Keresés

Részletes keresés

kuszimusziszököttnyuszi Creative Commons License 2005.10.15 0 0 9

Sándor!

Gyengék a poénjai...

Előzmény: özv. Bitera Sándor (8)
özv. Bitera Sándor Creative Commons License 2005.10.15 0 0 8

Lehet, hogy ezt kérdezte az Orbántól: Lehet, hogy Ön antiszemita ? 

:o))

Előzmény: Törölt nick (5)
MGperY Creative Commons License 2005.10.15 0 0 7
ezexerint rideg fikusz volt a here a szólás szabadságában :)))
Előzmény: gázárkommandó (-)
Szőke herceg Creative Commons License 2005.10.15 0 0 6

Édes arany bogaram! Nem is oly rég még friderikuszt basztattátok, hogy micsoda mocsok kis buzi... most meg hirtelen nemzeti hős lett belőle?

Legalább nyomokban próbálnátok őrizni a látszatot! :-D

(igaz, reménytelen a dolog, mert annyi önmagát és elveit szemenköpő alakot még nem láttam ahány köztetek rohangál téged is beleértve :-DD )

Törölt nick Creative Commons License 2005.10.15 0 0 5

Lehet, hogy jó...hogy kirúgták.

Lehet, hogy újra előfizetési díjat fognak szedni a közszolgtv-k.

Lehet, hogy én nem tartok rá igényt.

:)

jobblib Creative Commons License 2005.10.15 0 0 4
A kormánypropaganda fő művelőinek egyike éppen Fridi volt, amúgy pedig kormánypropaganda volt van és lesz...
marylou Creative Commons License 2005.10.15 0 0 3

Szegény kicsi Friderikuszka! Hát őt már senki nem szereti?

pannonbetyár Creative Commons License 2005.10.15 0 0 2

Nekem úgy tűnt, hogy a fidesznyik szerint az MTV eddig kizárólag csak szánalmas kormánypropagandát nyomatott. Ezexerint van szánalmas kormánypropaganda, és most fridimajom nélkül szánalmas kormánypropagandább?  ;o)))

kalmarkalman Creative Commons License 2005.10.15 0 0 1

Ne viccelj, Friderikusz is úgy nyalt a ballibnek, hogy csak na. Ezt még a MN-ek sem felejtik:

Csontos János: A fúrás szabadsága
2005. október 15. 10:35

MNO
Csontos János: Friderikusz a Népszabadságnak adott interjújában rettenetes dolgokat mondott. A lap összefoglalója már önmagában a törvényesség arculcsapása: „Nyíltan hadat üzent Rudi Zoltán tévéelnöknek Friderikusz Sándor, aki a politikusok kezébe tette a döntést: vagy ő, vagy az MTV irányítója távozik a Magyar Televízióból.” Túllépve a kocsmaudvari tempón (vagy ő, vagy én): mi az, hogy a politikusok kezébe tette a döntést? Mi köze egy szakmai, köztelevíziós hatásköri vitához a politikusoknak? S milyen politikusoknak? Talán várta Lendvai Ildikó megnyugtató mondatait az üzenetrögzítőjére, hogy „a Feri” is őt támogatja? Friderikusz lényegében beismerte, hogy a politikusok tenyeréből eszik. (Megjegyzem, műsoraiból ez eddig is világosan látszott.)

Pinarius Mamertinus Rufus Creative Commons License 2005.10.15 0 0 0
0rbán
gázárkommandó Creative Commons License 2005.10.15 0 0 topiknyitó
Friderikuszt kirúgta az MTV fura ura: Rudi. Friderikusz beszólt valamit ennek a díszmajomnak. A Szólás Szabadságát Krizsó Szilviára bízták... Egy hét alatt szánalmasan átlátszó kormánypropagandává sikerül silányítani a műsort. A nézettsége is óriásit zuhant. Nem kétséges, hogy tovább fog zuhanni. Most láttam az e heti műsor beharangozását: egyre szánalmasabb kormánypropaganda a kínálat... De Rudi büszke lehet magára, hiszen neki sikerült az, ami eddig még senkinek: kiherélte a Szólás Szabadságát. Gratuláljunk! :D

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!