Keresés

Részletes keresés

Irgumburgumfityfirity Creative Commons License 2005.11.01 0 0 22
Meghalt a topikom és nem lettem "okosabb".
Előzmény: Irgumburgumfityfirity (21)
Irgumburgumfityfirity Creative Commons License 2005.09.22 0 0 21
Hát nem mondom, egy normális levelezö rendszer sem szereti az ingyenes hotmailt. Nem igazság azért.
Előzmény: szalapala (20)
szalapala Creative Commons License 2005.09.17 0 0 20
Én kipróbáltam, de a hotmailt ez se kezeli.
Mondjuk a Thunderbirdnél többre képes és több funkciója van, de ez fizetős - 60 USD körül van -, mihelyt letelik az evaulation period, az meg gondolom 30 nap.
Előzmény: Locadia (19)
Locadia Creative Commons License 2005.09.15 0 0 19
Te kipróbáltad már?
Előzmény: cxy (18)
cxy Creative Commons License 2005.09.14 0 0 18
Barca http://www.pocosystems.com/home/index.php?option=content&task=category§ionid=2&id=9&Itemid=25
Irgumburgumfityfirity Creative Commons License 2005.09.12 0 0 17
Kipróbáltam, de csak elvileg müködik, gyakorlatilag sajnos nem.  Köszi azért.
Előzmény: búvárszivattyú (16)
búvárszivattyú Creative Commons License 2005.09.09 0 0 16

Most csak okoskodok, mert nem próbáltam (nincs hotmailes fiókom), de az én levelezőrendszeremben (az Office-hoz tartozó Outlook, tehát nem OE), az új postafiók hozzáadásánál van egy olyan lehetőség, hogy HTTP - csatlakozás http e-mail kiszolgálóra (például Hotmail) e-mail üzenetek letöltéséhez és a postaláda mappáinak szinkronizálásához. (ez tehát nem pop3, hanem valami más protokol)

Korábban rákérdeztem itt a fórumon, és egy hivatalos microsoftos ügyfélszolgálati fickó azt mondta, hogy ez a szolgáltatás más webmailel nem, viszont hotmailel elvileg működik. Szerintem ezt kellene kipróbálni, ilyen funkciónak valószínűleg az OE-ben is lennie kell.

chupili Creative Commons License 2005.09.09 0 0 15
Imádom az ilyen okosokat.
Előzmény: Timna (7)
chupili Creative Commons License 2005.09.09 0 0 14
Szomorú!
Előzmény: Tralfamador (11)
Irgumburgumfityfirity Creative Commons License 2005.09.07 0 0 13
Nem tudom, hogy miért űbergáz én 5 éve használom és meg vagyok vele elégedve.
Előzmény: Timna (7)
Irgumburgumfityfirity Creative Commons License 2005.09.07 0 0 12

A topik cimének ezt szerettem volna írni:

Milyen levelezö rendszert használtok hotmailhez

csak a vége lemaradt.  Ezek szerint reménytelen az ügy?

Előzmény: miki3d (8)
Tralfamador Creative Commons License 2005.09.07 0 0 11
Eddigi tapasztalatom alapjan csak a POP-al rendelkezo emali accountokat lehet alternativ levelezoprogival megtekinteni es a problema nem kerulheto meg.

Lehet a Hotmail regen adott POP elerest az ingyenes postafiokjaihoz, nem tudom, nem szeretem a Hotmail-t...es POP nelkul csak a web-es felulet marad, mint egyetlen jarhato ut.

Esetleg mas ingyenes email "szolgaltatot" kell kiprobalni. Vannak olyanok is dogivel, ahol adnak POP elerest. A Google kellemes segitseget adhat e temakorben...Udv!
miki3d Creative Commons License 2005.09.07 0 0 10
sorry, de nem használok hotmailt :-)
Előzmény: Etus (9)
Etus Creative Commons License 2005.09.07 0 0 9
Neked müködik hotmaillal? 
Előzmény: miki3d (8)
miki3d Creative Commons License 2005.09.07 0 0 8

TheBat! ... 3 éve használom és a legjobb sztem... kevesen ismerik (bár egyre többen) és nem nagyon van rá vírus (még).

Timna Creative Commons License 2005.09.07 0 0 7
eccerű. nem kell hotmailt használni. úgyis űbergáz :)
Gonzalo Creative Commons License 2005.09.07 0 0 6
Amikor az Outlook Express programból próbál belépni Hotmail-fiókjába

A Jelenség

Miután beállítja a Microsoft Outlook vagy a Microsoft Outlook Express programban MSN (The Microsoft Network) Hotmail levelezőfiókját, a következő hibaüzenet jelenik meg, ha megpróbálja letölteni Hotmail-mappáit, illetve ha e-mail üzeneteket próbál letölteni vagy elküldeni:

Ismeretlen hiba

. Ha a Részletek gombra kattint, az alábbi szöveget olvashatja a hibaadatokban:

HTTPMAIL: 10:09:18 [rx]

HTTP/1.1 402 Access to Hotmail via Outlook & Outlook Express now requires a subscription. Please sign up at http://upgrade.msn.com

(A Hotmail Outlook vagy Outlook Express programon keresztüli eléréséhez előfizetés szükséges. A szolgáltatásra a http://upgrade.msn.com címen fizethet elő.) Ha az Outlook Express programot Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) rendszerű számítógépen használja, az alábbi hibaüzenet jelenik meg:

Nem sikerült a Hotmail szolgáltatáshoz csatlakozni a következőként: felhasználónév@hotmail.com.

A Hotmail ingyenes e-mail fiókokhoz a jövőben nem enged hozzáférést Outlook Express programon keresztül.

Oka:

Az Outlook Express programban beállította egy ingyenes Hotmail-fiók elérését.

Hotmail-fiókjába még soha nem lépett be Microsoft Outlook vagy Outlook Express programon keresztül.

Irgumburgumfityfirity Creative Commons License 2005.09.07 0 0 5

Hát ezt mondom én is.

Magyaran az Ingyenes Hotmail "postafiok" melle "nem jar" POP eleres.

egyetlen egy sem engedi?

Előzmény: Tralfamador (3)
Etus Creative Commons License 2005.09.07 0 0 4

Szerintem igazad van.

Előzmény: Tralfamador (3)
Tralfamador Creative Commons License 2005.09.07 0 0 3
Igazabol nem-e lehetseges-e ;) hogy egyszeruen azert nem lehet hotmail-es account-ot "egyeb" levelezo progival hasznalni, mert a Hotmail POP account-jai fizetos vendegeknek vannak fenntartva?
Magyaran az Ingyenes Hotmail "postafiok" melle "nem jar" POP eleres.

"Access to POP e-mail accounts from Hotmail is a subscription-only service, and is not available to free Hotmail accounts."
Etus Creative Commons License 2005.09.07 0 0 2

Én most próbálom a The Bat-ot de nem akar müködni a hotmaillel  és  nem a levrendszerben van a hiba, mert másik fiókot elfogadott és jó. Nem olyan "csicsás" mint az incredimail az igaz és tök egyszerü valami.

ETUS

Előzmény: Irgumburgumfityfirity (-)
chupili Creative Commons License 2005.09.07 0 0 1

Hali!

Sajnos egy cipöben járunk. Régóta keresem erre a választ  mert nekem a legtöbb címem hotmail. 

Locadia Creative Commons License 2005.09.07 0 0 0

0  ötletem van.  Remélem, hogy kapsz választ kérdésedre okosabbaktól.

Irgumburgumfityfirity Creative Commons License 2005.09.07 0 0 topiknyitó
Gondolom, hogy másoknak is problémát jelent egy jó levelezö rendszer találása amit elfogadja a hotmailt.  Nekem nem sikerúlt találni egyet sem.  Akik régen nyitották az INCREDIMAIL vagy OUTLOOK EXPRESS-t és hotmailes emailcímúk van azok tudják vígan használni de az újak sajnos nem.  Több topikban is kérdeztem de sajnos nem kaptam erre a problémára megfelelö megoldást.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!