nem is szólva arról, hogy végre van neki topikja, ahol a saját nyitóüzenete után a végső szava nem a nullázásra adott válasza :D , azért ez nem kis fegyvertény, bár kissé elhomályosítja a diadalt az a sok sok próbálkozás...
tényleg ez van, egyébként, már a korlátolt szülők ügyében. Tanár rokon szokott panaszkodni, hogy a szülő nem hajlandó tudomásul venni, hogy a gyereknek osztályismétlésre van szüksége. Egy életre elmeszelik a saját gyereküket, csak hogy a nagynéni előtt ne kelljen pironkodni.
Ha rászól egy gyerekre, hogy ne viselkedjen balesetveszélyesen, másnap jön a papa hőzöngeni, hogy az ő gyerekét ne ugráltassa senki.
ajjaj, a szellem és a palack tipikus esete forog fent :D jobb lett volna békén hagyni tekipnát..
Ő ugyanis természetesen nem létezik, valószínűleg egy politikailag elkötelezett "hülyeliberálisok" figura működteti, hogy ordító marhaságokat adjon az ellen szájába. Pontosabban a képzelt ellen szájába :D
Azt nevezem szemétnek, aki szemét módon viselkedik.
Mondjuk - hogy példával is éljek - szemétnek, szemét magatartásnak, szemétségnek nevezném, ha valaki egy közösségben többször hazugsággal próbálna meg olyan helyet kivívni magának, ami amúgy nem illeti meg.A hazugságok kiderülése után pedig - ahelyett, hogy elnézést kérne, vagy csendben úgy tenne, mintha legalábbis bánná viselkedését -, kioktatná jómodorból a leleplezőket.
Ez tipikusan a szemétség egyik formája....és szeretem az ilyet nevén nevezni!
Nem, pedagógiai munka alatt a gyerekekkel való foglalkozást értem.
Elolvastam innentől visszafele a hozzászólásaidat, és kicsit módosítok:te gyereket közelről legalább azóta nem láttál, mióta elköszöntél a gumibugyitól....
Szóval pedagógia terén kicsit visszafoghatnád magad.Elemi ismeretekkel sem rendelkezel a témában...