Ez a topic az EZ KICSODA ? EZ MICSODA ? rejtvénytopichoz kapcsolódó érdekességek, fejtegetések céljára jött létre, hogy ott - méltánylandó szempontból - ne higítsuk fel túlságosan a témát, de legyen hol eszmét cserélni, érdekességeket ismertetni, vitatkozni az alaptopichoz kapcsolódóan.
EZ KICSODA: Vanek (hozzászólása egy ezzel foglalkozó topikban) 2001.02.22.
EZ MICSODA: Nullásozás
[...] ha emlékeim nem csalnak, akkor qszi kartács az original a nullázás szülőatyja. Ő az igazi hiteles forrás.
De tessék:
Az első nullázásom sokáig váratott magára. Óvakodtam tőle, mint szendeszűz a kemény torgyáni szerszámtól (ó be költői). Aztán kipróbáltam és ráéreztem az ízére. Szívdobogtató élmény, ha egy refresh után megjelenik egy nullás. Akkor gyorsan megnyitni, elolvasni, kitalálni valami rövidet, frappánsat, találót. Beírni, elküldeni, közben szurkolni, hogy ne előzzenek meg. Pár percre ellátja adrenalinnal az embert, ami oly jól jön a fásult munkakedvének feldobásához. És utána lehet izgalommal visszanézni, hogy milyen reakciókat váltott ki a nullázása. Hol leszúrást, hogy hangos tetszésnyilvánítást. Szóval a nullázás a napi robot apró örömei közé tartozik. Pláne egy qszitopik lenullázása.