Erdekes, hogy az "Orban arulo (bencsik) ?" topik hirtelen tobbszaz hozzaszolas utan torolve lett.
A felmerult kerdesre ezt lattam valasznak.
Operator válasz | megnéz | könyvjelző 2005.10.01 14:36:07 (9895)
"Prevenció lehet a dolog mögött, de ez csak sejtés."
Nezd most mar oda sullyedt a polidili szinvonala, hogy a Kurucz becsuletesebb es bocsantot kert (!!) amiert elhittek a borzalmas hirt.
A modijuk meg gyavan lapul, mert azonnal torolt arra a felvetesre, borzalmas ami tortent es talan a hoboru miatt lehetnek az ilyen durva esetek, hogy magyar is lehet az ilyen borzalmas elkoveto.
szerintem nem errol van szo. Megfigyelesed helytallo, de szerintem mas az ok, mint, amit te feltetelezel. Szerintem inkabb arrol van szo, hogy kevesen kivanjak felvallalni azt a nyugot, hogy zsidobaratnak titulaljak oket.
Tehat nem buntudatrol, csupan egyszeru uzleti/marketing kerdes az egesz. Az Indexnel ez nagyon jol megfigyelheto es errol mar evekkel ezelott tobbszor irtam a forumokon, sot meg az Index bacsival is megprobaltam levelezni, de nem akarodzott valaszolni.
A dolog nagyon egyszeru: minel tobbet es minel hangosabban szidjak az Indexet, hogy zsidobarat, vagy szadis, annal inkabb olyan cikkek jelennek meg, melyek ennek az ellenkezojet bizonyitjak, csupan azert, mert mint hatuk kozepere a pup, ugy hianyzik nekik egy ilyen hadakozasba belemenni.
Egyebkent ez - ugyan joval kisebb mertekben - megfigyelheto az ES-en is.
Az Index eseteben a dolog azzal oldodott meg, hogy a hirujsaguk olyan kegyetlen alacsony szinvonalra sulyedt, hogy mar teljesen lenyegtelen, hogy mit irnak. Mind tartalomi, mind nyelvi szempontbol olvashatatlan. Nem is ertem, hogy hogy a fenebe nem zavarja ez oket.
Egyszer leveleztem az olvasoszerkesztovel, aki lecseszett, hogy nem ertemm, hogy a bss vilagaban nincs ido az ellenorzesre. Nem akartam megbantani, ugyhogy nem kerdeztem meg, hogy akkor minek olvasoszekeszto, vagy hogy miert nem lehet legalabb a cikkeket Open Officeban, vagy Worldben irni, ahol legalabb a helyesirasi hibakat, elgepeleseket kapasbol lehetne latni.
Valoszinuleg az Indexet ma mar egyaltalan nem erdekli a minoseg. Egyetlen dolog fontos: a klick-szam. Ennek termeszetesen elfogadhato az a resze, hogy penzbol elnek, de ez nem teszi elfogadhatova azt, hogy egy magara valamit ado medium azert legalabb egy picit kenyes a produktum szinvonalara. Nos ugy tunik az Indexet ez egyaltalan nem zavarja.
A cigany problemat csak radikalis modszerekkel lehet megoldani, gondolok valami olyasmire mint az ormeny nepirtas a mult szazad elejen. Segilyke megvonas nem fog celravezetni mert csak a bunozes ugrik majd meg.
Azert zavar az egesz ugy, mert nehany .... buntudatos libsi miatt (biztos vagyok benne ok toroltek, nem szelsojobbos modik) most ujra igazolodott a szelsojobboskak orok vadja:
A zsidok serthetetlenek, biralhatalanok bezzeg barki mast (ciganyok, kinaiak) azokat lehet.
Bravo! Nagyon ugyes huzas volt.
Es a torlok meg azt hiszik ezzel lesznek jo magyarok, hogy jatszak magukat hogy juj kinos a felmeres eredmenye hat toroljuk, hadd gondoljak a nemzetiek hogy hat ok nem is...
De az meg elkepeszto, hogy mar cimeben serto feltelezesu (szereti valaki? => hat lehet egy .....ciganyt szeretni magyarhonban?) ciganyozo topik az vigan, maradhat az Index egyik legnagyobb topikja. A tobbi is ami csak lazan arrol szol, hogy hat ezek a ... ciganyok nem fizetnek TB-t fuj majd nekunk kell miattuk.
Ezzel sincs semmi bajuk... Egyszeruen azilyenek rosszabbak mint az utvan randalirozo skinheadek. Azok legalabb nyiltan azok amik, nemjatszak magukat egyebkent hogy ok milyen rasszismus, megantiszemitizmus ellenesek, ok milyen felvialgosult emberejogiak...
Latod Geszthi, pedig tolem kaptal egy kepletes puszit a torolt topicodban, de lassan kezded elvesziteni a ertelmezokepesseged, mert baromira felreertettel. Pedig hat nekem se mai a nickkem, s ugy latszik rajtad kivul minden regi ismeri. (Sot en azon nagyon nagyon nagyonkevesek koze tartozom meg a regiek kozul is, akinek soha nem volt mas nickke.)
Olvass neha irodalmat is, ne csaka polidilit! Nem tesz jot.
Néha komolyan elgondolkodik az ember azon, hogy téged az életben valaha megsimogatott-e egyáltalán valaki, vagy mindenütt csak vertek mint a rossz lovat.
Mert ez a mindenbe való kéretlen önszorgalmú belevartyogós óberokoskodó tömény tinóság, amit itt az évek összeizzadtál, ...az alatt már épithettél volna egy házat, bazmeg. Hogy ne öregotthonban kelljen bevégezned, ahol hatvan csõ áll ki az ereidbõl, ezüstdrótok tartják össze a fejedet, és sós vizet csorgatnak beléd hogy két nappal tovább vegetáljál, mint egy spenótbokor. Mert az is csak két megspórolható beszarás, amivel valakinek gondot okozol. Ezen elgondolkodtál már?
Ugye volt itt hetvegen egy targedia. Annak hatasara tobbtucat hullarablo topik nyilt (egyes moderator szavajarasa szerint is azok). Ekkor hatalmas torlesi hullam indult meg.
Aminek hatasara egyesek egymas utan nyitottak uj nickeket es szolitottak fel ujabb es ujabb ilyen topikok nyitasara.
Erre az Index nem vegleg torolni kezdte azokat, hanem egybevonni.Igy ezen vadakat is meg lehet talalni egy nagy topikban (tehat megoriztek).
Utana amikor elohoztak attetelesen Orbanek biralatat azonnal teljes torles lett belole. Azok nem maradtak.
Azota viszont tobb topik is EL ES VIRUL amiben a gyilkosozo vadak mennek! Ime par
Demszky az álszent görény Nyitotta: smafu, 2006.08.23 09:06
"Teddet volna 20-án a dolgot Demszky, nincs 4 vagy 5 hulla és többszáz sebesült, köztük gyermekek"
Hol járt Gyurcsány vasárnap este? Nyitotta: kannibál Kovács, 2006.08.21 21:44
"A mi elnökjelöltünk pedig pánikba esik, és egy kisgyereket pajzsként maga elé emelve próbál menekülni. Remélem, hogy Orbán Viktor nem hallgat, és a Parlamentben fölteszi a kérdést Gyurcsánynak"
A Fidesz időben abbahagyta!!! Nyitotta: PBGI, 2006.08.21 18:32
"Hódmezőv.helyen a Fidesz kampányrendezvényét még időben befejezte!!! Sőt Szita Károly is lefújta a kaposvári programot! Akkor B'pesten miért kellett életeket kockáztatni?????"
Micsoda szerencse. Már csak szappanozni kell és megvan a tisztálkodás. Valld be csak nyugodtan, hogy ezzel a spórolással készülsz a Gyurcsány-csomagra.;))
Szerintem, ha olvasni akarod, menj fel a demo archívra, ráadásul úgy emlékeszem hoigy a szövegösszefüggésben nem így hangzott el. Olvastam a cikket,és nem éreztem, hogy rám szakad a plafon. Hogy miért törölték, fontoskodásból, reklámból, a fene tudja, nem vagyok az Index rokona!
Mindenkinek, akit érdekel az igazság, vagy ha nem akkor nyuszi!
Itt valami misztikus suskus van, mondhatni komikus irracionalizmus, izmozás, és alapvető félreértés.
Bencsik András nemhogy NEM pereli be az Indexet, de soha fel sem megy rá, nickneve nincsen, topicolni nem szokott, EGYETLEN egyszer bele nem olvasott ebbe a gányba, amit róla összehordtak mások ,másutt, vagy ti itt, mindegy.
Úgyhogy nem érdemes műbalhézni ekkora hatása még nincs az Indexnek, s talán ezért is értetlenkedett hülye Havas Henrik, hogy Új Péter miként lehet a száz legbefolyásosabb magyar között ?
Kifütyülték Kövért és a polgármestert Mohácson, miután szembesítették a párt szégyenletes, hazaáruló voksaival, amelyeket 2005. szeptember 26-án adtak le Gyurcsányékkal közösen az erdélyi magyar autonómia ellen. Kövér egyébként több aljas kijelentést tett december 5-e kapcsán a népszavazás után, 2004-ig pedig kategorikusan elutasította a kettõs állampolgárságot. A fideszes pártsajtó hallgat a kínos incidensről. Olvasónk tudósítása nyomán.
A mohácsi tiltakozók emlékeztették a Fidesz választmányi elnökét a 2005. szeptember 26-ai, szégyenteljes döntésükre, mikor is korábbi, hamisnak bizonyult ígéretük ellenére minden kritérium nélkül megszavazták Románia uniós felvételét. A Fidesz erõs embere a városi Trianoni megemlékezés meghívott szónokaként jelent meg.
Felhozom, hogy lassuk most az Index ujra megijed-e a kamunickektol.
Csak most pont forditva.
A topiknyito esetnel elore toroltek, meg juj mi lesz ha jonnek tomegevel a kamunickek, most meg forditva, nem torolnek sajat szabalyzatuk ellenere se, mert juj a HirTV ezt mondta?
Felhozom (koszi Gép-ész a figyelmeztetesert), hogy az ebben a topikban elofordult esetrol itt menjen a vita (azokkal akik annyira magukra vettek), mert inkabb ide tartozik.
Szerencsesen ott a topik meg megmaradt es a kamunick tunt el.