Keresés

Részletes keresés

Ildyco! Creative Commons License 2021.01.10 0 0 168

Köszönöm szépen!

 

Előzmény: hetven7ed (167)
hetven7ed Creative Commons License 2021.01.10 0 0 167
Előzmény: Ildyco! (166)
Ildyco! Creative Commons License 2021.01.10 0 0 166

Sziasztok!

 

Keresem azt a filmet, amikor egy csaj emlékezetkiesésben szenved. Minden reggelre elfelejti, hogy kicsoda ő, és videón nézi vissza, hogy kicsoda ő. 

 

Köszönöm!

RazorX911 Creative Commons License 2020.09.23 0 0 165

Igaz, baromi régi a poszt.

 

A Gymkata kapcsán, miféle szinkront kajtatsz?? Ehhez, elkövettek egy rendes szinkront is? Narrisan, tudom hogy létezik, feltehetően többféle hanggal is.

 

A többiből, előkerült már valami? Pl.: Az 1959-es Utazás a Föld középpontjába film szinkronja?

Előzmény: Merci-autósbolt (114)
Merci-autósbolt Creative Commons License 2010.08.02 0 0 164

Ezt meg kikérem magamnak !

"lehúzós, kejli embereket..., "

Előzmény: kalapala (153)
Merci-autósbolt Creative Commons License 2010.08.02 0 0 163

Tegyük hozzá azt is, hogy felajánlottam neked, hogy feladom postán.

Vagy személyesen találkozunk.

Mert nem tudok se le-se feltölteni.

Utolsó lehetőségnek pedig azt, hogy a havert megkérem.

Viszont a haver most pont nyaral.

Ha nem bírod kivárni szólj!!!

Mert ő fogja letölteni azt is amit küldtél.

Akkor kitörlöm az emiled és ezzel le is zárhatjuk az ügyet.(pont)

Előzmény: kalapala (161)
Merci-autósbolt Creative Commons License 2010.08.02 0 0 162
Bocsi a haverom nyaralni van.
Előzmény: kalapala (153)
kalapala Creative Commons License 2010.08.02 0 0 161
Ezt a mondatot így akartam: Alapból nálam az nem probléma, ha át kell küldeni valamit, és cserébe nem jön semmi, de akkor már igen, ha nem ezt beszéljük meg, ugye.
kalapala Creative Commons License 2010.08.02 0 0 160
Én is többször csereberéltem, és sajnos rossz tapasztalataim aránya nagyobb mint a jóké...
Alapból nálam az a probléma, ha át kell küldeni valamit, és cserébe nem jön semmi, de akkor már igen, ha nem ezt beszéljük meg, ugye.
Ebből az lett, hogy a cserét ma pingponglabda-szerűen intézem. Feldaraboljuk a cuccot és rapidra egy részlet tőlem neki, egy a másiktól nekem.
Igaz, pont egy olyan embernél "keményítettem be", aki korrekt és nem érdemelte volna meg, kicsit rosszul is esett neki, de megbékélt, miután elmondtam, hogy miért van ez így.
És a legrosszabb az egészben, hogy aki így kejlizik a neten, szinte a végtelenségig tudja folytatni (új nick, mail), és mindig lesz ember akiket rá lehet szedni.
Szerintem mindenképp szűrni kellene őket (ip v. nemtom. bár tökéletes megoldás bizonyára nincs)
higagyu Creative Commons License 2010.08.01 0 0 159
Nem vitatkozom, teljesen egyetértek, a 20 ft 40 fillért pedig csak a sarkítás kedvéért írtam, bár ki tudja, lehet, hogy megint bevezetik a fillért, hogy pontosan tudják fizetni a honorokat (ha egyáltalán kifizetik.)
Előzmény: Törölt nick (158)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.01 0 0 158
Nem a pénz a lényeg, hanem az elv. Senkitől nem várnék élete/életem végéig tartó hálaáradatot néhány írott CD/DVD miatt, de annyit azért igen, hogy legalább a küldemény megérkezéséről küldjön egy rövid e-mailt. Ez nyilván neki sem kerülne több pénzébe, mint nekem az egész ügylet, főleg hogy egy csomag biztonságos feladásának költsége azért már régóta nem 20 Ft 40 fillér környékén mozog.
P. S.: Újfent megpendíteném, hogy az esetek 90%-ában nem kölcsönös ügyletről volt szó, hanem egyoldalú akcióról, amelyben én küldtem, és egy köszönömöt se kaptam.

higagyu Creative Commons License 2010.07.31 0 0 157
A postaköltségekkel nem tudsz lenyűgözni (én is mindig természetesnek vettem, hogy én állom, és ha kaptam valahonnan, sosem ajánlottam fel, hogy küldök 20 forint 40 fillért). Szóval azzal nem tudsz lenyűgözni, a filmes ismereteiddel annál inkább.
Előzmény: Törölt nick (156)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.31 0 0 156
Nem akartam megváltoztatni, de néhány hete végleg el akartam tűnni a velvetes oldalakról, a rendszer viszont csak úgy tüntetett el onnan, ha mindegyik nicknevem megszüntetem.

Egyébként nekem is vannak jó tapasztalataim az internetes cserékről, viszont egyik sem indexes vonatkozású. Korábban én is küldtem postán filmeket és CD-ket vadidegen embereknek (újabb önfényezés: a postaköltséget is én álltam), ám a leggyakoribb az volt, hogy a delikvens még annyit se böfögött vissza, hogy „Kösz, megkaptam”, holott a postai papírok alapján tudom, hogy megkapta. Nem azt akarom mondani, hogy pozitív tapasztalataim soha nem voltak, de sokkal kevesebb, mint a negatívak.
Előzmény: higagyu (155)
higagyu Creative Commons License 2010.07.31 0 0 155
Csak az ellensúly kedvéért: nekem azért vannak nagyon jó tapasztalataim, sok filmet kaptam, sok filmet adtam, és nem okvetlenül ugyanazoknak adtam, akitől kaptam. Igaz, én többnyire postán küldtem (vidékre).
Kár, hogy megváltoztattad a nickedet.
Előzmény: Törölt nick (154)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.31 0 0 154
Szia!

Elnézést, hogy beleszólok a dologba, csak gondoltam, megírom, hogy nekem sincsenek túl jó tapasztalataim az indexes filmügyletekről. Régebben field64 néven fórumoztam itt, és olykor felajánlottam a segítségemet, ha valaki nagyon keresett valami olyasmit, ami nekem megvolt, ezért át tudtam volna neki másolni. Soha nem kértem pénzt, többnyire még cserefilmet sem, sőt üres lemezt sem. Úgy véltem, egy százforintos DVD-lemezt áldozhatok egy ismeretlenre is, ha ezzel örömet tudok szerezni neki, elvégre néha oly kevés is elegendő ahhoz, hogy az embernek jó napja legyen.

Nos, két dolgot tapasztaltam. Az egyik, amikor a delikvens egyszerűen nem is válaszolt az ajánlatra, noha „nagyon kell, mindent megadnék érte” filmet kért. A másik eset, amikor már szinte nekem kellett rimánkodnom, hogy ugyan, ha esetleg ráérne, fussunk össze valahol, hadd adjam neki oda a szívességből lemásolt lemezt, ha már egyszer megcsináltam. (Egyetlen sztárallűröm van ugyanis, hogy nem vagyok hajlandó postázgatni, mert azzal is megszívtam már egy párszor.) Legutóbb is volt valaki az Indexről, akivel félúton megállt a seftelés, és úgy döntöttem, én nem keresem újból. Ha neki nem fontos, én nem erőszakolom rá azokat a filmeket, amelyeket keres, ráadásul amiket cserébe ajánlott, azokat időközben megszereztem más forrásból. Mindazonáltal az ilyesmi annyira elveszi az ember kedvét, hogy már arra se mindig vagyok hajlandó, hogy beírjam ebbe a topikba a csupán tartalomleírással keresett film címét.
Előzmény: kalapala (153)
kalapala Creative Commons License 2010.07.31 0 0 153
Amúgy egy másik topikban azt írtad, nem pénzelsz, csak csere érdekel...
Ugyanakkor, amikor átküldtem neked az Andromédát, és kértem is volna valamit, azt írtad, hogy nincs is otthon interneted, és a havernál intézed...(és azóta se küldtél semmit, pedig ha a haver enged letölteni, akkor biztos feltölteni is...)
Most akkor hogy van ez?
Nem szeretem a lehúzós, kejli embereket..., és nem értem, hogy miért nem jelentkeztél azóta sem?
Köszi.

Előzmény: Merci-autósbolt (152)
Merci-autósbolt Creative Commons License 2010.07.31 0 0 152
BOCS DE AZ EXELTÁBLÁZATBÓL MÁSOLTAM BE ÉS SAJNOS ÍGY TÖRDELTE.
kalapala Creative Commons License 2010.07.28 0 0 151
Bocs, de egy kicsit jobban tagolt lista jobb lett volna. Így elég kusza...
Előzmény: Merci-autósbolt (150)
Merci-autósbolt Creative Commons License 2010.07.27 0 0 150

Azért köszönöm, hogy írtál nekik.

Nekem az évek során már több filmet is leadtak.

Pl.: Kojak Budapesten, Utazás a holdba, Gyilkos robotok, Fekete fülű fehér Bim, Halálkanyar, stb.

 

Most már "csak" ezeket keresem:

  BUCK ROGERS A XXV.SZÁZADBAN (MOZI FILM) ,csak DVD-ről és vagyVHS SZINKRON KELL!! CSILLAGOK KÜLDÖTTE(SPADLA Z OBLAKOV) MAJKA 1978 (13 részes tv sorozat) csak a szinkron kell !! EMBER AZ ATLANTISZRÓL (SOROZAT) The Man from Atlantis 1977-78 17 részes FEKETE FÜLÜ FEHÉR BIM CSAK DVD-RŐLhttp://www.amazon.de/Belij-Bim-Tschjornoe-ucho-Originalfassung/dp/B000USRAFA FISTS OF STEEL (PACO..) magyar vagy bármilyen felirat kell csak! GONDOLKODÓ ROBOTOK COLLECTIONNEUR DES CERVEAUX,LE (SCHACH DEM ROBOTER) HÁBORÚS FENEVAD (THE BEAST) csak DVD HALÁLKANYAR (SWITCH BACK , DANNY GLOVER/ DENNIS QUAID ) csak DVD-ről KI FIZETI A RÉVÉSZT? (WHO PAYS THE FERRYMAN) CSAK A SZINKRON KELL! NEM KELL MINDÍG KAVIÁR (THOMAS LEAVEN) Es muss nicht immer kaviar sein SPION FIÓKA(If Looks Could Kill): csak DVD-ről SZAHARA (SAHARA) (Belushi 1995) csak DVD-ről TÁMADÁS EGY IDEGEN BOLYGÓRÓL (THE INVADERS ) 1967 TV SOROZAT szinkron is elég! TAU BÁCSI SOROZAT (PAN TAU) 33 RÉSZES UFO ARIZÓNÁBAN AREA 51 ( Hangar 18) csak DVD-ről és vagy magyar felirat vagy szinkron kell! UTAZÁS A FÖLD KÖZÉPPONTJÁBA (journey to the center of the earth) 1959 (NEM A TREAT WILIAMS )csak szinkron kell! NEM FONTOS , CSAK MINŐSÉGI CSERE MIATT! BIZÁNCI TŰZ CSAK DVD-RŐL(why my 1990 )(http://www.imdb.com/title/tt0100931/) DUPLA VAGY SEMMI (THE SECRET OF MY SUCCES ÉJSZAKAI ROHANÁS(Midnight Run) JOBB MA EGY ZSARU......(The hard way 1991)(http://www.imdb.com/title/tt0102004/ KÉJUTAZÁS(JOY RIDE) KÜLÖNÖS KÍSÉRLET(WEIRD SCIENCE)1985 (http://www.youtube.com/watch?v=jcCCguRtbMg)
NAGY TRÜKK(SHADE) NÉMÓ KAPITÁNY ÉS A VÍZ ALATTI VÁROS (Captain Nemo and the Underwater City) (SZINKRON KELL)1969 SZERELEM HARLEY DAVIDSONON ÉRKEZIK csak dvd-ről(Don't Tell Her It's Me) TÖKÉLETES TRÜKK(THE PRESTIGE) TRÜKKÖS HALÁL 2 (F/X 2) HALÁLOS IGÉZET(CAST A DEADLY SPELL) TERMÉSZETFILMEK---------------------------------------------------------------------------------------------------------- BÁRSONYOS KARMOK SOROZAT(VELVET CLAW) DAVID ATTENBOUROUGH természet filmek csak DVD-ről EGYENSÚLY A TERMÉSZETBEN ÉLET A FAGYBAN (LIFE IN THE FREEZER) ÉLET A LOMBOK MÖGÖTT ÉLET HIDEGVÉRREL SOROZAT (LIFE IN COLD BLOOD ) HATLÁBÚ BIRODALOM SOROZAT Kék éden LIFE SENSE - LÉTÉRZÉSEK 1995 SOROZAT NATURAL WORLD SOROZAT NÖVÉNYEK MAGÁNÉLETE(THE PRIVATE LIFE OF PLANTS) SUPERSENSE - ÉRZÉKELÉS FELSŐFOKON SOROZAT SURVIVAL SOROZAT Természet nagy eseményei Vad afrika Vad ausztrália Vad délamerika WILDLIFE ON ONE SOROZAT MAGYAR FILMEK-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 3 TESTŐR AFRIKÁBAN csak dvd-ről 78-AS KÖRZET (MAGYAR SOROZAT SZTANKAY-SCHÜTZ) BESZTERCE OSTROMA DÖGKESELYŰ CSAK DVD-RŐL EGY MAGYAR NÁBOB EZ AMERIKA (dokumentum film) FŐTÉR NÓGRÁD MEGYÉBEN FŐTÉR PEST MEGYÉBEN FŐTÉR VAS MEGYÉBEN GYEREKRABLÁS A PALÁNK UTCÁBAN HANNIBÁL TANÁR ÚR HOFI 6.7. JÁNOS VITÉZ KÉMERI 1-2 CSAK DVD-RŐL KONYEC MISKOLCI BONI ÉS KLÁJD OROSZLÁN UGRANI KÉSZÜL CSAK DVD-RŐL MENÜS PÉNZT DE SOKAT (MAGYAR FILM) PRINC A KATONA sorozat Ernyei Béla, stb csak dvd-ről SAS ISTVÁN REKLÁMFILMJEI A 80-AS ÉVEKBŐL 1-2 CSAK DVD-RŐL UTAZÁS A HOLDRA MAGYAR TV FILM(INKE LÁSZLÓ,STB.) jobb minőségben!! RAJZFILMEK---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- FRAKK, FŐ A KÉNYELEM MOHA ÉS PÁFRÁNY CSAK DVD-RŐL PLAKÁTFIÚ SOROZAT RUMCÁJSZ CSAK DVD-RŐL SPEIBL ÉS HURVINEK SOROZAT VARÁZSCERUZA 2 TELEVÍZIÓS MESÉK FELNŐTTEKNEK TV FILM SOROZAT VAGY RAJNAI BLUEBOX-OS FILMJEI------------------ A BÉKE A BIKAFEJŰ SZÖRNYETEG A HALHATATLANSÁG HALÁLA A NAGY KÉPMÁS A NAGY ROMOLUS A PRÓBABABÁK BÁLJA A SZECSUÁNI JÓLÉLEK A TÁLTOSFIÚ ÉS A VILÁGFA AZ APOSTOLI NUNCIUS AZ ARANYGYAPJÚ ELRABLÁSA DON JUAN ÉS A KŐVENDÉG GYÉMÁNT PIRAMIS HÉROSZOK POKOLJÁRÁSA ISTENSZERELEM KRONOSZ BUKÁSA ORCHIDEÁK BOLYGÓJA SZÁVITRI, AZ ASSZONYI HŰSÉG DICSÉRETE SZENT GELLÉRT LEGENDÁJA SZINBÁD NYOLCADIK UTAZÁSA (SOROZAT) VIDEO 1984 DOKUMENTUM FILM

Előzmény: kalapala (149)
kalapala Creative Commons License 2010.07.24 0 0 149
Én azt javaslom, kérd meg egy szlovák ügyfeledet, hogy írjon szlovákul az MTV-nek, hogy ő XY rendező, operatőr, főszereplő, mellékszereplő, stb. rokona, és akkor fennáll a személyes érintettség esete.
Ekkor kiírják neki...

Én ui. ezt a választ kaptam:

"Tisztelt Nézőnk!



Köszönjük, hogy figyelmével megtiszteli a Magyar Televíziót.

A filmet sajnos nem áll módunkban műsorra tűzni, sugárzási joga rég lejárt. Ahhoz, hogy újra sugározhassuk, ismételten meg kell venni jogait. Tehát nem attól függ, hogy hány ember szeretné újra látni, és hogy mennyien kérik.

Személyes érintettség, ha Ön, vagy rokona alkotója, (szereplő, író, rendező, hangmérnök, operatőr, stb.) volt a filmnek, vagy az alkotó rokona.

Személyesen nem kell megjelenni, csupán egy levelet kell írni Archívumunknak, - lehet a Közönségszolgálaton keresztül is, továbbítjuk – az ő döntésük, hogy átírható-e.

Reméljük, segítségére voltunk,



üdvözlettel

MTV Zrt.

Közönségszolgálat"

És ide írtam:
Kozonsegszolgalat@mtv.hu

Üdv
Előzmény: Merci-autósbolt (145)
pozsoka Creative Commons License 2010.07.23 0 0 148
http://www.mystream.to/file-278717-04a34840-bd_rokcy1.CD01.avi
http://www.mystream.to/file-278739-c5579008-bd_rokcy1.CD02.avi
nézheted,töltheted,de nem tudom, hogy melyik szinkronnal van:)
Előzmény: cabapety (147)
cabapety Creative Commons License 2010.07.23 0 0 147
Sziasztok. A Rockyt a régi, Bubik szinkronnal honnan lehetne letölteni?
kalapala Creative Commons License 2010.07.22 0 0 146
A magyar szinkronra valóban nem sok esély van, hacsak valami csoda folytán le nem adja valamelyik tv-adó. Akkor biztos rögzítik páran és majd elterjed.
Azonban ne felejtsük el, hogy a közkívánatra történő vetítés akkor fog megvalósulni, ha sokan kérik. (ÉS akkor sem biztos, szerintem...)
Akinek van kedve egy-két sort írni az ügy érdekében, annak itt vannak a címek:


MTV:
gyorgyi.messina@mtv.hu
anita.tarjanyi@mtv.hu

kozonsegszolgalat@mtv.hu

FILMMÚZEUM
filmmuzeum@chellocentraleurope.com

Az MTV-nél az első két címre akkor érdemes írni, ha személyes érintettséget tudsz igazolni, mert akkor kiadják neked, a harmadikra pedig akkor, ha csak simán kérni akarod, hogy adják le. A Filmmúzeum meg ugye alapból ilyen csemegékkel foglalkozik, csak sajnos valami érthetetlen okból ezt sorozatot nem akarják leadni.

Egyébként én nem tudom, hogy működik ez. Nem tudom, mi számít személyes érintettségnek. Pl. ha játszottam volna benne, az mondjuk biztos, ill. az is, ha pl. a főszereplő testvére vagyok? Persze Magyar honban ez a veszély a Majkával kapcsolatban valószínűleg senkit nem fenyeget, de mi van a szinkronszínészekkel? Jó lenne tudni, hogy kik voltak ők, s írni nekik, s persze mindenekelőtt azt, hogy ők személyesen érintettnek tekinthetők e a definíció szerint...?

Egyrészt nekik nagyobb valószínűséggel van meg valahol otthon a szekrény alján, másrészt ha mégsem így van, akkor lehet, hogy ők ki tudják kérni az MTV-től vagy a Filmmúzeumtól, vagy ha mégsem tudják kikérni "legálisan", nos, lehet, hogy akkor is vannak még kapcsolataik....

Erről kinek mi a véleménye?
Előzmény: Merci-autósbolt (145)
Merci-autósbolt Creative Commons License 2010.07.22 0 0 145

Én már több Szovák ügyfelünket is megkértem, hogy hozzák el nekem de még ezidáig nem jött össze. Mert nekem már megvan 1-2 éve. De nincs rajta felirat.

Én is írtam már minden tv-nek . De semmi.

Előzmény: kalapala (144)
kalapala Creative Commons License 2010.07.21 0 0 144
üdv.

Majka, a csillagok küldötte esetleg valakinek megvan magyarul v. bármilyen nyelven (a szlovákot kivéve) ill. bármilyen felirattal (a szlovákot is beleértve)?

Megvannak a DVD-k, de a szlovákok semmiféle feliratot és szinkronnyelvet nem raktak rá, ami persze botor dolog, hiszen akkoriban világsiker volt, és most pont kb 30-40 körül vannak, akik nosztalgiából meg is vennék. Ja, és kb a világ 30-40 országára kell gondolni (A legtöbb országos televíziónál megvannak a szinkronok-feliratok (hol mi volt szokásban), csupán elő kellet volna ásni és szerződést kötni...)
Egyébként van rá esély, hogy leadja a Filmmúzeum, csak még néhány ezer embernek kellene írnia számukra emailt, hogy ingyombingyom, szigorúan fogunk ám nézni, ha nem adják le....
Én már írtam, most rajtad a sor.
üdvözlet

Merci-autósbolt Creative Commons License 2010.07.19 0 0 143

Nagyon keresem a vakáció a halott utcában című ifjúsági filmet.

Keszthelyipeter@freemail.hu

viki1080 Creative Commons License 2010.02.27 0 0 142

Sziasztok én is Dennis Quaid féle halálkanyart keresem ha esetleg megvan valakinek nekem megvan angol aviban de lengyel alámondásos hang van rajta és így kissé élvezhetetlen:)

Ha esetleg valakinek megvan v legalább rendes angol hangja van akkor kérlek szóljatok

gabor1017 Creative Commons License 2010.02.24 0 0 141
Nem tudom valaki ismeri e a Wonderers című filmet, de ha netán igen, nem tuja honnan lehetne beszerezni, egyszerűen nem adták ki semmilyen formában, sok használhatatlan, nézhetetlen szemetet meg kinyomnak dvd-re, ezt nem igazán értem...
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.22 0 0 140
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=3724

VAGY:

http://www.dvdfutar.hu/termek.php?shopSID=1df0db6aec5b14a6ac8dcb1f399552cd&id=2877

Az eredeti kiadványnál jobb minőségben valószínűleg nem lelhető fel a film, ráadásul a DVD érdekes extrákat is tartalmaz.
Előzmény: Grega11 (139)
Grega11 Creative Commons License 2010.02.22 0 0 139
Bocs, hogy két helyre is beteszem, szóval én a Körhinta című filmet keresném jó minőségben: menokip@hotmail.com. Köszi!:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!