Viszont, ami nagyon fura és kamunak tűnik, hogy ha a Google Earthben kicsit eltávolodunk, akkor ezen a ponton állandóan látszik egy hajó (valószínűleg ez), de minden évben????
Erre se jár már senki, de azért felteszem a kérdést.
Annak idején, amikor még a gépre telepítettem a Google Earth-et, a műhold módban visszaeleheett menni az időben.
Alul volt egy csúszka, és ha jól emlékszem egészen 2007-ig visszalehetett menni.
Nem a "street view-ban", hanem a műhold módban.
Így mondjuk mikor visszamenetem 2008-ban bizonyos helyeken csak a telket lehetett látni, aztán mondjuk 3 évvel később már látni lehetett, hogy épül a ház rajta.
Na ezt a funkciót már nem találom az Earthben.
Persze most simán léptem be a Chrome-ban.
Lehet, hogy a gépre telepítős verzióban ez még mindig meg van.
Az miért lehet, hogy miközben pl. a budapest melletti otthonomról szinte félévente készül új műholdkép, a legfrissebb konkrétan idén márciusi, addig Budapestről több éves képek vannak fent. Pedig sok változás van, amit szívesen nézegetnék...
And on desktop, our beloved Pegman – who you can pick up and drop anywhere in Maps to see Street View – will be dressed up in a birthday hat and balloons for the celebration.
Nagyon érdekesek ezek a csepp(?) alakú körforgalmak nálunk, Budatétény-Nagytétény határában, most már megjelent egy október 15-i műholdkép a kész körforgalmakról, szerintem baromi jó forgalomszervezési koncepció. Nem teljesen 2 sávos, hanem valahogy a fő irányokból két sávos, a kevésbé forgalmas irányokból 1 sávos vagy valami ilyesmi...
Egy újszülöttnek minden vicc új :-) (Más kérdés, hogy nem emlékeztem rá, de ugye most már a többi fórumommal együtt 10000+ feladványt adtam vagy fejtettem meg.
Úgy tűnik, hogy a rendszerigény változhatott. Sajnos a gépem eléggé elavult. Kipróbáltam a laptopon is, ami kicsit erősebb, ott bejött. Azon megvan a 3D-s gomb.
Mi a helyzet mostanában a Google Föld online bővítményével? Egyik napról a másikra eltűnt a gépemről és sehol sem találok róla semmit Csak a műholdas nézet jön be, a Föld és a 3D már nem.
Nézem a Facebookon a Magyar Street View-n már az összes útszéli kurvát kiposztolták és 2013 óta nincs új poszt, már senkit sem érdekel.
Ma keresgéltem, hogy pontosan hol is van a P+R parkoló a Kelenföldi pályaudvarhoz és véletlenül találtam egy durva koccanást, sérülttel is, mert a közelben mentőautó is áll, szemben a forgalommal.
(A Thán Károly utcát, meg a pályaudvar környékét jól ismerem, 25 évig éltem az Etele-Szakasits Árpád úton.)