Nagyon érdekesek ezek a csepp(?) alakú körforgalmak nálunk, Budatétény-Nagytétény határában, most már megjelent egy október 15-i műholdkép a kész körforgalmakról, szerintem baromi jó forgalomszervezési koncepció. Nem teljesen 2 sávos, hanem valahogy a fő irányokból két sávos, a kevésbé forgalmas irányokból 1 sávos vagy valami ilyesmi...
Egy újszülöttnek minden vicc új :-) (Más kérdés, hogy nem emlékeztem rá, de ugye most már a többi fórumommal együtt 10000+ feladványt adtam vagy fejtettem meg.
Úgy tűnik, hogy a rendszerigény változhatott. Sajnos a gépem eléggé elavult. Kipróbáltam a laptopon is, ami kicsit erősebb, ott bejött. Azon megvan a 3D-s gomb.
Mi a helyzet mostanában a Google Föld online bővítményével? Egyik napról a másikra eltűnt a gépemről és sehol sem találok róla semmit Csak a műholdas nézet jön be, a Föld és a 3D már nem.
Nézem a Facebookon a Magyar Street View-n már az összes útszéli kurvát kiposztolták és 2013 óta nincs új poszt, már senkit sem érdekel.
Ma keresgéltem, hogy pontosan hol is van a P+R parkoló a Kelenföldi pályaudvarhoz és véletlenül találtam egy durva koccanást, sérülttel is, mert a közelben mentőautó is áll, szemben a forgalommal.
(A Thán Károly utcát, meg a pályaudvar környékét jól ismerem, 25 évig éltem az Etele-Szakasits Árpád úton.)
Azt miért csinálja időnként a GE, hogy indításnál feljön egy üzenet, hogy "a KML fájlok úgy vannak beállítva, hogy ne a Google Earth alkalmazás nyissa meg"?
Továbbá törlődik az asztalról a parancsikonja is. (Win XP alatt)
Igen így van a régen feltett saját képeimet sem tudom megnézni
azzal az van ,hogy valamiért mindig két kép van egy helyen és ha ráteszem az egeret akkor szétugrik kétfelé lesz egy kisebb ikon azt beadja ha rákattintok és lesz egy nagyobb ikon ami képet is mutatná ha arra kattintik akkot error lesz
Olyan mintha két adatbázis lenne pl:régi és új és nem tudná kezelni az újat
Másik dolog
Pár éve töltök fel képeket és mikor felment a kép kb 2-3 nap mulva megjelent a programba.
Most tettem fel képet és írja is hogy kiválasztva a GE számára de semmi nem történik nem látom a képet
Ha jól gondolom, a saját képeidet nem tudod megnézni, merthogy arra panaszkodnak. Valami régi és újfajta kml-fileokról beszélnek, de ez már olyan programozási szint, amihez tényleg nem értek.