Én úgy tudom, hogy a pénz nem a családi vállalkozásba folyik. Röhejes is lenne, hiszen sem a terület, sem a parkolóórák nem az övék, hanem a fővárosé. Ők csak a díjbeszedők, de demszkyék rabolnak. Ugyanis semmit sem forgatnak vissza a begyűjtött pénzből, legfeljebb pár újabb parkolóórát vesznek és még több szürkerablót vezényelnek az utcára.
nem ilyen egyszerű ügy ez. hallottad, amikor krupper azt nyilatkozta, hogy ő csak most tudta meg, mivel foglalkozik a nagybátyja? hogy lehet ekkorát hazudni? érted, a fővárosi közgyűlés fideszes frakcióját vezeted, a várossal kapcsolatos dolgok töltik ki a napjaidat és nem tudod, hogy a nagybácsikád mivel foglalkozik?! :)
Jó nagy hülye ez a Kupper nem vitás, ámde a parkolódíjat nem a közpénzből fizetik valamint senki sem kényszerítette a bpi önkormányzatot, hogy cégeket bízzon meg a pénz beszedésével.
kupper mester nekem azért szimpatikus, mert szemrebbenés nélkül, teljes átéléssel tudja sajtótájékoztatón félteni a közpénzt, miközben a családjának vállalkozása rabolja le budapestet parkolódíj néven.
Picinyem, a Dögkeselyű már szept. 2-án jelentette, hogy a Mészáros utcai felüljáró nincs lezárva. Én tegnap azt írtam, hogy vagy két hete száguldottam először által a Mészáros utcai felüljárón, azt hiszem, a 13 nappal elég jól eltaláltam.
Úgyhogy csak azt tudom ajánlani nektek Kupper Andrej barátoddal, hogy kevesebbet hazudjatok.
Picinyed a szomszéd tarka cicája! Olvasd el végre, mit írtam és ha megértetted, akkor arra válaszolj, ha kérhetlek.
Az állítás az volt, hogy két hete nem hajthattál át a Mészáros utcai felüljárón.
Ezt fenntartom.
Egyébként akkor már 3. hónapja zárva volt, mert imitálták a munkát, amit max. két hét alatt el lehetett volna végezni. Helyette belevágtak a vasút tápkábelébe, zárlatot csináltak és több napig diesel húzta a villanymozdonyokat a Déli környékén.
A márkatársadnak meg üzenem, hogy tőlem nyugodtan nyalhatja Demszkyt, én nem fogok mellette tolakodni és az a meggyőződésem, hogy aki ezzel a főpolgármesterrel meg van elégedve, az nem is érdemel jobbat. Borúljatok a kebelére és gyönyörködjetek a mosolyában! (Brrrrr. A hideg is kiráz!)
A Városmajoron nem hajtottam át, picinyem, mert az zárt terület. Hétfőn reggel fél kilenckor hajtottam a Városmajor utcán a Csabától a Jánosig, merthogy most arra egyirányú. Simán lehetett közlekszeni, csak egy-két köcsög markoló zavarta a szabad száguldást.
"A Főmterv Rt. által elkészített organizációs terv szerint a Városmajor utcában szeptember 25-ig folyik a gáz-, csatorna- és vízvezeték építése. Az útfelújítási munkák előre láthatólag szeptember 5-től október 30-ig tartanak."
>Apropo : itt van a közelben [...] a Mészáros u-i felüljáró.
Hónapok óta le van zárva, már szept. 1-ig régen át kellett volna adni.
Úgy látom, ez ügyben sem vagy tájékozottabb, mint Demszky ménese tárgyában. A Mészáros utcai felüljárón vagy két hete hajtottam keresztül először a felújítás óta.
Muszáj a tépelődés szintjén maradnom, mert sztárügyvédre nem telik. Neki meg nem probléma, közpénzből megoldja.
Apropo : itt van a közelben a Városmajor u, meg a Mészáros u-i felüljáró.
Hónapok óta le van zárva, már szept. 1-ig régen át kellett volna adni. Kórházak, iskolák a közelben. A kátyuk, meg a lezárások...van viszont jelzés nélküli elterelés, van Láchidi buli, sajnos az idén elmaradt a Budapest Plage, van melegfelvonulás, van futóverseny -lehetőleg nagyforgalmu helyeken, csúcsidőben, van tömeges, órákig tartó nemzetközi biciklis felvonulás, van büntetés, van száguldozás a 30-as táblával védett területeken és szemét, kutyagumi minden mennyiségben.
Lendületben van a város. A gödör alja felé.
Erre a demszkyre én nem tudok olyan csúnyát mondani, hogy jogosan megbüntessenek.
Megbünhődték már a budapestiek a múltat, s jövendőt, bocsássa meg nekem Kölcsey.
Vajjon meddig tart még ez a liberális tatárjárás a Városházán?
Tegyük fel, hogy szerepel. Akkor a következő: miből ?
Demszkáj (isztriai) Gábor bevallásában, ami nyilvános volt, két éve szerepelt egy szerény Budakesziben levő ingatlan, egy olcsóbérű pesti kislakás, meg egy forgalomból kivont, rendszám nélküli. tizenvalahány éves Audi.
Azóta isztriai nyaraló, kipofozva, Audi Allroad (jutányosan, a Fővárostól), volt valami másik terepjáró csoda is, sokmilliós lakás, meg most ez a ménes és az izlandi paci.
És akkor a t. Bíróság sérelmezi a demszkáj jóhirnevének megsértését. Mintha lett volna neki.
Demszkáj Gábort ki, mikor vonja felelősségre Budapest tönkretételéért, az állandósult korrupcióért, a csókosoknak adott aránytalanul díjazott PR munkákért, a pályázat nélküli keresztapai járandóságokért, a forgalmi káoszért?
Mennyivel díjazta a t. Bíróság előző Demszkáj-nej orrának beverését a másságkedvelő iszonyatmosolyú főpolgármesteren?
Megvizsgálta már az APEH és az illetékesek Demszkáj vagyonnövekedésének tényét és annak hátterét, forrásait, legalitását?
Kicsit sok kérdés, de az ügyek sem semmik. Volna mi után matatni.
Csak abban nem vagyok biztos, hogy vajjon tisztességesen íteltek-e most a T. Fővárosi Bíróságon.