A Fidesz éppenhogy bele akarta venni a MALÉV-et a nem privatizálandó vállalatok közé.
Koronaékszer! Eszonta a JEL.
Most meg megpróbáljátok kimagyarázni, hogy nem úgy volt az úgy volt, meg nem aszonta.
Vazze, egyszer állna már ki a fidesz két napig amellett, amit mond...
Én ezt nemértem, szegény vezért mindig félreértik és mindig ki kell magyarázni a sameszoknak.
Fijúk, még két ilyen, és ha Orbán nevét meghallják a választók, az emberek a nyitott tenyerükkel az arcuk felé fogják a kezüket lengetni a homlokuk előtt...
Meg aztán én itt úgyis kettősmércével mérem az offokat.
Elképzelhető ez is, bár szvsz ebben nincs egyenlőség.
Az hogy a fütyesz honlapján a kormánnyal kormányfővel foglalkoznak, az természetes.
Ha a nagyobbik kormánypárt honlapján többet foglalkoznak az ellenzékkel, mint a kormányzással, az baj.
Csakhogy erre nézve nincs semmilyen adat, mert hogy kinek a neve hányszor fordul elő, a gugli szerint, az nem mond semmit, csak azt hogy egy fidesznyik nagyon ráért, illetve megint sikerült örömöt okoznia magának.
Ezen mindig vigyorognom kell, hogty a fidesznyik állandóan ezeket nézi.
Én egy átlagos médiafogyasztó vagyok, néha meghallgatom a Drágajóbolgárurat, naponta többször a Kossuth híreit és este megnézek egy híradót.
Soha nem nézem a napkeltét, mert nem érdekel, soha nem nézem az ATV klubjait, mert nem érdekel, általában nem nézem a politikai pártok honlapjait, mert nem érdekelnek, nagy ritkán ha valaki küld egy oda mutató linket.
Ehhez képest mindig azzal találkozom, hogy a fidesznyik ezeken a műsorokon él, ezekre hivatkozik és ezeket kéri számon rajtam.
Tegnap az egyik díszpéldányuk még topikot is nyitott egy statisztikával, hogy az mszp honlapján hányszor fordul elő a viktátor neve.
Nekem még ez is beleférne az időmbe, de hogy nem lenne kedvem hozzá, az 7szentség! Még ha fizetnének is érte.
Mondjuk egy egészséges röhögés jobb emiatt... mintha pl. a VAU-t hallgatom.. vagy a HIR TV-n nézem a sok összehordott riogatást... amitől a vérnyomásom és a vércukrom árnyékban ugrig fel több százat/mp...
Ugyanis és is szeretem hallgatni főleg azt amikor az ellénzék egy-egy prominens személye beszél... és maszatol... akármit is kérdez szegény Bolgárúr... ők csak és kizárólag az előre megbeszélt írott szöveghez ragaszkodva állandóan terelnek...
Ezen nevetsz Te is?!
Mert hogy szvsz. ez inkább szomorú!
Vagy nem lehet önálló véleményük egy-egy dologról?! Na ez lehet az oka talán...
Mondjuk az tiszteletre méltó, hogy sok másokkal ellentétben te legalább hallgatod... még ha csak azért is, hogy "jót röhöghess".... van aki csak úgy szidja vezényszóra, hogy azt sem tudja melyik adón megy...:)))
Amúgy a betelefonálókon röhögsz, vagy Bolgár úron ha már meg szabad kérdenem...