Ismer valaki olyan mosodát nálunk, mint az amerikai filmekben, hogy beviszem a cuccot, berakom a gépbe, aztán elviszem tisztán. Szóval önkiszolgáló mosoda.
Most nincs mosógépem, ezért praktikus lenne.
A net-en egyet találtam (www.liliomszalon.hu), de az nekem nincs igazán jó helyen.
Mi egy Startup cég vagyunk, új technológiás, innovatív mosógépeket gyártunk, amivel felére csökkentettük a mosási időt (15 PERCRE) - ez nem ment a hatékonyság rovására, ráadásul kevesebb vizet és áramot is használnak a gépeink működés közben - mindez egyedülálló a világpiacon! Ipari gépek gyártásával kezdtük, de a háztartási gépek piacára is be szeretnénk törni és érdekel a véleményetek - Ti kipróbálnátok/használnátok ilyen új generációs mosógépet a mosodáknak illetve az otthonotokban? Még több információt és részletet találtok a weboldalunkon: https://www.leap15.com/
Az Expressz mosoda ugyan nem pesti mosoda, de gondoltam írok egy üzenetet hátha más is idetéved aki a témában keresgél :)
Baranya, Tolna és Somogy megyében vállalják a szennyes ruha elszállítását egészen a tiszta textíliák visszaszállításáig. Szolgáltatásaikra teljeskörű garanciát kínálnak, sőt az első mosás ingyenes próbamosás.
Érdemes választás szállodáknak, hoteleknek, éttermeknek és egyéb intézményeknek is.
Most járt a feleségem XI. kerületi Lágymányosi utcában. Ott található egy amerikai rendszerű mosoda. Az is van kiírva, hogy amerikai rendszerű gyorsmosoda.
Azóta is stabilan a liliom van csak, nekem meg se tiszta alsógatyám, se mosógépem..Ez az igazi Patthelyzet. Bezzeg az egyetemen a koliban ugyanilyen mosógépet használhattunk 150 Forintért.
Amúgy meg mennyi 8 kiló ruha he?:D
Tényleg nem értem, hogy Budapesten nincs ilyenre szükség? mindenki ugráltatja a jó öreg Hajdút a fürdőben, hogy szétverje a csempét?:))
Na mentem a liliomba..Ha tud valaki olcsóbbat még írhatja.
Én voltam olyan gyarló, h beírja a google-be, hogy mosoda, meg hogy önkiszolgáló és jó pár címet feladott.
Én is beírtam, de nem sok használható dolgot találtam. Főleg utazási irodákat talál, ahol a szálláshoz van önkiszolgáló mosoda. Bp-n csak a http://www.harmattisztito.hu oldalt dobta ki nekem a Liliomszalonon kívül, de ezen az oldalon aztán egy szó sem esik a dologról.
Azért is írtam ide, hogy hátha valaki használ ilyet, mert a keresővel nem sok találat volt.
Különben most jövök rá mekkora biznisz lehet ebben. Bérmosás... Hm-hm. :) Ha belevágok, az ötletért kapsz egy ingyenmosást :)
Hát ezzel elkéstél, mert ilyet már csomó helyen csinálnak. :)
Én voltam olyan gyarló, h beírja a google-be, hogy mosoda, meg hogy önkiszolgáló és jó pár címet feladott. Jó nem mind Magyarországon, mert pl volt egy Sydney-i is, ahova jó sok ruhát kell összegyűjteni, hogy megérje, de a magyar címek talán segíthetnek neked. :)
Különben most jövök rá mekkora biznisz lehet ebben. Bérmosás... Hm-hm. :) Ha belevágok, az ötletért kapsz egy ingyenmosást :)
Ismer valaki olyan mosodát nálunk, mint az amerikai filmekben, hogy beviszem a cuccot, berakom a gépbe, aztán elviszem tisztán. Szóval önkiszolgáló mosoda.
Most nincs mosógépem, ezért praktikus lenne.
A net-en egyet találtam (www.liliomszalon.hu), de az nekem nincs igazán jó helyen.