Én kipróbáltam, de a hotmailt ez se kezeli. Mondjuk a Thunderbirdnél többre képes és több funkciója van, de ez fizetős - 60 USD körül van -, mihelyt letelik az evaulation period, az meg gondolom 30 nap.
Most csak okoskodok, mert nem próbáltam (nincs hotmailes fiókom), de az én levelezőrendszeremben (az Office-hoz tartozó Outlook, tehát nem OE), az új postafiók hozzáadásánál van egy olyan lehetőség, hogy HTTP - csatlakozás http e-mail kiszolgálóra (például Hotmail) e-mail üzenetek letöltéséhez és a postaláda mappáinak szinkronizálásához. (ez tehát nem pop3, hanem valami más protokol)
Korábban rákérdeztem itt a fórumon, és egy hivatalos microsoftos ügyfélszolgálati fickó azt mondta, hogy ez a szolgáltatás más webmailel nem, viszont hotmailel elvileg működik. Szerintem ezt kellene kipróbálni, ilyen funkciónak valószínűleg az OE-ben is lennie kell.
Eddigi tapasztalatom alapjan csak a POP-al rendelkezo emali accountokat lehet alternativ levelezoprogival megtekinteni es a problema nem kerulheto meg.
Lehet a Hotmail regen adott POP elerest az ingyenes postafiokjaihoz, nem tudom, nem szeretem a Hotmail-t...es POP nelkul csak a web-es felulet marad, mint egyetlen jarhato ut.
Esetleg mas ingyenes email "szolgaltatot" kell kiprobalni. Vannak olyanok is dogivel, ahol adnak POP elerest. A Google kellemes segitseget adhat e temakorben...Udv!
Amikor az Outlook Express programból próbál belépni Hotmail-fiókjába
A Jelenség
Miután beállítja a Microsoft Outlook vagy a Microsoft Outlook Express programban MSN (The Microsoft Network) Hotmail levelezőfiókját, a következő hibaüzenet jelenik meg, ha megpróbálja letölteni Hotmail-mappáit, illetve ha e-mail üzeneteket próbál letölteni vagy elküldeni:
Ismeretlen hiba
. Ha a Részletek gombra kattint, az alábbi szöveget olvashatja a hibaadatokban:
HTTPMAIL: 10:09:18 [rx]
HTTP/1.1 402 Access to Hotmail via Outlook & Outlook Express now requires a subscription. Please sign up at http://upgrade.msn.com
(A Hotmail Outlook vagy Outlook Express programon keresztüli eléréséhez előfizetés szükséges. A szolgáltatásra a http://upgrade.msn.com címen fizethet elő.) Ha az Outlook Express programot Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) rendszerű számítógépen használja, az alábbi hibaüzenet jelenik meg:
Nem sikerült a Hotmail szolgáltatáshoz csatlakozni a következőként: felhasználónév@hotmail.com.
A Hotmail ingyenes e-mail fiókokhoz a jövőben nem enged hozzáférést Outlook Express programon keresztül.
Oka:
Az Outlook Express programban beállította egy ingyenes Hotmail-fiók elérését.
Hotmail-fiókjába még soha nem lépett be Microsoft Outlook vagy Outlook Express programon keresztül.
Igazabol nem-e lehetseges-e ;) hogy egyszeruen azert nem lehet hotmail-es account-ot "egyeb" levelezo progival hasznalni, mert a Hotmail POP account-jai fizetos vendegeknek vannak fenntartva? Magyaran az Ingyenes Hotmail "postafiok" melle "nem jar" POP eleres.
"Access to POP e-mail accounts from Hotmail is a subscription-only service, and is not available to free Hotmail accounts."
Én most próbálom a The Bat-ot de nem akar müködni a hotmaillel és nem a levrendszerben van a hiba, mert másik fiókot elfogadott és jó. Nem olyan "csicsás" mint az incredimail az igaz és tök egyszerü valami.
Gondolom, hogy másoknak is problémát jelent egy jó levelezö rendszer találása amit elfogadja a hotmailt. Nekem nem sikerúlt találni egyet sem. Akik régen nyitották az INCREDIMAIL vagy OUTLOOK EXPRESS-t és hotmailes emailcímúk van azok tudják vígan használni de az újak sajnos nem. Több topikban is kérdeztem de sajnos nem kaptam erre a problémára megfelelö megoldást.