piroskaésafarkas Creative Commons License 2005.10.18 0 0 103
Néhány van minden pártban. De azért ne hasonlítsd már pufajkás Gyuszit és cenzor Ildit Orbánhoz vagy bárki máshoz!
Előzmény: kkhf (97)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!