Keresés

Részletes keresés

Legend10 Creative Commons License 2011.09.09 0 0 90

Nem kell aggódni, perre nem viszik az ügyet. Gyakorlatilag csak olyan jogkörük van aijen neked. Csak levelet küldhetnek, vagy telefonálgathatnak. Ezek ilyen ingyenélő szervezet, akik más megfélemlítéséből élnek (legalábbis aki bedől nekik)! Ami a Teszveszt illeti, ha jól emlékszem régen 1500ft alatt soha nem száláztak, most meg 300ft-nál küldik a számlát. Csak elfelejtették írásban értesíteni az ügyfeleket az egyoldalú módosításról!!

Előzmény: tubakinga (86)
tubakinga Creative Commons License 2011.06.27 0 0 88
Előzmény: Törölt nick (83)
tubakinga Creative Commons License 2011.06.27 0 0 87

Én még nem jásrtam rajta, de a www.jofogas.hu-t anyukámnagyon dícséri. Sztem próbáld ki. Elég komoly működési szabályzata van, de legalább ingyenes.

Előzmény: Törölt nick (83)
tubakinga Creative Commons License 2011.06.27 0 0 86

Kedves Fórumozók,

nem tudommennyire tartozik ide a téma, de bízom benne, hogy tudtok segíteni.

Tehát a "story":

A Creditexpress Magyarország Kft. fizetési meghagyást szeretne irányomba kezdeményezni. Ennek az az oka, hogy regisztrálva vagyok a TeszVesz (allegroup.hu Kft.) nevezetű hirdetési portálon és náluk keletkezett 21 napot meghaladó 365 Ft.-os fizetési hátralékom. Mivel a TeszVesz ÁSZF-je tartalmazza azt, hogy átadhatja követelés behajtó partnernek az összeget - amit a regisztráló azaz én is elfogadtam - így ők ezt megtették. Az összeg ezáltal már nem 365 Ft, hanem egy 3128 Ft-os adminisztrációs díjjal növelt összeg azaz 3493 Ft. A levél kézhezvételét követően a Tesz Vesz felé kiegyenlítettem a tartozásomat. A Creditexpress Magyarország Kft. pedig azóta is lehetetlen időpontokban hívogat, levelet ír (természetesen nem ajánlott), mondhatni fenyeget.

Még annyit szeretnék hozzá fűzni, hogy a TeszVesz felé kiegyenlítettem a 365 Ft-ot, de a Creditexpress Magyarország Kft. felé a 3128 Ft nem (és nem is áll szándékomban kiegyenlíteni).
Valamint konzultáltam az allegroup.hu Kft.-vel és ők azt mondták, hogy a 3128 Ft.-os adminisztrációs díj elengedésének ügyében forduljak a követelésbehajtó céghez.

Érdeklődtem már több jogi fórumon is és, ha el jut odáig a dolog, akkor engedélyezik nekik a fizetési meghagyést és a végére egy brutális összeget kell kifizetnem. 

A meghagyásnak ellentmondhatok, ha azt jogtalannak tartom. Ekkor perré alakul az ügy, és a felperes cég bizonyítátani köteles, hogy követelése megalapozott e. Pervesztesség esetén ő fizet minden költséget pernyertesség esetén pedig én. Ha veszítek baromi nagy összeg fog engem terhelni - már pedig több mint valószínű, mivel a TeszVesz ÁSZF feltételek elfogadásával elfogadom azt is, hogy a követelés behajtócég költségei engem terhelnek.

Azt nem tudom eldönteni, hogy  fogják e perre vinni a dolgot, mert több barátom is kapott hasonló leveket nem régiben illetve évekkel ezelőtt is - nem foglalkoztak vele - és még nem történt eddig semmi. Valószínűleg csak én vagyok túl aggodalmas.

Tehát a kérdésem lényege az lenne - az előzmények hosszab-rövidebb felvázolása után - hogy valakinek van e hasonló tapasztalata a problémámmal?
Nem szeretném, ha később emiatt a csekély összeg miatt egy jóval nagyobb mondjuk 20.000, 60.000 vagy akár 300.000 Ft-os számlát küldjenek.

Mindenki válaszát előre is köszönöm!

MagicBoy Creative Commons License 2011.05.18 0 0 85

Sziasztok!

A menyasszonyomnak van fönn 3 bélyeg árverése Június 2.-ai lejárattal. (egy ismertebb TeszVesz-es bélyeges rakta föl neki)

Van valamilyen módja, hogy meg tudjam hírdetni azok közzött, akiket érdekelhet?

in-da Creative Commons License 2011.03.26 0 0 84

Ha valaki úgy döntene, hogy végleg elhagyná a TeszVesz  vagy Vatera oldalát, de nincs letiltva kérem jelezze nekem.

Törölt nick Creative Commons License 2011.01.16 0 0 83

elég lehúzósak az árai eladás után 6% nem kicsit pofátlanság.

eladtam egy cucot 2500 ért gondoltam 500 ból kijön a POSTA .IDÉN AZ IS EMELKEDETT.

Nem éri meg olcsó dolgokat árulni.Valaki tud ingyenes árverési oldalt??

licit.hu? milyen?

vorbeste Creative Commons License 2011.01.16 0 0 82

amióta a lángeszek összevonták a vaterát a teszvesszel, nem tudom nemzetközi szinten használni a teszveszt! az allegron regisztráltam még 2002-ben. amikor észrevettem, hogy van magyar megfelelője, elkezdtem azt használni. most viszont az allegrós lengyel jelszavammal használhatom a lengyel, cseh, szlovák, szerb, fehérorosz, bolgár stb oldalakat, csak a magyart nem. tönkretették ezt az oldalt, egy vatera klónt hoztak létre, hogy nagyobb legyen a bevételük, de lehetetlenné tették a nemzetköziségét. míg az árverező oldalak arra törekszenek, hogy minél több ország érhesse és használhassa őket, a teszveszt lekorlátozták magyarországra, értéktelenné tették. a magyar jelszavamat csak magyarországon használhatom, semelyik másik nemzetközi oldal nem fogadja el. nagy ötlet volt, gratulálok. a cég neve ALLEGroup. gondolom, viccből, mert semmi köze az allgrohoz már.

ezt a szöveget teszvesz fórumon is leírtam, vártam egy értelmes magyarázatot. ehelytt letörölték.

Babco Creative Commons License 2010.11.25 0 0 81

Ja, kösz, a cégegyesítésről hallottam, a másikról nem. De azért 5 Ft-ról számlát küldeni akkor is elég vicces.

CérnaSzáll Creative Commons License 2010.11.24 0 0 80

El kellett volna olvasni az előző levelet is, amiben szerepelt, hogy mivel cégegyesítés történt, ki fognak számlázni mindent, még a minimál összeg alattiakat is.

Előzmény: Babco (79)
Babco Creative Commons License 2010.11.24 0 0 79

Kaptam egy számlát az októberben igényvebett szolgáltatásokról: 5 Ft.

Ez egy vicc.....

Eddig is küldték, csak azzal, hogy nem kell fizetni, mert nem értem el a minimum összeget.

nagyon mérges Creative Commons License 2010.07.14 0 0 78
Hát én nagyon ki akadtam a teszveszen!
Regisztrált a feleségem,majd az anyósom és én is, és a sógorom.
Aztán törölték az aukcióim mert azt állították, hogy én ugyan az a személy vagyok mint a családom többi tagja, vagyis mi négyen egyek vagyunk! ezt onnan állapították meg, hogy az internet ugyan azon az ip címen van!! Hát könyörgök egy családban csak 1 internet van, vagy vegyek mindenkinek? nincs a szerződésükben olyan pont, hogy egy internetről csak egy személy regisztrálhat!! sokat leveleztem velük de nem igazán foglalkoznak a problémáimmal. Szerintem egy nagy ge.. cég !!!
csaba0728 Creative Commons License 2010.07.12 0 0 77

hellotok

a teszvesz nekem is negativ értékelést kapott fvetem egy telefont az eladó átvert a teszveznek irtam aztmondták oldjam meg!

HA NEM FIZETEM KI A BEHAJTOKTOL A TESZVESZ TARTOZÁST AKKOR MIT TESZNEK LEHET BELÖLE BAJOM?FEKETE LISTA BIROSÁGI ÜGY STB?????

LÉTSZI VALAKI SEGITSEN

AlBalázs Creative Commons License 2010.05.11 0 0 76
Tud valaki abban segíteni hogy valamit szeretnék vásárolni külföldről a teszveszen,
és ott van melléírva hogy szállítás magyarországi címre, de amikor rákattintok hogy megveszem, akkor kivétel nélkül azt írja, hogy az eladó nem küldi el más országba.
Akkor minek van odaírva hogy szállítási díj magyar országra?
köszi.
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.26 0 0 75
http://kepfeltoltes.hu/100226/886146309gocart73_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

tessék, itt is Budapest? Ha akarjátok, bebaxom az összeset!!!
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.26 0 0 74
Különben is mit Tokajoztok barmok???

http://kepfeltoltes.hu/100226/gocart73_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Google cache csodákra képes!!!
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.26 0 0 73
Jelentkezz már légyszi! Szeretnék nagyon a szemébe nézni ennek a vadászpatkánynak!!! Szeretnék tudni pár dolgot. jojoba111@freemail.hu a címem. Jelentkezz!
Előzmény: nemtalálokszabadnicket (71)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.25 0 0 72
angeel_88 a legérdekesebb a teszveszen, már elég sok mindent kiderítettünk róla és a célszámla tulaja mutogat az egyik barátnőjére, hogy ő csalt, az a barátnő meg mutogat őrá, hogy ő csalt. Ultralol, hogy miket ki nem tudnak találni.
nemtalálokszabadnicket Creative Commons License 2010.02.13 0 0 71
Sziasztok!
Csaló a teszveszen!
Wanted!!!!
http://gocart73.atw.hu

köszi!
akyy Creative Commons License 2010.02.07 0 0 70
heló!

múltkor vettem egy telefont teszveszen, de az eladó-mint később kiderült nem csak engem- átvágott és elérhetelen. Voltam a rendőrségen, de mivel 20 ezer alatti a kár, nem foglalkoztam vele, elküldtek a polgármesteri hivatalba hogy ott jelentsem be ott foglalkoznak vele. Szerintetek lesz vmi belőle?
komorkoma Creative Commons License 2010.01.28 0 0 69

EMBEREK!

Sajna az tény, a vatera tiszteségtelen dolgokat csinál, én csak vettem azon az oldalon, de a pofátlanság, és lerablása folyik ott az embereknek. Föleg amikortol valami külföldi rablóbanda közelkeletröl megkaparintotta. Tudjátok a Föniciaiak megalkották a pénzt. Na ezek meg megalkották a népek kirablását a pénzzel. Én óvaintek mindenkit attol, hogy idegeneknek jutalékot fizesen. Tiszteséges kereskedői oldalak is vannak, sajnos a vatera elveszett a magyar embereknek. Itt és mindig a MAGYAR EMBEREKRE gondolok, én nem a Magyarországon lévökre.

Mindenki szürje le a tanulságot, ez nem uszitás, csak tapasztalat, ha egy idegen betolakszik valahova, az kisajtolná az utolsó csep véredet is, aztán eldob mint egy mosógatórongyot. UGYE TE SEM VATERÁZOL MÁR!  Legyen ez a jelszavad, és hirdesd ezt.

minden jót mindenkinek.

Törölt nick Creative Commons License 2009.09.15 0 0 68
Én a megunt dolgaimat árultam, szándékosan mélyen ár alatt, mert a lényeg, így mindenki jól jár, aki megveszi örül, mert olcsón jut hozzá, aki eladja meg szert tesz némi apróra, és amellett több helyem lesz a lakásban. Nagyon ebbe pluszköltséget belekalkilálni nem lehet, az egyre nagyobb számú hülyét, és kellemetlenkedőt sem, aki 5 Ft-ért akar újat vásárolni...ez van, én ajánlom mindenkinek a zsibvásárt...nincs listázási díj, sem eladási jutalék...nem kerül semmibe, csak 200 Ft-ot kell átutalni az elején, de akkor inkább az, mint több ezreket utalni havonta a teszvesznek, vagy a vaterának (egy cég-úgyhogy mindegy) Mégegyszer kihangsúlyozom, hogy tőlem olyan aukciókért is rendszeresen számítottak fel listázási díjat, amit ők töröltek valami koholt indok alapján, illetve lezárták lejárati idő előtt...és még jó néány ilyen irányú negatívummal találkoztam. Pl. nem szólunk bele az ügyletekbe eladó és vevő között, de elbíráljuk hogy visszakapja-e a jutalékot olyan ügylet után, ami sikertelen volt, és ebben az esetben sem kedvező mindig az elbírálás, tehát ott is "benyelnek" egy kis pénzt. hmmm...elgondolkodtató, költséges, időigényes, ha több száz aukciód van, és sajnos már ráfizetés, ha ott árulsz bmit...vásárolni más, de nekem a vásárlással is volt gondom, pl a termékeket mindenképpen személyesen vagyétek át, ha van rá lehetőség, mert kellemetlen meglepetések érhetnek. Üdv mindenkinek....zsibvasar.hu
az egyszarvú gyöngytyúk Creative Commons License 2009.09.14 0 0 67
a francba, erről lecsúsztam. Majd tájékoztasson vki, hogy holnap mikor lesz.
Előzmény: derzsike87 (66)
derzsike87 Creative Commons License 2009.09.14 0 0 66
Hihetetlen,de tényleg most megy....Nem hittem volna ,hogy bejön a 3 órás tipp!
Előzmény: Eurogulio (65)
Eurogulio Creative Commons License 2009.09.14 0 0 65
Hehe pont most megy ez a TeszVesz-es akció, énmár felraktam a magam kis portékáit :D:D
az egyszarvú gyöngytyúk Creative Commons License 2009.09.14 0 0 64
csak egy hirdetést lehet, vagy több aukciót is indíthatok? Pár vaterán hirdetett cuccot átrakok.
Előzmény: galkriszti24 (63)
galkriszti24 Creative Commons License 2009.09.14 0 0 63
Én nem is tudtam, hogy ma 3tól lesz, akkor megérte feldobni ezt a témát, remélem sikerül majd feldobnom nekem is valamit 4ig, ha már ingyen van.
Előzmény: Csucsubi (62)
Csucsubi Creative Commons License 2009.09.14 0 0 62
Igen ezt én is szeretném tudni hogy honnan lehet megtudni, mert valahol olvastam hogy ma 3-tól lesz. De honnan tudják? És miért nem osztják meg velem... :(
Előzmény: kalabui (61)
kalabui Creative Commons License 2009.09.14 0 0 61
ja, és jut eszembe, honnan tudjam h mikor vannak azok az ingyenes órák???
ez megint zsákbamacska.... :S
Előzmény: galkriszti24 (57)
az egyszarvú gyöngytyúk Creative Commons License 2009.09.14 0 0 60
Nem használom régóta a teszveszt. Vatera jobb. Sztem már többen használják, és több termék is van fent.
Előzmény: galkriszti24 (57)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!