Keresés

Részletes keresés

jazzking Creative Commons License 2015.01.20 0 0 10

Sziasztok!

 

Ha valaki makói még jár ide egyáltalán, jó ha tudjátok Makón új fitneszterem nyílik:

 

itt: MAKÓ ÚJ FITNESS TERME

 

Üdv 

 

JayZ

 

Sch.Lacika Creative Commons License 2008.08.01 0 0 9
He?
Előzmény: lambrusco (8)
lambrusco Creative Commons License 2007.08.04 0 0 8

Halló, halló!!!!

 

Van itt még valaki makai? :-)))

Playsion Creative Commons License 2006.03.30 0 0 7

Nagyon durván le van szabályozva a makói nép. Elképesztő, hogy mennyire nem képviseltették magukat a közszférában dolgozók az Orbán gyűlésen. Pedig, ha még

esetleg néhányan komcsik is, akkor is kíváncsiak lehettek volna az ellenzéki miniszterelnök-jelölt nyílvános szereplésére, de otthon ültek beszarva, nehogy meglássák őket, és fuccs a biztos megélhetésnek. Én megnéztem magamnak Gyurcsányt, pedig rohadtul utálom. (igaz oldalt álltam, hogy semmiképpen ne keveredjek az MSZP-vel)

Furcsa, hogy az emberek félnek, de nem akarnak megszabadulni a félelmet okozó polgármestertől, és rászavaznak Búzásra. Pedig ha belegondolnak, nem lesz kevesebb pénz Makón, ha elzavarjuk, ugyanannyit szed be az adóhatóság, a többi meg csak lobbi kérdése a magyar kormánynál, szakmailag jól előkészített pályázat az EU-nál. Búzás rájátszik az egyszerű nép azon beidegződésére, ami mind a két világháború között, mind a Kádár rendszerben jól működött, hogy ott áll fölöttünk a gondoskodó Állam (Horthy, Kádár), , ha eltűnnek (meghalnak, lemondanak stb..) oda lesz a BIZTONSÁG, a KAPASZKODÓ, nem lesz aki gondoskodik a kisgyerekekről, rólunk, vagyis akinek tartanak bennünket. Most Búzás osztja nekik a pénzt, és azt hiszik, ha ő bukik, a pénz osztás is ugrik. Pedig nem, mert Makón a szavazók többsége sajnos rá van szorulva ilyen-olyan szociális támogatásra, és ezt egy esetleges másik polgármester sem hagyná figyelmen kívül.

 

Csak a légkör lenne jobb.

Fospisztoj Creative Commons License 2006.01.24 0 0 6

Czinabátyám! Kimoderálták? Hiába Makó a cenzúra (Pulitzer is ezért szaladt a leves másik oldalára), a kategóriákban utolsóság, a tüzijátékok, és sorolhatnám még minek a város(?)a.

Bízzunk benne, hogy a Marosnet csak vmi műszaki gixer miatt szelektál, nem pedig vezényszóra!

Előzmény: Czinabácsi (5)
Czinabácsi Creative Commons License 2005.10.15 0 0 5
Édőseim nem tuggyátok, hogy mé nem mén a marosnet...
Czinabácsi Creative Commons License 2005.10.04 0 0 4
Ezt tuttuk szépöcsém, de máshun mán az is elhangzott, hogy ez a verseny nem úgy vót... Sémmi másrul nem szól sémmi, csak errül a virágos marhaságrú, haggyuk mán rá, idén elbuktuk...
Előzmény: Kaa (3)
Kaa Creative Commons License 2005.10.02 0 0 3
Czinabácsi Creative Commons License 2005.09.27 0 0 2

Nahát, nahát embörök! Végre van égy-két tejjesen független dolog itt az internetön, oszt sénki sé hasznájja. Szégyön gyalázat, hogy nem vöszitök észre. Na hogy lögyön mirül beszéni:

Szerintem jó dolog: hagymaház mögötti gyöpös terület főhasználása (mongyuk a Horthy parkbéli színpaddal mi lössz?), vöröstér és környékinek kialakítása (mínusz eza randa vörös), a kvázi belváros kvázi tisztasága

Rossz: fölöslegös hagymafesztivál a mégfölöslegösebb tüzijátékjával, a kultúra folyamatos gagyizása, mitha a mostani mecénásokat S/ Sitt-nek hívnák. Puliccernek híjjuk a kótert, oszt mégcsak a szellemiségihön sincs mán köze sénkinek! Égy újság van Makón oszt az sé independent, hiába ződ az, piros az belűrül drágáim, mög televan jól beleágyazódott magokkal. Na drágáim írjatok mosmá! 

Czinabácsi Creative Commons License 2005.09.20 0 0 1

Kedves Makórul elkőtözött pógártársaim!

Van égy ódal itten az internetön ami echte makai. Itten tuggyátok mögtanáni:

 www.marosnet.hu 

Különböző makói furcsaságokrú tuttok óvasni mög hozzászóni!

Előzmény: Czinabácsi (0)
Czinabácsi Creative Commons License 2005.09.19 0 0 0
Jó napot kívánok!
Fospisztoj Creative Commons License 2005.09.19 0 0 topiknyitó
Hajrá Makó! Egy újabb fórum ahol meg lehet vitatni a város ügyesbajos dolgait!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!