Friderikuszt kirúgta az MTV fura ura: Rudi. Friderikusz beszólt valamit ennek a díszmajomnak. A Szólás Szabadságát Krizsó Szilviára bízták... Egy hét alatt szánalmasan átlátszó kormánypropagandává sikerül silányítani a műsort. A nézettsége is óriásit zuhant. Nem kétséges, hogy tovább fog zuhanni. Most láttam az e heti műsor beharangozását: egyre szánalmasabb kormánypropaganda a kínálat... De Rudi büszke lehet magára, hiszen neki sikerült az, ami eddig még senkinek: kiherélte a Szólás Szabadságát. Gratuláljunk! :D
Nekem úgy tűnt, hogy a fidesznyik szerint az MTV eddig kizárólag csak szánalmas kormánypropagandát nyomatott. Ezexerint van szánalmas kormánypropaganda, és most fridimajom nélkül szánalmas kormánypropagandább? ;o)))
Ne viccelj, Friderikusz is úgy nyalt a ballibnek, hogy csak na. Ezt még a MN-ek sem felejtik:
Csontos János: A fúrás szabadsága 2005. október 15. 10:35
MNO
Csontos János: Friderikusz a Népszabadságnak adott interjújában rettenetes dolgokat mondott. A lap összefoglalója már önmagában a törvényesség arculcsapása: „Nyíltan hadat üzent Rudi Zoltán tévéelnöknek Friderikusz Sándor, aki a politikusok kezébe tette a döntést: vagy ő, vagy az MTV irányítója távozik a Magyar Televízióból.” Túllépve a kocsmaudvari tempón (vagy ő, vagy én): mi az, hogy a politikusok kezébe tette a döntést? Mi köze egy szakmai, köztelevíziós hatásköri vitához a politikusoknak? S milyen politikusoknak? Talán várta Lendvai Ildikó megnyugtató mondatait az üzenetrögzítőjére, hogy „a Feri” is őt támogatja? Friderikusz lényegében beismerte, hogy a politikusok tenyeréből eszik. (Megjegyzem, műsoraiból ez eddig is világosan látszott.)
Friderikuszt kirúgta az MTV fura ura: Rudi. Friderikusz beszólt valamit ennek a díszmajomnak. A Szólás Szabadságát Krizsó Szilviára bízták... Egy hét alatt szánalmasan átlátszó kormánypropagandává sikerül silányítani a műsort. A nézettsége is óriásit zuhant. Nem kétséges, hogy tovább fog zuhanni. Most láttam az e heti műsor beharangozását: egyre szánalmasabb kormánypropaganda a kínálat... De Rudi büszke lehet magára, hiszen neki sikerült az, ami eddig még senkinek: kiherélte a Szólás Szabadságát. Gratuláljunk! :D