Keresés

Részletes keresés

SpencerGool Creative Commons License 2012.06.22 0 0 20

Ja igen és vacsora mellé is csak elég keveset iszik.

SpencerGool Creative Commons License 2012.06.22 0 0 19

Sziasztok,

Tök meleg van és a kutyusuink meg nem iszik semmit. Reggel 7kor elmegyünk és hatra haza érünk és egy csepp víz se fogy. Pedig most már 3 tálba is raktunk.

mit csináljunk?

Mai222 Creative Commons License 2007.08.07 0 0 18

Sziasztok!!

Egy 12 éves lány vagyok.

Nagyimnál van goldenünk.Nagyon értelmes lenne, ha valaki rendszeresen tanítaná de mi nem vagyunk ott állandóan, nagyimékban meg nincs meg az a "kutyaimádat" ami bennünk.

Abban kérném segítségeteket, hogy a "macskautálat" ellen lehet-e tenni valamit??

Ugyani Goldi teljes szívéből gyűlöliés üldözi őket. :-(((((

Nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(előre is)

tapmancs !! Creative Commons License 2007.03.10 0 0 17

Szia!

A séták során alkalmazz játék szert, vagy valami finom jutalom falatot és csalogasd vele a lábad mellet, aztána mikor már szépen sétál melleted ad neki jutalmul a falatot/játékot. Ez biztosan beválik. A goldenek okos kutyák ráfog jönni hogy hogyan kényelmesebb mindketőtök számára a séta. Lehet hogy unalmasnak találja a sétákat és ezért akar minnél előbb hazamenni, azt ajánlom mindig másfelé menjetek vagy pedig álljatok meg egy nyílt terepen játszani, így tudni fogja hogy a séták mindig mókásak!

A behívásnál is csak ezt tudom mondani, kedves szavakkal próbáld behívni vagy eselteg játékkal/jutalomfalattal és ha odament dicsérd meg alaposan!!! Ne csak az adott esetben gyakorold ezt vele, hanem mindennap az udvaron egy kicsit próbáld behívni, és pórázon sétáltatni!

Sok sikert!

Előzmény: PlasticFantasy (13)
morky Creative Commons License 2007.02.06 0 0 16

Hello!

Február 5-én hétfő este a III, kerületben az Amfiteátrum utcában találtunk  egy tetovált goldent retviver kan kutyát! A kutyán nincs nyakörv, korát nem tudni, kb középkorú lehet. Nagyon barátságos és szelíd, ápolt és tiszta.

Ha valaki ráismer, kérjük jelentkezzen, főleg a GAZDÁJA!

Ha nem lesz meg 2 héten belül, akkor bárki örökbefogadhatja!

BigBobWest Creative Commons License 2007.01.20 0 0 15
Sziasztok! Itt az új családtagunk:[image1]
BigBobWest Creative Commons License 2007.01.20 0 0 14
Sziasztok! Itt az új családtagunk:
PlasticFantasy Creative Commons License 2007.01.02 0 0 13

Hali!

Egy közel 4 hónapos Goldenem van kb 1 hónapja van nálunk! Van vele probléme remélem tudsz segíteni a megoldásában...

1.Sétakor kicsit húzni kell, viszont mikor megérzi a haza vezető utat(már ott jkövünk a haza vezető úton) akkor ő húz engem! Hohgy lehet megtanítani, h mellettem szépen sétáljon?

2.A házunk mellett vanb egy szabad terület oda szoktuk kiengedni, h  elvégezze a dolgát de miután elvégezte nem akar bejönni ott futkos a kérdés hogy lehetne megszoktani vele h jöjjön be?

HA TUDNÁL SEGÍTENI NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM!!!

tapmancs !! Creative Commons License 2006.09.06 0 0 12

Szia!

Nekem MÉG nincs Goldenem de februárban előjegyzünk egy kislányt

Egyik legkedvesebb fajtám, és nagyon sok mindent tudok róluk tapasztalatból/ismeretekből szóval szakértője vagyok a témának :) hol a kérdés? itt a válasz!

csak kérdezned kell

pussz

Előzmény: ne.vikcy (11)
ne.vikcy Creative Commons License 2006.09.02 0 0 11
sziasztok

Most vettünk egy 9 hetes goldit
Az összes könyvet kiolvastuk róla...de akinek van és életbeli tapasztalatokkal tudna segiteni azt nagyon megköszönném

Sziasztok :)
tapmancs !! Creative Commons License 2006.08.16 0 0 10

Hát igen én is pontosan ezt akartam írni mikor megláttam ezt a topicot!!! akkor az illető ne csináljon topicot ha:

1: nem tudja helyesen leírni a fajta nevét! és a javításban is súlyos hiba van

2: a topic létrehozója ide se néz (mert ha ezt eddig megtette volna akkor már rég átlenne írva a név!!! vagy valami "bocs nem tom átírni" szöveg a topicban!) hogy kicsit feldobja "benépesítse" a topicot

Őszintén: ezért felesleges topicot létre hozni! Főleg hogyha még azt se tudja miről nyit témát!

pusssz cibe :)

Előzmény: cibe (4)
magdi61 Creative Commons License 2006.07.28 0 0 9
Sziasztok!Mindenkinek üdv.Egy kérdésem lenne Hozzátok.Van egy 8 honapos goldenem.A jobb könyökénél lett egx kb.kis almányi folyadékkal telt cysta(?) az izület felett.A kutyusnak ez nem fáj,nem sántit,ugyanugy játszik,rohangál,mint elötte.Az állatorvos azt mondta "lo"betegsége van sokat jár kemény talajon.Az ismerösök dysplasiára gyanakodnak.Eseteg hallottatok már ilyenről és mi volt a gyogyir?Előre is kösz
cedamacibruin Creative Commons License 2006.03.04 0 0 8

Hello!
Kutyusomnak most lesz 1 hónapos a kölyke. Sajnos eléggé"nagydarab", szóval egy picit túlsúlyos szegénykém...(egyébként nagyon édes:D) és próbálja már a lábacskáit, de nem bírja el a saját súlyát. Nem tudnátok vmit ajánlani, hogy gogy lehetne "diétáztatni?" Még szopizik, de nemtudom, hogy ha kiskorában nem tanul meg járni, akkor később lehet-e... Szóval kicsit aggódom érte...

Amúgy itt az anyuci:
Zsubaba Creative Commons License 2006.03.04 0 0 7

Sziasztok!

Szeretnék egy Goldi kölyköt, szukát, olyan április vége körül elhozhatót. Ha tudtok ilyen tervezett alomról, kérlek szóljatok! Törzskönyv nem érdekel, ár max. 15e Ft.

Köszönöm: Zsubé

zsubaba@easymail.hu

shakira2005.02.01 Creative Commons License 2006.01.19 0 0 6

akkor elotte nezz utana hogy kell helyesen irni. (foleg ha van kutyad?)

de azert koszike-puszika.

Előzmény: Vác fan (-)
shakira2005.02.01 Creative Commons License 2006.01.19 0 0 5

sziasztok,

hat igen, 1 kisse nekem is "faj" hogy a kutyusom nevet nem jol irtak le es november ota ki se javitottak.

na de a lenyeg az hogy mi rajongok, gazdik osszetartsunk es megvittassuk a dolgokat. :)

remelem itt is talalok baratokat, akikkel meg talan kozos setakat is nyomhatunk, vagy vmi..........

cibe Creative Commons License 2005.11.30 0 0 4
Sziasztok,

bár már van egy retrieveres topik, de örülök, hogy most lett egy külön topikja a goldiknak.

Ha már szeretjük ezeket a kutyókat, lehetőleg írjuk helyesen a nevüket: Golden Retriever :-) (esetleg ki lehetne javítani a topik címében is? Köszi!)

Egyébként nekem még nincsen goldenem - de előjegyzésem van egy tavaszi kölyökre :-) Már csak ki kell várnom a tavaszt - ami elég nehezen megy.

Simi a kutyóknak!

Halihó,
Cibe
Vác fan Creative Commons License 2005.10.09 0 0 3
Pontosabban: Kinek van Golden Retvivere?
Előzmény: Vác fan (2)
Vác fan Creative Commons License 2005.10.09 0 0 2
Kinek Golden Retrivere?
sad74 Creative Commons License 2005.10.09 0 0 1
BGfromÉ-D Creative Commons License 2005.10.09 0 0 0
Y0 5let!
Előzmény: Vác fan (-)
Vác fan Creative Commons License 2005.10.09 0 0 topiknyitó
Ezt a tpicot a Golden Retviver szerető embereknek nyitottam!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!