A minap megismerkedtem egy kedves teremtéssel, aki mint megtudtam, karizmatikus katolikus. És megtért. Ez utóbbi állítása egy kicsit furcsának tűnt nekem. Ugyanis tudomásom szerint a katolikában sok olyasmi van, amiből meg kéne térni. És akkor már, nem katolikus. Szóval bonyolult, nem tudom hová tenni.
Most akkor katolikus, vagy kerestrény? Vagy lehet a kettő egyszerre?
Ja JÁVORFÁCSKA kérte és én már vagy 1,5-2 éve elküldtem neki a Tudományos Istent bizonyító e-könyvemet pdf formátumban. Kábé ennyi az átlagos kigyógyulási idő. Te is olvasd el szerintem, ma már e-mailen sem kell küldözgetnem, mert bárki letöltheti, ha másért nem ellenőrizd le a hitedet, hogy elég erős-e, vagy csak kamu.
Ez csak a gyógyulásod jelei. Akárcsak Nagy Gergely Kálvinista Apologetika és református lelkész és Hodász András katolikus pap, te is kezded feladni a más ember meg és továbbfertőzési törekvését. Leállsz vele.... helyes, mert tényleg nincs értelme, már a kór megfékezés állapotába került.
Hamvas Béla ragyagó stilus hatalmas tárgyi gazdagség.Egy tüzvészben leégett sokezer oldalnyi kézirata....de igy is r e n g e t e g müve maradt fenn. Komálom.Élvezte az életet étel bor nők.a BOR FILOZÓFIÁJA REMEKMÚ.
Kedvencem e modása : A pácban mindannyian benne vagyunk !
Mert Istennek minden teremtett állata jó, és semmi sem megvetendő, ha hálaadással élnek azzal
És ezt pont Ádámnak felejté el megmondani a teremtésnél? A gör. textusban hol van amúgy az "állat"? Ha nem értesz egy igeverset, ne reklámozd, mert csak a hülyék nem fognak hülyének nézni, troll...
Ha nem értesz egy igeverset, ne reklámozd, mert mindenki hülyének fog nézni
Akkor bizti ezt se érted:
Akik tiltják a házasságot, sürgetik az eledelektől való tartózkodást, melyeket Isten teremtett hálaadással való élvezésre a hívőknek és azoknak, akik megismerték az igazságot.
I Tim 4,3
Meg ezt se:
Mert Istennek minden teremtett állata jó, és semmi sem megvetendő, ha hálaadással élnek azzal;
Te meg nézed a kommentjeim, pedig én vagyok a vörösbor reinkarnációja és mikor kommentem olvasod és reagálsz az pont olyan, mintha Noé meztelenkednél bortól
Még kitalált a szőlőből viszkit és vodkát is, meg azokat is akik kifőzik ekkora sátán az Isten. Ha visszafele olvasod, akkor Netis, ezért kell vigyázni vele
Isten volt az ahülye aki a szőlőt teremtette őtet szidjad ne engem. Meg ő a gonosz ő találta ki hogy kell belőle bort meg pálinkát és sört csinálni. Mindent kitalált. Még embereket is teremtett rá, hogy elvégezzék a piszkos munkát