Láttam ma az alkoholtól szétroncsolt arcát a TV-ben, Wagner úr. Ne haragudjon de mint orvos, szólok, ne folytassa tovább! Egy teljes labor vizsgálatot is javasolnék.
Na de ez volt a magán, jöhet a köz! Or Kán barátunk tud ide valami linket rakni, vagy csak ő látott valamit a mámoros agyával?
Ja, ha valaki művelődni akar, az mááááás.... Akkor én Egy Pofa Söré'... - a züzlet az üzlet - segítek..., szépen elcammogsz ----> ide ni ....., oda van írva, hogyaszongya Знай наших!(ezt csak további Egy Pofa Söré' ferdítem le - mer' a züzlet az üzlet), de könnyítésül megmondom, hogy ottan mindenki, akinek kék neve van, az hasonlít az én szakállamra.., hukk, bocsánat..., na azt mind megtanulhatod kívülről..., és akkor marhára művelt leszel és ha sokat gyakorolsz, akkor még a Sörcimkéket sem téveszted össze...
Az nem kifejezés. Ilyen elementáris zsidózást még életemben nem hallottam, pedig szoktam Kezit_csókolom_Bolgár_Úr nyugdíjas szabadcsapatát ókor-ókor hallgatni.
Nem hallottam, de a véleményem az ami, mert sajnos egyéb műsorok bizonyítják, hogy baloldalon legalább annyi agyilag rokkant betelefonáló van, mint a jobbon..:(((
Hogy összefoglaljam: akik a MALÉV privatizációja ellen van, az pusztán azért van ellene, mert orosz zsidók akarják azt megvenni. És ezután jött a zsidó Chelsea, zsidó MTK, stb., természetesen nem kihagyva ebből a konstellációból a Fideszt.