1,5 éve eltünt (anyó rendezkedett) R1-esem előkerült! HURRÁÁÁ! :o)
Most pedig achilles-ín szakadással járóképtelen vagyok. Még a 150 m-re levő fák közötti fényszegény magaslatra sem tudok kisétálni, hullócsillag-fotózni. :o(
Rengeteg kiegészítőt adok hozzá Ingyen!!! + Sony Hvl-F32X külső vaku (Külön is eladó 25.000 Ft-ért!) + Makró előtétlencse + Nagylátószögű (x0.45) előtétlencse + 2 db eredeti Sony akkumulátor + külső akkumulátortöltő + 2 db szirom napellenző + UV szűrő + CPL - cirkulár polárszűrő + Sony objektívvédő sapka + a vakuhoz és az előtétlencsékhez 1-1 tartó zsák + állványmenetbe csatlakoztatható markolat
Párom kézműves szappanokat gyárt.Ezek fotózását szeretném minél profibb módon megoldani...ehhez keresek megfelelő masinát...sajnos az ár is fontos.Egy ismerősöm ezt a típust ajánlotta...mi a véleményetek?
Istone, nekem van egy R1-es amit már nem használok, eladom ha gondolod. Tökéletesen működik, a gumi markolata van egy kicsit megnyúlva. Előtét lencsével. Csörögj ha érdekel, vagy írj emailt.
Nagy érzékelős kompakt kategóriában most a Sony RX100 jött ki. Szappantartó design, de megvan benne minden, amit az R1-ből hiányoltam! Nem akar valaki indítani neki egy topicot? Nekem nincs jogosultságom.
Eladó egy nagyon megkímélt állapotú (5000 expo) Sony DSC-R1 gép, sony válltáskával, töltővel, fél éves akksival, 4 GB Kingston CF kártyával, Velbon CX440 állvánnyal (és tokjával). Irányár: 85000 Ft.
Igény szerint van hozzá egy csúcsminőségű Soligor Pro 1,5x, másfélszerező előtét, ami olyan minőségi darab, hogy a képet gyakorlatilag nem rontja!!. Ennek ára 25000 Ft. Méret tekintetében sokkal kisebb, mint a gyári 1,7x-ező!
Van egy eladó Sony VCL-DEH17R tipusú converziós lencsém, ha még érdekel, küldj egy mailt a pousada@freemail.hu címre.
Röviden még annyit, hogy a R1 megvásárlásakor vettem, max. 2-szer volt a gépen, azóta egy szekrényben várja, hogy valaki használja, mert az R1-et időközben eladtam.