Természetesen, én "kockázaton" annak a kockázatát értettem, hogy ha Szatmáriék mégis beperelnek valakit, akkor bárki az orrom alá dörgölheti itt: "Na, te hülye fasz..."
A MaNem mondta. Meg a index.hu mondta. Ők mondták az intim viszonyt is.
Ujhelyit másfél millió forintra kaszálta el a bíróság, mert három közszereplőt megrágalmazott (azt állította, hogy Orbán, Kövér és Szadai zsarolták Kondort). Újhelyi azóta sem fizetett - igaz, nem is hőzöngött. Ilyen példás büntetésből kellene még egy pár, hogy a közszereplők megismerjék a saját felelősségüket.
Tekintettel a rágalom súlyára (román+kém+kurva), a személyes adatok kirívóan durva és folytatólagos megsértésére, a válaszadás lehetőségétől történt megfosztásra, a nagy nyilvánosságra, és arra a különös felelőtlenségre, amivel a lapok a nem ellenőrzött információkat továbbadták, szerintem 8-10 milliós kártérítés indokolt - per médium per felperes. Bayer esetében 1-2 milliós kártérítés indokolt, plusz egy szemkikaparás Sz.I. részéről.
"A telefonbeszélgetések alkalmával többször számba veszik, hogy mit kell, mit kellene tenni az ügy elsimítása érdekében, így este, jóval a munkaidő letelte után is telefonon beszélnek egymással. A vezérigazgató arról beszél Kulcsár Attilával, hogy a Nemzeti Autópálya Rt. elnökének tudomására adták, baj van a papírokkal, majd ezt követően azt mondja Bitvai Kulcsárnak - igyekszem pontosan fogalmazni -: "Gyurcsányival akar beszélni az NA Rt. elnöke, hogy intézkedjen," mert nagy baj lehet. A "baj" helyett egy trágárabb szó szerepel. Vajon ki lehet ez a Gyurcsányi, akit a lehallgatási jegyzőkönyvekben lehet olvasni, és akinek az intézkedése szükséges ahhoz, hogy ne legyen baj? Ki lehet ez a személy, mármint Gyurcsányi, akiről felelős, komoly beosztásban lévő emberek keresztapai befolyást feltételeznek?"
Fene se' tudja.... mióta a CIA bizonyítékokat produkált/kreált Irak-ügyben, azóta egyre kevésbé hiszem el, amit az efféle spionszervezetek a jónépnek állítanak vagy tagadnak; főleg, ha annak magyar variánsa fuvarozta Bécsbe azt az MSZP-közeli, "Gyurccsányi"-t emlegető sikkasztó szélhámost, aki az évszázad legnagyobb lenyúlásával örökíti meg a mi niszterelnükünk nevét.