Nagyon durván le van szabályozva a makói nép. Elképesztő, hogy mennyire nem képviseltették magukat a közszférában dolgozók az Orbán gyűlésen. Pedig, ha még
esetleg néhányan komcsik is, akkor is kíváncsiak lehettek volna az ellenzéki miniszterelnök-jelölt nyílvános szereplésére, de otthon ültek beszarva, nehogy meglássák őket, és fuccs a biztos megélhetésnek. Én megnéztem magamnak Gyurcsányt, pedig rohadtul utálom. (igaz oldalt álltam, hogy semmiképpen ne keveredjek az MSZP-vel)
Furcsa, hogy az emberek félnek, de nem akarnak megszabadulni a félelmet okozó polgármestertől, és rászavaznak Búzásra. Pedig ha belegondolnak, nem lesz kevesebb pénz Makón, ha elzavarjuk, ugyanannyit szed be az adóhatóság, a többi meg csak lobbi kérdése a magyar kormánynál, szakmailag jól előkészített pályázat az EU-nál. Búzás rájátszik az egyszerű nép azon beidegződésére, ami mind a két világháború között, mind a Kádár rendszerben jól működött, hogy ott áll fölöttünk a gondoskodó Állam (Horthy, Kádár), , ha eltűnnek (meghalnak, lemondanak stb..) oda lesz a BIZTONSÁG, a KAPASZKODÓ, nem lesz aki gondoskodik a kisgyerekekről, rólunk, vagyis akinek tartanak bennünket. Most Búzás osztja nekik a pénzt, és azt hiszik, ha ő bukik, a pénz osztás is ugrik. Pedig nem, mert Makón a szavazók többsége sajnos rá van szorulva ilyen-olyan szociális támogatásra, és ezt egy esetleges másik polgármester sem hagyná figyelmen kívül.
Czinabátyám! Kimoderálták? Hiába Makó a cenzúra (Pulitzer is ezért szaladt a leves másik oldalára), a kategóriákban utolsóság, a tüzijátékok, és sorolhatnám még minek a város(?)a.
Bízzunk benne, hogy a Marosnet csak vmi műszaki gixer miatt szelektál, nem pedig vezényszóra!
Ezt tuttuk szépöcsém, de máshun mán az is elhangzott, hogy ez a verseny nem úgy vót... Sémmi másrul nem szól sémmi, csak errül a virágos marhaságrú, haggyuk mán rá, idén elbuktuk...
Nahát, nahát embörök! Végre van égy-két tejjesen független dolog itt az internetön, oszt sénki sé hasznájja. Szégyön gyalázat, hogy nem vöszitök észre. Na hogy lögyön mirül beszéni:
Szerintem jó dolog: hagymaház mögötti gyöpös terület főhasználása (mongyuk a Horthy parkbéli színpaddal mi lössz?), vöröstér és környékinek kialakítása (mínusz eza randa vörös), a kvázi belváros kvázi tisztasága
Rossz: fölöslegös hagymafesztivál a mégfölöslegösebb tüzijátékjával, a kultúra folyamatos gagyizása, mitha a mostani mecénásokat S/ Sitt-nek hívnák. Puliccernek híjjuk a kótert, oszt mégcsak a szellemiségihön sincs mán köze sénkinek! Égy újság van Makón oszt az sé independent, hiába ződ az, piros az belűrül drágáim, mög televan jól beleágyazódott magokkal. Na drágáim írjatok mosmá!