6. 4. Sorsolás: A sorsolásra – külön értesítés szerint – a szervező megyei/budapesti Kézilabda Szövetség hivatalos helyiségében kerül sor a Versenyszabályok 9. szabály 5.§. előírtak figyelembevételével.
6. 5. Mérkőzés bejelentés: Az őszi idény mérkőzés bejelentési ideje: férfi és női: 2012. augusztus hó. A tavaszi idény mérkőzés bejelentési ideje: férfi és női: 2013. január hó. A mérkőzés bejelentések helye a szervező megyei/budapesti Kézilabda Szövetség hivatalos helyisége.
Megnéztem a BKSZ honlapot..augusztus 2-ig szabadságon vannak utána majd gondolom kiírják..
Tulajdonképpen teljesen megértelek, de az általad említett problémákat az elmúlt szezonban a magam részéről megoldottam. :) Persze, hogy mit hoz a következő szezon ilyen szempontból, az már egy másik kérdés. Egyébként az a furcsa helyzet állt elő, hogy ha minden jól megy; az általad említett 2 tényező közül - idő és pénz - amelyből számomra eddig kevesebb volt, abból több lesz; s amelyből eddig több volt, abból meg kevesebb.
Hát aki nincs szűkében időnek, és pénznek, annak biztosan nagy poén a horvát határ környéki meccsekre lejárni, de én speciel örülök a pesti, ill. pest-környéki meccseknek, jóval nagyobb az esélye, hogy el tudok rájuk menni. Sőt én a Pécset, a Mohácsot és a Marcalit is elcserélném a Pilisvörösvárra, Gödre, meg mondjuk az Inárcsra...
Egyébként meg a Vasas nem azért végzett ott ahol, mert a többi pesti csapat olyan húúú de nagyon erős lenne, hanem mert elbénázta a nyerhető meccseit is. Szóval ilyen alapon akár maradhatna fél Budapest a Nyugatiban, ezen az ég világon nem múlik semmi. De én az utazásra szavazok. Viszont úgyis a szövetség dönt az ilyen kérdésekben - vagy a jó ég tudja ki -, szóval tök mindegy, hogy mit akarok.