A felnőtt kábel előfizetők között a 18 órakor kezdődő Híradó tegnap 5,4 százalékos közönségarányt ért el, az Egyenes Beszéd 5,2 százalékot, míg az új reggeli műsor, az ATV Start 4,8 százalékos arányt produkált. Mindhárom műsor egyébként produkált ennél is magasabb nézettséget
tárgyilagos lenne, ha a Havas tanár úr műsorában nem mondana hülyeségeket a berlini tudósító, és Nacsa olivér nem nyögné szét a műsort...ők ketten nem a (civil)pályára valók...romlik a színvonal...illetve roncsák...
Szerintem most is nagyon jó az ATV. Tárgyilagos. Tegnap arról beszélgettek benne, hogy mind a két nagy párt útjában van az ország előrejutásának. Hogy mind a kettőt el kellene zavarni. Nagyon jó ötletnek találom.
Hiller is fantasztikusan jó volt, de, sajnos, éppen amiikor elkezdte magyarázni, miért kolbászbeszéd volt orbánc évértékelője, megzavartak, úgyhogy nem hallottam
Tegnap volt egy beszélgetés a MÁV vezérigazgató-helyettesével Heinczinger Istvánnal. Ő az első ember, csak azt a beosztást megszüntették, hogy az előző vezértől olcsóbban szabaduljanak. Érdekes volt hallani, hogy a MÁV készül egy gyorsvasutat indítani a reptérre. De mivel csak 2 év múlva készülne el, azért addig egy ideiglenest csinálnak, mert az új tulajnak az az óhaja. Annyi lesz a jegy ára, hogy két év alatt megtérüljön a beruházás. A riporternő kérdésére, hogy ugye a megrendelő is fizet, az igazgató helyeslően bólogatott. Szóval szerintem ez egy nagy disznóság. Az amúgy is a tönk szélén álló MÁV két évre szóló idiglenes beruházásba
kezd, mert az új tulaj így akarja. Szerintem azért küldték el Mándokit, (a régi vezért) mert vele nem lehetett mutyizni.