Keresés

Részletes keresés

durvulo Creative Commons License 2008.07.15 0 0 99
Ime újabb bizonyíték arra, hogy a komcsik tökélyre fejlesztették a tömegek beetetésének technikáját! A Fradi szurkolótábora követelte ki ezzel a gazemberrel megkötendő üzletet, ami a Fradi véglegesen a nyaktiló alá dugását jelentette, a kormány pedig álságosan szabadkozva belement, azzal a jelszóval: ha ti ezt akarjátok ...
És, lám, pláza lesz a Fradi pálya helyén, bár a szurkolók kikötötték, hogy a Fradi Stadion a helyén maradjon; a zöld-fehér meg narancssárga-zöldre változott, szintén a szurkolók akarata ellenére. A Napkelte persze lelkesen készített riportot az angollal és csapatával. Hiába, holló a hollónak ...
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.11 0 0 98

"Tunt el mar csapat a vilag futballterkeperol ..."

Persze. Ott van rögtön a dózsád. hehe

Előzmény: S. T. Rong (5)
Free D Creative Commons License 2005.10.11 0 0 97

Csak a neveddel jelzett csapat (Lokomotív Leipzig?) járt eddig az alsóbb osztályokban, a Felső Tízezer Clubja még sosem, kislány.

De ha Te így igyexel, még a 16. életéved betöltése is veszélybe kerül - légy óvatos.

MIvel sem csapatodnak, sem Neke nem sok esélyed van a 106. év elérésére, ezért 106 fradista f@szt kívnok a kis szádba...;-)

(addig sem fröcsögsz mindenfelé butaságokat)

Előzmény: .LOKI. (95)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.11 0 0 96
Miért nem takarodsz már a disznópásztor kurva anyádba?
Előzmény: .LOKI. (95)
.LOKI. Creative Commons License 2005.10.11 0 0 95
:-) 106év... :-) Legalább méltó lesz a temetése:-) Hol temetik? NBII?:-)
mash Creative Commons License 2005.10.03 0 0 93

mi a picsának kelett felhozni ezta  topikot???

van egy jó kis másik topik

van külön topikja a zsíirdfisznónak

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9129245

Törölt nick Creative Commons License 2005.10.03 0 0 92

Még az idegbeteg kisslaci is jobb, mint a sírós. De inkább ő se jöjjön, meg a rác se. Várszegi jöjjön vissza !!!

Előzmény: S. T. Rong (88)
Greenie Creative Commons License 2005.10.03 0 0 91
Ezért elmegy karcsi fótra, hogy fejberúgja a héber zsuszit?
Előzmény: Törölt nick (90)
Free D Creative Commons License 2005.10.03 0 0 89

Sokáig bírtad nagybetűs ígéreteidet, te szándékú, indulatú gerinces hazafi...

"En tartalmasabb meccsrol almodom.

A lofeju gecit lerugja Karcsi az otodik percben egy sargaert, majd a Vituskat letaglozo Judast arcon rugja, amiert kiallitjak.A Vituska legyilkolasaert jaro szabadot Norbi beveri a cserekapusuknak, majd tiz emberrel harom kontrabol harom golt rugva negy gollal nyerunk.

Valami hasonlo kene ..."

2005. 10. 03.

Szerinted ki írta?

Melyik topikban?

Honnan?

Olyan vagy, mint a belügyes rendőrimádó hányadékszínű alsóbb ligát megjárt csapatod.

Előzmény: S. T. Rong (88)
S. T. Rong Creative Commons License 2005.09.26 0 0 88

Az nso.hu szerint jon a megmento .

ALLITOLAG jon raczgeci, visszajon a sikeredzo Pinter Attila, jon Kiss Laci, es a siros roman nem lesz edzo . Lehet orulni ( a kov. meccsig ... ) !

Nyugdijas_szektor Creative Commons License 2005.09.23 0 0 86

Egy papucsállatkának sem kezdjük el magyarázni az atomfizikát.

Nekem különösen az tetszik, hogy úgy osztod az észt, hogy a saját csapatod pályája környékén sem jártál évek óta. Fogalmad sincs, mi zajlik a magyar fociban.

Előzmény: S. T. Rong (82)
JOcika Creative Commons License 2005.09.23 0 0 85

Te szerencsétlen fasz!

Elmondom még egyszer és egyben utoljára, hátha hajlandó leszel megérteni végre.

Közülünk senki sem fog veled semmi ötletet megosztani. Nem azért, mert nincs ötletünk, hanem mert az összes Fradista itt a dk-ban egy nagy kupac ostoba szarnak tart téged, nem pedig vitapartnernek, esetleg olyannak, akinek bármi infot is elmondunk.

Előzmény: S. T. Rong (82)
Free D Creative Commons License 2005.09.23 0 0 84
:-DDD
Greenie Creative Commons License 2005.09.23 0 0 83

Ehh de szánalmas ez a strong.ő nyit topikot Fradi ügyben.

Ráadásul egy hazugsággal zár...

Ennek az eredetije úgy hangzik, hogy ZÖLD AZ ISTEN,lila a majom. A kis költőnket ez egy cseppet sem zavarja.

S. T. Rong Creative Commons License 2005.09.23 0 0 82

A topic azert lett nyitva, hogy megtudjam, ki miben latja a legnagyobb eselyt arra, hogy a megszuno (sanszos...) Fradi ne haljon meg vegleg.Abban biztam,hogy lesz EGY ertelmes javaslat ,otlet,vagy akarmi mas . Ehhez kepest az a komplett fradista DK szinte , hogy mi kozom a Fradihoz . Az egynek nem jutott az eszebe, hogy azt mondja, hogy :

Pl. lehetne az uj Fradi a kerulet csapata,ahogy regen.Tudjatok ( lofaszt tudjatok, de ez most mindegy ... ) , amikor a kerulet polgarai voltak a csapat tagjai.Akkor a Fradi ujra az lenne, ami volt.A (ferencvarosi) utcak, terek csapata.A tehetseges gyerekek nem a HUngaria korutra jarnanak edzesre, a tizeneves tehetsegek a zsebpenzukbol nem menedzsert fogadnanak, hogy azonnal adja el oket valahova a hataron kivulre, meg hasonlok.

Annyi esze egyikotoknek nem volt, hogy egy ertelmes mondatot kipreseljen magabol a kedvenc csapata jovojevel kapcsolatban . Hogy is mondta a "klasszikus" ?

Szar idok, szar emberek ...

A FRADIROL ERTEKEZEST ATMENETILEG BEFEJEZEM, A KOMOLYABB ESEMENYEKET AZERT MAJD KOMMENTALOM EBBEN A TOPICBAN . ADDIG IS AZ ALAPIGAZSAG :

LILA AZ ISTEN , ZOLD A MAJOM ....

Előzmény: Free D (81)
Free D Creative Commons License 2005.09.23 0 0 81

Hát pedig az izralei szélsőjobb az valami ilyesmi.

Mert azt nem hiszem, hogy ott az európai értelemben vett szélsőjobb híve lehettél...

...ott kevsebbért is agyonvernek/agyonlőnek/a földbe dózerolnak....

...akkor biztos ultraorthodox...

...a cionista Neked biztos nagyon balos...

aaakor pedig nem is csoda, hogy nem látsz az orrod hegyéihg... :-DDD

...szóval a Te múltaddal miért csodálkozol, hogy azt kapod, amit???

...amúgy meg attól, hogy nem veled vitatjuk meg a dolgokat, még érdekel minket.

A téma NEM ITT megvitatandó, és ennek TE vagy az oka.

Hogy megértsd a felvetéseidre többek által adott reakciókat...

...bár nem hiszem, hogy erre (a megértésre) van esély, hiszen évek alatt sem tanultál belőlük...

...szóval lehet, hogy mazochista vagy? ;-)

Előzmény: S. T. Rong (65)
Greenie Creative Commons License 2005.09.23 0 0 80
Senki nem kért meg arra, hogy a Fradival foglalkozz, köcsög.
Előzmény: S. T. Rong (72)
JOcika Creative Commons License 2005.09.23 0 0 79
És az nem jellemző, hogy a saját csapatod helyett mindig velünk foglalkozol, szerencsétlen?
Előzmény: S. T. Rong (72)
sergiototta Creative Commons License 2005.09.22 0 0 78
vazze Bence nem semmi fanatizmus van benned, h elolvasod a faszságait s még reagálsz is rá
Előzmény: Törölt nick (74)
S. T. Rong Creative Commons License 2005.09.22 0 0 72

Hogy a Vasas hogy kapott vissza ingatlant, az eleg "erdekes" sztori , de most asszem nem errol van szo .

A jelenlegi allas szerint csod lesz. A kerdes az, hogy UTANA mi legyen ?

Arra tobbeknek van "esze" , hogy velem foglalkozzon, pedig ez nem az a topic. Erdemi, normalis otletet egy zold sem birt kipreselni magabol . Ez valahol jellemzo . A dozsas kurva anyjat , ahhoz van esz. A csapattal torodni? Azt majd mas( ez itt nem feltetlen neked szolt) ...

Előzmény: Greeneagle (68)
S. T. Rong Creative Commons License 2005.09.22 0 0 71
Itt konkretan K. urra celoztam ( naluk a sittesseg csaladi vonas, ha jol emlekszem, az occse is bent volt/van)  , viszont amennyire en tudom, nem o a secus fuhrer , hanem T. Cs.
Előzmény: ogé (70)
ogé Creative Commons License 2005.09.22 0 0 70
bortonviselt vezerszurker!!Hát ő max a biztonságiak vezetője!
De amúgy majdnem!!
Előzmény: S. T. Rong (28)
Greenie Creative Commons License 2005.09.22 0 0 69
Látens Fradista és egy hazug disznó.
Előzmény: JOcika (63)
Greeneagle Creative Commons License 2005.09.22 0 0 68

Ezen a kijelentésen csak röhögni tudok. Kínomban. A legtöbb birka fejében az van meg, hogy a Fradival kivételeznek, meg Torgyán, meg bezzeg. Közben a Torgyán fél pénzek jó részét visszafizettették, nem a Fradi, hanem a ZTE, Dunaferr, Újpest kapott (többek között) stadiont, nem a Fradi, hanem a vidéki csapatok kapják ingyen (nagyrészt) a stadionjaikat (állami, önkormányzati pénzől), nem a Fradit, hanem a vidéki csapatokat támogatják szintén állami, önkormányzati pénzből.

A nagy részt a Fradi által megtermelt TV pénzekből (ugye szinte csak Fradi meccseket közvetít a bulváRTL, és nem is hajlandó változtatni, nézettségi szempontból érthetően) más csapatok besült ligahiteleit, illetve a Debrecen tulajdonosa által kizsarolt pénzeket fizetik. A Vasas csettintésre, befektető nélkül, ingyen megkapja a teljes, a Fradiénál jóval nagyobb értékű ingatlanát, a Fradit, noha előbb találta ki a konstrukciót, még mindig szívatják, úgy se kapta meg, hogy pénzt, és befektetőt is hozott.

Nos ez tényleg kivételezés, de inkább nem kérnénk belőle.

Előzmény: S. T. Rong (55)
Greeneagle Creative Commons License 2005.09.22 0 0 67

Létszámemelést látom többen említették. Indulási jogot meg nem is emlékszem, ki vásárolt, ugye ? Ha jól emlékszem a BKVtól...

Előzmény: titolesz (42)
S. T. Rong Creative Commons License 2005.09.22 0 0 66
Szerintem hagyjuk itt a nepszavazasos temat, kiveseztek ezt elegen mashol .
Előzmény: Free D (64)
S. T. Rong Creative Commons License 2005.09.22 0 0 65
Cionista aztan VEGKEPP NEM VAGYOK !
Előzmény: Free D (64)
Free D Creative Commons License 2005.09.22 0 0 64

Megkövetlek, valóban:

elnézést a személyeskedésért.

Tényleg nem ismerlek, de azért olvastam néhány dolgot Tőled: például a (nem önszántukból) jelenlegi határon túl élő honfitársainkról, akik ugyanott élnek, mint őseik ezer éve, miközben nem lehet túl könnyű...

...tehát cionista vagy?

A mi civilizációnkról/kultúránkról beszéltem, az európai emberekéről: a legnagyobb közös és egy évezreden át meghatározó eleme a vallás volt, nemcsak Európában, de itt a katolikus vallás igenis meghatározó.

Ha már a történelemóránál tartunk, mind a kultúrális, mind a történelmi megmaradt emlékek nagy része az elmúlt évezredből a vallási tárgyú dolgok túlsúlyát mutatja (templomok, kolostorok, freskók, képek, szobrok, filozófiák - és háborúk is, sajna), mint minden más kultúra eseténben is a maguk vallása volt a meghatározó.

A 'barát' szó értelmezésénél lehet, hogy megint nem azonos a tartalma az általad és az általam ismert értelmezéseknek:

nekem kevés igazi barátom van, haver és ismerős persze annál több...

...nehogy csalódjál...

(pl.: Ceausescu is azt hitte, hogy rengeteg barátja van - valóban sokan tapsoltak neki, mikor ment a szekér).

Tehát:

1) Te sem tudsz nagyon semmit a Ferencvárosi Torna Clubról,

2) Ha néha aludtam történelem órán, az azért volt, mert untam a hivatalos

álláspontot némely időszak értelmezésével (pl.: Dózsa parasztjaival vagy az ún.

'ellenforradalommal') kapcsolatban -     melyről a hivatalos tankönyveknél jóval

többet olvastam, más forrásokból is, mert érdekelt és érdekel - de én legalább

jártam iskolába... ;-)

3) Nincs miről beszélni, a nehézségeinkről meg olyanokkal fogok beszélni, akik érte

aggódnak és nem ellene...

Előzmény: S. T. Rong (61)
JOcika Creative Commons License 2005.09.22 0 0 63

Sztem hagyd őt! Minden egyes karakterért kár, amit ráfecsérelsz. A sajátjai is átnéznek rajta, le se szarják, el se olvassák amit ír.

De nem bír szereplés nélkül létezni, ettől érzi magát vkinek. És annyira hülye, hogy nem érti meg, senkit nem érdekel a véleménye és a faszsága.

Előzmény: Free D (59)
S. T. Rong Creative Commons License 2005.09.22 0 0 62

"Ha utálok valamit, kerülöm, nem foglalkozom vele" ... ez eleg demagog hozzaallas .

"Hogy nem igaz, hogy a Fradiért aggódsz" ... nem a Fradi miatt aggodok, felolem holnap mehetnetek a levesbe,csak a nem biztos, hogy jo a MAGYAR sportnak .

"...gunyoros hangvételéből" ...  a legtobb dolgot ilyen stilusban kommentalom .

" könnyű a döglött oroszlánba (ez estben: szárnya szegett sasba) rúgni. " ... En rugok bele ? Ember , te beteg vagy ! Ez a topic azert lenne, hogy megvitassuk, melyik megoldas lenne a legkisebb rossz,nem azert,hogy rugjak egyet a Fradin.Arra megfelelne barmelyik masik .

"Ahelyett, hogy a saját csapatoddal foglalkoznál" ... a kedvenc csapatommal szinte minden rendben van , ami meg nem, azt inkabb Salloival (anno)  es Kovacs Zolival vitatom meg privatban, nem veled . Nalunk most van tulaj , van edzo , van csapat, es stabil hatter. Keves megvitatnivalo van .

"de lehet, hogy az a bajod, hogy nem kaptál meg mindent fentiektől, amire vágytál" ... LOL :))))) Mit kene varjak a Fraditol ? Ateistakent mit kene varjak a Vatikantol ? A hazamtol sokat kaptam, tolem telhetoen adtam is. Az elmult evekben olyan lett a hangulat, hogy nem kivanok ott elni. Amikor megerik az ido arra, hogy visszakoltozzek, akkor felulok az elso gepre, es megyek .

Előzmény: Free D (59)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!