Keresés

Részletes keresés

vargusz Creative Commons License 6 napja 0 0 494

Ezek tényleg hasznos diagrammok, jó volna ha valaki érti az oroszt, tudna segíteni  melyik felirat mit jelent a rajzokon.... 1-2 kw plusz energia nagyon jól jönne. köszi.

Előzmény: Déééééééééééé (493)
Déééééééééééé Creative Commons License 2023.11.21 0 1 493

Van egy olyan BTG gép, ami valószínűsíthető hogy működik is! de én nem tudom megvalósítani, szkópot kell használni stb, nem vagyok elektroműszerész :( Ráadásul az Oroszt se értem a fordító meg eléggé rosszul fordít, ráadásul a BTG magyarázó videó full Orosz.

Mindent összeszedtem erről, videókat felvettem és a YouTube feliratozta is, de az olyan is... megvannak a rajzok pdfbe, vannak olyanok is hogy gőzöm sincs egyáltalán köze van-e hozzá vagy nem? A P-e maxon tán 1250-1500W lenne.

A 2db 5A-es táp az bolti kész táp, gránátból kijövő feszt egy ferritgyűrűn vezeti át, elérve azt hogy a táp ne menjen tönkre, más sémákból ez ki van hagyva, de durrannak is rendesen szét az alkatrészek a tápba! Az egész áramkör sajátos/egyedi Stalker által megalkotott, sok figyelmet fordítva a perecíz összehangolásokra és védelmekre!

Déééééééééééé Creative Commons License 2023.11.16 0 0 492

Érdekes és szomorú mert amibe fektetni akartam, kiderül csalás volt, ott a vékony vezeték a vastag alatt. Ráadásul 5EZ EURO-ért adta a rajzot (állítólag) Sergej P-nek, aki pereskedés által visszakapta azt!

Viszont Sergej P ha minden igaz működőképesre tudta varázsolni, a hibás raj kijavításával.

Előzőleg írtam hogy a Tesla 19 menet, na ez se igaz úgy néz ki mert sok sok menetből áll, de így higgyünk a videóknak.. mindenki pénzt akar a rajzokból, és mivel hisz az ember elver egy halom pénzt is közbe. Persze vannak jó gépek, de az nem közszemle tárgya, vhol érthető is.

 

Déééééééééééé Creative Commons License 2023.11.13 0 1 491

Működése a kütyünek nagyjából a következő (és már pár hete tanulmányozom):

BTG gép (STATIKUS GÉP) távoli rokona a Teslatica gépnek.

Működése:

Van egy „gránát tekercs” ami 6 rétegű 2,5-es sodrott réz. Első réteg a bifiláris rész 48 menet (24-24 részben) második tekercs két részben szintén fele 24 (12-12), a harmadik tekercs 12 (6-6). Minden közös réteg ellentétes irányba van feltekerve, hogy a hullámok ne oltsák ki egymást, így gyengítve a teret. A bifiláris egyik része földelt, ez egy 25mm2 legalább 10M hosszú vezeték, másik része a terhelések ami tároló kondenzátorokhoz van kötve, és egyik szálára 2 dióda van téve (lásd rajz).

Most jön a lényeg! Az 50mm fehér vagy szürke MÜ2-es csövön, annak hosszán balra, található a TESLA tekercs, ennek van egy adott rezgése és amplitudója, ennek 6 mentes primer részéről (Karcher) átviszik egy „hangolón” keresztül a gránátnak a legmagasabb pontjára (ott a legerősebb a jel) ami a cső vége. Ami ezt a sztatikus sugárzást leadja, az egy antenna ami 6mm2 6 menetes esetleg 7 tekercs, két únyi kiállással a tekercsektől.

A gránáton van még egy 19 menetes egymásra tekert impulzus tekercs is, ami a tekercs hangolását végzi, valószínű a szinuszjelhez. Ennek „ami nekem nem tiszta mert nem szakmám” szinkronba kell mennie a teslával. Ez az impulzus tekercs kap egy tápot a „bili formájú” TV nyakáról /vagy monitor/ levett megtekert ferritmagról. Nagyjából ennyi a működése, ennek legkevesebb a kettő kilowattot tudnia kéne, max a bő négyet.

Ennek az egyszerűbb kivitele a mikrosütős, ami nem igényel hangolást, ez egy zárt kör ami a terhelésekkel értendő! P-e 1-3KW-ig.

Déééééééééééé Creative Commons License 2023.11.11 0 1 490

A képek beillesztése nem az erősségem..

Déééééééééééé Creative Commons License 2023.11.11 0 2 489

Azon gondolkoztam el hogy hogyan lehetne leegyszerűsíteni egy 2KW-os (jóhangoltan akár 4 is!) generátort?

Az elgondolás az, hogy az inverter részt helyettesíteni lehetne egy olcsó150W de szinuszos inverterrel, erről meg lehetne eleven szinuszos erős jellel hajtani a bifiláris tekercset, amiről ugye szedjük lefelé a kraftot!
Elgondolás hogy inverter kimenet-230-as trafó primeren, szekunder leszedve át tekerve a Push-Pull (Oroszoknál a bili) tekercsnek megfelelően (nem részletezem) aztán az impulzus tekercset is meg lehet hajtani, kérdés az kell e egyáltalán ezen esetben? (azért mondom mert csak egy pici tudású hobby szerelő volnék).

A teslatekercset pedig lehetne helyettesíteni az Alin is kapható tesla tekercsel, a lényeg azt mondják hogy legyen szinkron mindenhol, mert ha nincs akkor a P leesik és leáll minden.

A tesla tekercs primerjén (aminek a feladata tán az elektronok begyűjtése, át lökése a bifiláris tekercsre) akár 56KV is van, szekunder menete 0.8-as rézhuzal 19 menet.

A "gránáttekercsen" aminek menetszámai, 48-24-12 ezek felezve és minden 2. tekerés ellentétesen (+impulzus 19 menet/ez egyezik a teslával). A tesla primer és az impulzusnál lévő begyűjtő 6mm2-es vezeték 6 menet 2 újjnyi közzel.
Ha a bifiláris tekercsnek a kimenetét rákötjük egy legkevesebb 150A-es hídra, akkor onnan az egyenáramot vissza lehet vezetni mint egy hurok az inverterünk bemenetére.
Nem egy nagy ördöngösség az eredeti rajz szerint se, ha valaki min. elektroműszerész, én csak egy traktoros szakmát végeztem, hobbim ezen témák.

Az ide belinkelt kép most nem tudom kié? "cápáé? akuláé?" passz..

A sárkány féle egyszerű sémát pedig tényleg pofonegyszerű megcsinálni, csak mikrotrafó kell hozzá meg jól kell tekerni.

Azt elfelejtettem hogy a földelés nagyon fontos! kell egy 25mm2-es vezeték a generátortól min. 10M-re minden ilyesfajta gépnél! ahol nincs az nem képes 100%-ot adni, és ott vmi ferrit dolog játszik szerepet, és állítólag a földkábel hiánya miatt idővel meg is eszi vagy mi, nem értem én ezt csak amit ki tudtam skubizni a google fordítóval, nem könnyű.

Amúgy rengeteg mindent tőle kaphattok meg: Ruslan Kulabukhova

Déééééééééééé Creative Commons License 2023.11.03 0 2 488

Ezzel szinte senki se, sógoromnak meséltem róla majdnem majdnem birok lett a vége, annyira leragadt gondolkodású, az a tipikus éppen aktuális megmondó rendszer embere, semmire se nyitott, amit lát azt is nehezen hiszi el, amúgy jó meg segítőkész! :D

Na kérésedre visszatérve, én most kezdtem el gyűjtögetni az anyagokat a netről, és vannak nehezebben elkészíthetők, és könnyebbek. Pl, a szikráztatósat könnyebb megcsinálni, mert mi kell hozzá? egy mikrosütő trafó, meg ahogy az Oroszok mondják elkészíteni a gránátot, ami kiszipkázza a térből/vákuumból a kakaót.

Még nagyon az elején vagyok, és félő semmi nem lesz belőlem.. mert túl kevés a tudásom, igaz van vmi minimális tudásom, de ez ide kevés! Frekiket kell hangolgatni, számolgatni keményen tervezgetni, hát én nem vagyok elektroműszerész se :( csak egy hobbi felhasználó. De amiket összegyűjtöttem! abból egy hozzáértő simán meg tudná csinálni, na meg pénzes embör! mert mire meg van egy letisztult, nem felmelegedő, nem leégő, nem be zárlatoló lefüstölő gép, hát addig még így is! sok zsé el folyik még. Már eddig vagy 40GB anyagom van, persze az elkészíthető anyagok töredékét foglalják, csak jobb a plusz anyag azé.

Mellesleg az Orosz fórumokon is sok a troll, elveszik az igazi észkombánjoktól a kedvet, mert feszt fikázzák őket, a youtube videókról meg ne is beszéljünk, ott oszt mennek a felhördülések hogy FAKE! hol az aksi ott az aksi! ott megy a szőnyeg alatt! stb :D Na meg sok fóromtag olyan műszaki sémát kapott, ami hiányos volt vagy hibás, és foglalkozzál vele! igaz nagyjából én is csak azokat tudtam leszedni, a fene se tudja tényleg jó-e vagy nem? nekem ennek a megállapítása nem megy, csak azt tudom hogy ez már régóta nem elmélet, mióta Tesla feltalálta ezeket kb.

De hogy vmi remény is legyen! először csak baromi lassan, a szikráztatósat meg fogom majd csinálni! Amit te linkeltél az a "Akula0083" terve, lényegébe a szikrásnak a mi szemszögünkből a csúcsa! Akár 4KW is kiszedhető vele ha jól van hangolva! Ráadásul ott annál a VT3-mas tranzisztort ha el is jutnák oda, most még feladja a leckét mivel is lehet majd helyettesíteni?

Ha vkinek kell a gyűjteményem toriba elküldöm.

https://indafoto.hu/deeeeeee/image/27248704-395045e1/813144#nagyitas

 

Előzmény: Törölt nick (364)
vargusz Creative Commons License 2023.11.01 0 0 487
Attikanagy Creative Commons License 2023.09.22 0 1 486
Előzmény: vargusz (482)
vargusz Creative Commons License 2023.09.19 0 0 485
vargusz Creative Commons License 2023.09.19 0 0 484
Előzmény: vargusz (483)
vargusz Creative Commons License 2023.09.19 0 0 483

Milyen alkatrészekből áll, és a tekercs hogy épül fel?

Előzmény: vargusz (482)
vargusz Creative Commons License 2023.09.19 0 0 482

Ki mit tud a Kapanadze generátorokról, mi a működésük elve? Épített már valaki ilyet?

Törölt nick Creative Commons License 2023.09.19 0 0 481

"Itt a kondenzátorok fel vannak töltve és onnan szedi az áramot, vagy?
https://www.youtube.com/watch?v=TWB9vinma8k "


Ez a videó kamu. A kommentekben olvasható, hogy néhányan elkészítették és nem működött nekik. De elkészítés nélkül is látható hogy kamu.

Előzmény: vargusz (477)
Törölt nick Creative Commons License 2023.09.19 0 0 480

Nincs ilyen jogszabály, annyi áramot állítasz elő magadnak amennyit akarsz és amennyit tudsz. 

Előzmény: vargusz (479)
vargusz Creative Commons License 2023.09.15 0 0 479

Tud valaki olyan jogszabályról hogy ha valaki otthon előállít elektromos áramot 1 kw fölött bármilyen módon /pl. "ingyen energia generátor", agregátor...stb/  (kivéve napelem és szélgenerátor) akkor 2-8 évig terjedő börtön büntetést kap? Egy youtubos hozzászólásban olvastam valahol de nem találom. Hol lehet utána olvasni ennek a jogszabálynak?

vargusz Creative Commons License 2023.09.15 0 0 478

Van rá valamilyen mód hogy egyenáramú tekercset GERJESSZÜNK, mozgási energia nélkül?

vargusz Creative Commons License 2023.09.15 0 0 477

Itt a kondenzátorok fel vannak töltve és onnan szedi az áramot, vagy?
https://www.youtube.com/watch?v=TWB9vinma8k

vargusz Creative Commons License 2023.09.09 0 0 476

És íme itt a következő jelentkező, csendes működés, még a szomszédokat se zavarja. 7000 euro +vám, áfa, szállítási költség, jöhet, vagy inkább ne? Elég érdekes kivitelezésnek tűnik, ha egyáltalán valaha is vett már ilyet valaki, átverés gyanús:

https://magmovenergy.com/product/magmov-5k-230v/

https://magmovenergy.com/gallery/

Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2023.08.18 0 0 475

Magas hatásfokkal nitrogént cseppfolyósítani, a hőt felhasználni.

Előzmény: Laikus No1 (421)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2023.08.18 0 0 474

Sajnos hasonló a tapasztalatom.

Előzmény: Törölt nick (456)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2023.08.18 0 0 473

Valakiről képzelsz valótlanságokat, és ezekre válaszolsz.

Előzmény: Attikanagy (472)
Attikanagy Creative Commons License 2023.08.18 -1 0 472

Látod megint mellébeszélsz. Nem,nem vagyok más.Nem vagyok különb senkitől sem.  De nem bánom,legyél okosabb,szebb.

Valószínűleg olvasni tudsz. Talán szöveget is tudsz értelmezni. Így vélhetőleg megy a keresés,kutakodás. Tehát ha olvasgatsz,keresgélsz akkor valószínűleg valahol találsz is valamit. Így megtalálod mit mutatok.

Előzmény: Maketheworldabetterplace (471)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2023.08.17 0 0 471

Te más vagy? Mutass valamit. Jöjjön. A mások által kikapart sült gesztenyére várnak. Feleslegesen szennyező haszontalanságra van hitelpénzük is, a kutatásra sajnálják. Okok, okozatok.

Előzmény: Attikanagy (470)
Attikanagy Creative Commons License 2023.08.15 -1 0 470

Nos, amint látható te sem vagy más. Mellébeszélés konkrétumok nélkül. Ez egy tankönyvi példa a fajtának.  Remélem ez felfogható az olvasó közönségnek. (hja, nincs is,ok) Csak kár,hogy már bezárták. Éveken keresztül kerestem a reális kutatókat.Elfogultság és egyéb érdekek nélkül. Mindhiába. Nincs megváltás,jöhet az özönvíz.

Előzmény: Maketheworldabetterplace (469)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2023.08.14 0 0 469

Vásároljatok energiát. Frissen sült gesztenye esne jól? Kár lenne hirtelen megbetegedni vagy balesetben elhalálozni, az ingyen kapott dolgokat semmire sem becsüli a tömegember sajnos. Akkor sem engednék ingyen. Az olaj pénzért jön fel a talajból? A nap pénzért süt? A szél pénzért fúj? A víz pénzért folyik. A tömeg fizet érte. Ezt szokta meg, nem akar rajta változtatni.

Előzmény: Attikanagy (468)
Attikanagy Creative Commons License 2023.08.13 0 0 468

Lehetne más oldalt is példának venni. Most ez lett.

Esetleg valami konkrét javaslat a részedről? Vagy inkább egy bemutatás a  saját  munkádból? Talán így nem lenne időrablás.

Előzmény: Maketheworldabetterplace (467)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2023.08.11 0 0 467

Elbohóckodnak. Elbagatellizálják a kutatást, kísérletezést. Rabolják az érdeklődők idejét és pénzét.

Attikanagy Creative Commons License 2023.08.05 0 1 466
Előzmény: Attikanagy (465)
Attikanagy Creative Commons License 2023.08.05 0 0 465

 de mért nem tud már olyat barkácsolni ennyi erővel ami valójában is működne?

 

De most komolyan,ezt tényleg el kell mondani?

 

"A nárcisztikus személyeket gyakran jellemezzük arrogáns, öntelt és beképzelt embereknek. Ezek a grandiózus nárcizmus fontos jellemzői. Ezekre a személyekre jellemző főleg a közösségi média gyakori használata, abból a célból, hogy egójukat „etethessék”. Így a gyakori posztok, képfeltöltések a figyelem felkeltését és a pozitív visszacsatolások megszerzését szolgálják."

 

"Mi emberek társas, sőt társadalmi lények vagyunk. Mi emberek tartozni akarunk valahova, valakihez, mert ez a normális számunkra, ez bennünk egy ősi ösztön. Csoportokba, törzsekbe, társadalomba tömörülünk. Ezek a csoportok, törzsek társadalmak egyenként felállítanak maguknak szabályokat, értékeket, melyeket képviselnek, hirdetnek, hangoztatnak."

 

"Mi is a baj a tudatlannal? Azon kívül hogy tudatlan? Az hogy azt hiszik ő a tudatos! Az emberiség mindig megkapta a megfelelő módszert hogy leírja, megmagyarázza magának a valóságot vagy bizonyos kort. Valójában egy kor csak a valóságnak egy szempontja, ez pedig tükrözi az abban a korban született  ember szellemiséget. A Földön két féle ember él. De úgy látszik ez nem mindig így volt. Ez valószínűleg ennek a kornak a jellemzője, egy olyan kor amely feldarabol mintsem egyesítsen és gyógyítson. Nincs már két fél amely párt alkot, csak két egymás kárára szegülő rész. Holott a természetes éppen két fél kéne legyen amely egymást kiegészíti. Nő – férfi. Kicsi – nagy. Hosszú – rövid,stb. Az egyik nincs a másik nélkül. Így, az együttműködő szellemiségnek megjelent egy ellen szegülője, egy olyan szellemiség amely mindent a végsőkig akar rombolni és elpusztítani. Ahogy minden korban az emberiség képes volt megmagyarázni azt a kort, az ellen szegülőt is mindig képes volt felismerni."

 

 

 

Nem.Ne tévesszük össze az ember alapvető igényével,illetve felelősségtudatával valamint lehetőségeivel: 

 

Az Egyetemes felelősségtudat

" A kor súlyos problémái, mint az energiaválság, a környezetszennyezés és a túlnépesedés, amely olyan méreteket öltött, hogy az emberek életét természeti katasztrófák is megnehezítik. Arra szólít fel mindnyájunkat, hogy a tényeket fogadjuk el, ismerjük el, és tegyünk meg minden tőlünk telhetőt, hogy helyreállítsuk a saját magunk által okozott károkat, amelyeket a nemtörődés, a kapzsiság és a felelőtlenség hozott életre.A súlyos és összetett probléma ellenére az ember saját hatalmában áll megváltoztatni a jövőt pozitív irányban. Ez csak akkor lehetséges, ha a problémát olyan tudattal közelítjük meg, amely túlmutat az egyénieskedésen és a regionális gondolkodásmódon. Egyetemes gondolkodásmódot sürget, amely szem előtt tartja az emberek szükségleteinek és vágyainak azonosságát és végső soron az emberek egymás iránti kölcsönös függőségét és a testvériséget. Tenzin Gyaco  "

 

 

De most nézd meg mit firkálnak itt tudatlanul (a cél megvan,a már felsorolt jegyekben keresendő)

 

 

 

Számtalanszor kértem fel Józsinkat (is) végre mutassa be  a lehetőségeket. (aki keres az talál,vagy kérdez)

Végre határozzunk meg egy irányt (nem kell rögtön az overunity) és aztán haladjunk.

De nem.

Rengeteg fórum létezik ahol bármit bemutathat ha nem szeretné itt felfedni magát.

De nem.

Mi végre való ez a viselkedés?

 

Csak a nyavajgás mint egy ko......ista.

Előzmény: vargusz (463)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!