Sziasztok Szomszédok-rajongok ma voltam Gazdagréten direkt a szomszédok miatt és a házba is bementem ahol forgatták akit érdekel a dolog az msn ne felvehet itt a cimem : simsonorbi@hotmail.com képek is vannak!
Az egész bagázs (aki a Lantosban lakik) elutazik valami panzióba, ahol mindenki a foglalkozásának megfelelő szerepet fogja játszani (pihenésképp? kösz). Mindenki álnevet vesz fel, ami a szereplőt játszó művész.
Én is reménykedem, hogy feltölti valaki valahova... Ez az M1 tényleg ennyire hülye, hogy az utolsó részt teszi más időpontra és még véletlenül se későbbre, hogy korrigáljuk a hibánkat?
Nincs meg valakinek a Szomszédok filmzenéje? Örök darab, tényleg egyik kedvencem, és most elhatároztam, hogy a telefonomon is ez lesz a csengőhangom. Szal ha valaki tudja, hogy honnan lehtne letölteni mp3-ban, vagy wav-ban, esetleg megvan neki és eltudná valahogy küldeni mondjuk a yousendit.com-mal az e-mail címemre, azt nagyon szépen megköszönném. Előre is köszi: Dani
én szintén olyan elvetemült embereket keresek akik felveszik a sorozatot nekem a 11-12-rész kellene mert sikerült lemaradnom róla elöre is köszönök bármilyen segitséget.
Hamáfenklub: Lenne valakinek kedve elpolemizálgatni (írásban, ehelyt) arról, hogy mi ez a popupolás, mi a célja, és milyen viszonyt kíván ápolni a háttérben folyó (najó: araszoló) cselekménnyel vagy bármivel? Látni láttam az első két részt, de valahogy a filozófia számomra nem világos, különös tekintettel a kontrasztokra (ld. korábban is említett info kontra Ihos). Egyebekben hajrá karvajkaki, Julcsiarcmontázs képi kivitelezése amatőr volt. Hamáfenklub2: az eddigi csevely nem sokat árul el a véleményetekről, lehetne bővebben hallani (olvasni)?
jó dolog ez a Szomszédok Reloaded, kár, hogy néha az érdekesebb információkat tartalmazó pop-up buborékok mellett egy-egy ihos józsef szintű poén is becsúszik, ráadásul az epizódok végén áttekerik a "Bölcsességek, életigazságok" szekciót
Hello lenne egy kérdésem hozzátok. Én is nagy rajongója vagyok a szomszédok sorozatnak és elhatároztam hogy felveszem az összes részt de a másodikról máris sikerült lemaradnom technikai okok miatt. A kérdés pedig az lenne hogy van e rajtam kívül olyan elvetemült ember aki elhatározta hogy felveszi a részeket és el tudná juttatni hozzám a második epizódot?
Feliratozták. Hogy értsük. Érdekes tényekkel. De ez még hagyján. Amikor Ábel Anita 13 éves arca megjelent a képen, rámontírozták a jelenlegi, 31 éves arcát. Hogy lássuk, milyen lett. Ajajjajajj. Ha nem a szőnyegen feküdtem volna, biztosan padlót fogok.