Keresés

Részletes keresés

hannika Creative Commons License 2009.01.13 0 0 264
röfögnek! és szuszognak veszettül.
hannika Creative Commons License 2009.01.12 0 0 262
nyáron én elcsíptem egy sünit nyaraláskor, a szomszéd panzió tövében rohangált:

Előzmény: Törölt nick (261)
tyutyus Creative Commons License 2008.09.08 0 0 260
ereszről lelógós kép nincs? :-)
Előzmény: Törölt nick (259)
freyya Creative Commons License 2008.07.21 0 0 258
Tartja a fene!:) Pusztuljon a büdös döge! Sajnos semmi olyan irtási módszert nem tudok kitalálni, ami ne lenne veszélyes a cicáimra is. Azt se tudom, hol lakik. Most láttam először, ahogy a kismacskákat próbálta elhurcolni.
Előzmény: jim32 (257)
jim32 Creative Commons License 2008.07.21 0 0 257
Egy légpuskát tudok kölcsön adni.
Vagy tartsd meg inkább a görényt, nem? :-))
Előzmény: freyya (256)
freyya Creative Commons License 2008.07.21 0 0 256
Éjszaka az egyik kiscicámat egy mocsok görény megfojtotta. Már egy másik is a szájában volt, de időben közbeléptünk, és bemenekítettük a házba az összeset. Nézetegem a netet, hogy mit lehetne tenni, de csak olyan cikkeket találok, hogy "mivel etessem a görényemet", meg "hogyan sétáltassam", sőt még olyat is találtam, hogy "milyen játékokat vegyek neki", de hogy hogyan szabaduljak meg a büdös dögtől, arról nem szól egy sem. :(
tyutyus Creative Commons License 2008.07.16 0 0 255

najóvan, lekenyereztél, nem küldöm az állatvédőket rátok :-)

(de száradjon le a fantáziája annak, aki a kabócákat kitalálta :-)

Előzmény: Saturnus (253)
freyya Creative Commons License 2008.07.16 0 0 254
De szépek lettek! Különösen az a kis nagyfülű cirmos tetszik a fehér pofijával.
Nálunk is van most hat kiscica, négy fekete, egy fekete-fehér, meg egy fehér vörös és fekete foltokkal a hátán. Tegnap volt itt az állatorvos, kapott mindhárom nőstény tüzelésgátlót, hogy ne kelljen a nyáron további három alomnak gazdit keresni. :)
Előzmény: Saturnus (253)
Saturnus Creative Commons License 2008.07.16 0 0 253
Blue eye
Snakeins Creative Commons License 2008.05.28 0 0 252
Tünemények! :)
Előzmény: Saturnus (250)
tyutyus Creative Commons License 2008.05.17 0 0 251
naonbabákok :-))
Előzmény: Saturnus (250)
Saturnus Creative Commons License 2008.05.17 0 0 250

freyya Creative Commons License 2007.10.14 0 0 249
Jó, csak próbálj meg ivartalanítani egy olyan cicát, aki még megfogni sem hagyja magát! A saját macseszokkal nincs probléma, de a kosztosok elrohannak, ha csak közelíteni próbálunk.
Előzmény: Snakeins (248)
Snakeins Creative Commons License 2007.10.14 0 0 248
Én azért (és ezzel messze nem vagyok ám egyedül!!) csak azt mondom, rendkívül fontos, hogy ivartalanítsuk a ház körül élő cicákat!
Előzmény: freyya (246)
freyya Creative Commons License 2007.10.14 0 0 246
A mi "készletünk" alapja is egy ilyen mindenki cicája. Van egy hivatalosan kóbor, bár igencsak jól tartott cirmos cicus a környéken. Hárman vagyunk szomszédok, minden elléskor mást néz ki magának, aztán odaszüli a kölykeit. Aztán ha már itt vannak, mi mást lehet kezdeni velük, mint etetni őket? Amiből persze nyugodtan leszűri az anyjuk, hogy ide érdemes lebabázni. Szerencsére a szomszéd is macskabarát, így valamennyi terhet (felnevelendő macskát) ő is levesz a vállunkról.:-)
Előzmény: Törölt nick (242)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.14 0 0 244
Mikorra prognosztizálod a különböző macskakényelmi felszerelések tőled való megrendelését? A tapasztalat szerint ez csak idő kérdése csupán..
Előzmény: Törölt nick (242)
freyya Creative Commons License 2007.10.12 0 0 241
Tegnap az egyik macskánk mindannyiunk meglepetésére előhozott egy kb. háromhetes tarka kiscicát. Nagyon fazon a bébi, most épp tejben úszik a terasz, mert útjában volt a tejestányér, de nem kikerülte, hanem keresztülmászott rajta.:-)
freyya Creative Commons License 2007.08.16 0 0 240
:))))
Előzmény: tyutyus (239)
tyutyus Creative Commons License 2007.08.16 0 0 239

Gyengébb idegzetűek csukott szemmel nézzék ezt a szörnyű vadállatot... Cápa.

freyya Creative Commons License 2007.08.16 0 0 238
Lili cicánkról ma kiderült, hogy inkább Vili...
Anus Creative Commons License 2007.07.16 0 0 237
Nálunk kérlek Isten-király-császárszág van!
Valahogy úgy alakult, hogy mindezen titulust Jancsusz szerezte meg.
Ügyes fickó, mindig mondtam. :-))))
Előzmény: freyya (236)
freyya Creative Commons License 2007.07.13 0 0 236
Nálunk nincs ura a háznak, demokrácijja van. Aki mer, az nyer!:-)
Előzmény: Anus (235)
Anus Creative Commons License 2007.07.13 0 0 235
Áááá, ez nagyon jó, bátor asszony az anyukád, én nem mertem volna a ház urának szavát ilyen esetben komolyan venni, ki tudja milyen válaszlépéseket indithatna útjára egy ilyen nálunk? :-O
De persze én nyúl vagyok, tudom, tudom. :-)
Fontosabb a békesség, mintsemhogy igazam legyen. (Ettől vagyok jó nyúl. -hehe)
Előzmény: freyya (234)
freyya Creative Commons License 2007.07.10 0 0 234
Nálunk a macskák kezdettől fogva nappal kedvük szerint kint-bent, dologra, éjszakára kint vannak. A kutyus - aki szegényke múlt héten 17 boldog év után meghalt - amikor idekerült, úgy volt, hogy az éjszakákat a kertben tölti. Apám épített is neki szép kutyaházat. Aztán persze Rebeka nem így gondolta, és addig visított a ház ajtaja előtt, míg be, aztán meg a hálószoba ajtaja előtt, amíg az ágyra került. Persze apám is először kemény férfi módjára kijelentette, hogy ha a kutya az ágyon alszik, akkor ő kint, de amikor anyám szófogadóan elkezdte kivinni az ágyneműjét az udvarra, akkor megadta magát. Aztán a végén ő volt a legfőbb imádója és védelmezője.
Előzmény: Anus (232)
freyya Creative Commons License 2007.07.10 0 0 233
De te lakásban laksz, errefelé meg kertesházak vannak. És nem bent nem tűrnek meg cicát, hanem egyáltalán. Csak lakásban én sem tartanék macskát, mert szerintem az állatnak sem jó, meg aztán bárhol jártam, ahol almot tartottak bent, ott - mesélhetnek bármilyen szagtalanító izékről - mindenhol macskapisi szag terjengett az egész lakásban. De egy kertben játszadozó cicus tényleg semmi gondot nem okoz, naponta néhány alkalommal kiteszel neki kaját, és kész. Még játszani is csak akkor kell vele, ha neked is örömet okoz, mert a szomszédos kertekben bőven talál fajtársakat, akikkel szórakozhat. Szóval szerintem tényleg idióta makacskodás, ha valaki mániásan ellene van, mikor a társa meg szeretné, már csak azért is, mert a macskák számára a kerítés nem akadály, így kertesházas övezetben akár van "tulajdonjogod"egy állatkára akár nincs, naponta úgyis legalább 10 macska megfordul a telkeden. Akkor meg már nem mindegy, hogy az egyik a tiétek-e?
Előzmény: hannika (230)
Anus Creative Commons License 2007.07.04 0 0 232
Nálunk pl. Jancsusz nem engedi be a macskát, én meg szivesen megtenném, de igaza van abban, hogy hullik a szőre stb., igy nem jön be a macs.
Biztositék képpen hörcsögöket kaptunk, igy már én sem szeretném hogy bejöjjön a nagy vadász. :-)
Persze Jancsusz a hörcsögöket sem akarta, de kapták a csajok, úgyhogy nem volt mese...
Előzmény: hannika (230)
Anus Creative Commons License 2007.07.04 0 0 231
Szerintem egy macska akkor szép ha telt. Mit telt? KÖVÉR! :-)
Előzmény: Snakeins (210)
hannika Creative Commons License 2007.07.04 0 0 230
én is képtelen lennék állattal együtt élni egy lakásban. "milyen ember az?" ugyanolyan, mint a többi. nem jellembeli kérdés ez, már elnézést. számomra nem is aprócska vágy megtagadása lenne a másiktól, hanem olyan mértékű alkalmazkodás elvárása tőlem, amire _senkiért_ nem lennék hajlandó. úgyhogy semmilyen közös élet nem képzelhető el két ember között, akinek _bármiben_ szélsőségesen eltér a véleménye, a szokásai, az elvárásai.
Előzmény: freyya (229)
freyya Creative Commons License 2007.06.28 0 0 229
Megint csak meg kell állapítanom, hogy bolondok a férfiak (mély tisztelet a kivételnek). Már a harmadik barátnőm jön azzal, hogy boldogan vinne kiscicát, de a pasija nem engedi. Ja, és a nők is bolondok. Nekem ugyan nem szabná meg senki, hogy tarthatok-e cicát vagy sem. Milyen ember az, akinek bármilyen állat útjában van? Hogyan lehet olyasvalakivel harmonikusan együttélni, akinek a ház megosztása egy tündéri kis szőrpamaccsal is problémának számít? Hogyan lehet közös életet alapozni arra, aki még az ilyen aprócska vágyak teljesítését sem képes szó nélkül engedni?
Snakeins Creative Commons License 2007.06.22 0 0 228
Köszönöm! :-)

(Rodosz egyébként is a szívem csücske - ha vanna még képedid, akár macskák nélkül is, jöhetnek! :-)
Előzmény: jim32 (226)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!