Szerintem hiányozni fog, üdítő volt néha hallgatni olyan hírműsort,ami mentes az itthoni paranoiáktól. És a külpolitikai témákban jóval erősebb volt, mint a magyar adók.
Annak idején, még az "átkosban" rendszeresen hallgattam a BBC magyar nyelvű adását. Most is elég gyakran, hetente lagalább 3 x meghallgatom. Sajnálom. Kevesebbet fogok az Info- ra kapcsolni. :-(
Személyes megjegyzésem, hogy reggel furcsa volt hallgatni a búcsút az Info-n. A BBC-n (már nem) hallható újságíróknak egytől egyig megvan a maguk személyisége, az Infonál viszont direkt megcsupaszítják őket saját énjük közvetítésétől.
Hát akkor ez a hír nem neked szólt. Jelentős különbség a két adás között, hogy az angolt itthon csak a lakosság max. 5%-a érti meg, továbbá a BBC/RFI és az Info az éterből is fogható, a rádiót elsősorban ezért hívjuk rádiónak:) És igen: van regionláis tartalma, magyarán jóval több olyan témakört fed le, ami érdekelheti a bennszülöttet.
A katari székhelyû, 1996 óta mûködõ arab hírtévé éppen most tervezi saját, 24 órás angol nyelvû hírtévéjének beindítását, és magához csábította a BBC tévé volt elsõ számú politikai hírmûsor-vezetõjét, a nyáron leköszönt Sir David Frostot, aki a The Sunday Telegraph szerint heti aktuális politikai hírmagazint fog vezetni az al-Dzsazíránál.
Vajon milyen érzés lesz Sir Frostnak, amikor a saját műsorában kell beszámolnia arról, hogy Zarkávi emberei elrabolták és a britek kivonulását követelve levágták a fejét?
koszi. csupa olyan radio, amit egyaltanalan nem hallgatok. Csak a tv-men van radio, de ezt a funkciot a proba kivetelevel nem hasznalom, illetve a kocsiban.
Probaltam az elo hallgatassal is, de ez nem mukodik nekem.
na mindegy. majd latjuk, hogy mi lesz, de nekem tenyleg nem hianyzik. ha bbc-t akarok hallgatni nezni, ott az angol nyelvu. Mi a kulonbseg, azon kivul, hogy tobb regionalis jellegu infot ad?
Nofene, ebből téged csak az Inforádiót szakmailag legitimáló együttműködés érdekel? Szerintem a magyar pénzügyi forrásoktól és politikai érdekektől független magyar adás hiánya lenne a probléma.
nekem nem fog hianyozni, nem hallgattam. Radiot is csak ritkan es csak autoban. Ha megkezdodik a pofazas (reklam, hirek, musorvezetok idiotazasa) akkor lepek tovabb. Aztan meg angolul sugaroz, ha vki bbc hireket akar hallgatni.