Keresés

Részletes keresés

mmmm69 Creative Commons License 2011.02.04 0 0 18

Van e olyan,hogy egy nőt szakértö kezek megszabaditanak a feszültségtöl, hogy a csiklőmerevedést müfogásokkal megszüntetik?Leginkább nötöl szeretném ezt a beavatkozást.

Péter - Masszőr Creative Commons License 2008.04.20 0 0 17

A nedvkiválasztás zavarait több dolog is okozhatja. Gátlás, izgalom hiány, kevés inger vagy ingerlés. Most talán a legeredményesebb dologról írok. Sajnos a csikló dörzsölése az általános. A kellő kedveskedés, hangulat megteremtés után a megfelelő simogatás, ingerlés a fontos. Amikor a női nemi szerv simogatása következik, kerülni kell a csikló érintését és a hüvely ujjazását, hacsak nem ez a bevált módszer. A nedvek előcsalogatása szempontjából az a leghatékonyabb, ha finoman becserkésszük a környéket, majd a hüvelyhez érve a bemeneti gyűrűt ingereljük. Ezt a következőképpen tudom leírni:

A hüvelybe csak az első ujjpercünk felével hatoljunk be. Az ujjbeggyel simogassuk körbe-körbe a bemenetet, mintha egy likőröspohár belső szélét kenegetnénk. Ezzel egy olyan reflexet váltunk ki, ami beindítja a mirigy működését. Gondoljunk csak arra, hogy amikor a csecsemőnek szorulása van, milyen hatékony módszer a bekrémezett lázmérővel ingerelni a popsiját. Hasonló reflexek működnek itt is.

Előzmény: intim percek (16)
intim percek Creative Commons License 2008.04.03 0 0 16
Gyönyörűen süt a nap, nem lehet a tavasz ennél romantikusabb és nekem elakad... Nem értem! Nem értem! Segítsetek!
intim percek Creative Commons License 2008.04.03 0 0 15
SOS!
Wizard21 Creative Commons License 2006.04.30 0 0 14

Hello

Iszonyú problémám van. A barátnőm, nedves lesz tőlem de pár perc után ált. 2-5 perc már  száraz is. És egyszerüen , nem tud elélvezni, már használtam krémet mindent de nem tud elélvezni, és ami fura hogy ha ő csinálja magának, neki se mindig sikerül! Valami jó kis tanácsra lenne szükségem. A legtöbbet már alkalmaztam, mint pl.- nyelvel, vagy krémmekkel vagy kádban. de egyszerüen nem megy!! :( És az a furcsa hogy kiván, és nedves is (az elején) és élvezi is, de nem sikerül neki!!! ÉS ez nagyon bánt engem! Látom rajta hogy már majdnem ott van és egyszerüen, hopp már nem is élvezi és már nem is nedves! :( valahogy.... nem tudom, fogamzásgátló miatt se lehet, mert nincs neki ilyen jellegű mellékhatása! segitsetek!!!

metallion Creative Commons License 2006.04.15 0 0 13

"Nem vagyok eleg nedves"

Oh kicsikem...meg nem volt dolgod velem!!!

pllero Creative Commons License 2006.01.19 0 0 12
Bármennyire is furán hangzik, de az Albolene make-up lemosóról hallottam, hogy mennyire jó nedvesítő.
HatfaludyFeri Creative Commons License 2005.11.12 0 0 11

A Kedves Topictársaknak nagy megeleégedettséggel jelentem, hogy a mai nedvesítés megtörtént!
/"Borsodi" Hellesbier ö- ö- ö... akarom mondani: Világos/
messyjacke Creative Commons License 2005.11.07 0 0 10
hihi
Előzmény: HatfaludyFeri (8)
HatfaludyFeri Creative Commons License 2005.10.23 0 0 9

A Kedves Topictársaknak nagy megeleégedettséggel jelentem, hogy a mai nedvesítés megtörtént!
/"Thurn und Taxis" Hellesbier/

HatfaludyFeri Creative Commons License 2005.10.22 0 0 8
Tényleg, most jövök rá, hogy még én sem vagyok elégé nedves!
Egy zöld Dreher mindjárt segíteni fog!
vakbarát Creative Commons License 2005.09.05 0 0 7
:-o
orvosi-masszőr Creative Commons License 2005.08.30 0 0 6

Sziasztok! A munkám során egyre több nő és férfi keresett meg szexuális problémával. Sokáig tovább küldtem őket speciális szakemberhez. Megpróbáltam felkutatni olyan szakmai irodalmat, ahol a masszázzsal gyógyíthatók szexuális problémák, elég kitartó voltam, így a siker nem is maradt el.

Olvastam keleti, és nyugati szakkönyveket, és ma már egy hölgy masszőz segítségével fantaztikus eredményeket érünk el.

Az olajos thaimasszázs alapjaira épített technikákkal megoldjuk a problémák nagy részét.

A masszázs Lelkileg megnyugtat, Javítja az alhasi vérbőséget, erotizál anélkül, hogy A nemiszerveket érintenénk.

Sokan számoltak be orgazmus közeli élményről, illetve mi magunk is tapasztaltunk masszázs alatt átélt orgazmust.

Javaslom a szexuális partnereknek, hogy nyújtsanak egymásnak érzéki vagy erotikus masszázst szeretkezés előtt vagy néha csak a kellemes közérzetért.

AZ EREDMÉNY NEM MARAD EL.

Előzmény: masszőrpár (1)
masszőrpár Creative Commons License 2005.08.26 0 0 5

Bár csak mindig így lenne!

És ha nem vagy olyan ügyes?

Sajnos a probléma létezik.

Előzmény: Fityman (3)
masszőrpár Creative Commons License 2005.08.26 0 0 4

A vazelin nem erre való.

A Bartoline gel egy speciálisan a Bartolin mirigy váladékának a pótlására való.

Az említett mirigy feladata, hogy anői nemiszervet síkosítsa.

Előzmény: Lebenstod (2)
Fityman Creative Commons License 2005.08.26 0 0 3
Nekem az a tapasztalatom, hogy minden az előjátékon múlik. Ha ügyes vagyok olyan nedvességet fakasztok, hogy egy tank be tudna csusszanni.
Lebenstod Creative Commons License 2005.08.26 0 0 2
Mire való a vazelin, teeee....?
masszőrpár Creative Commons License 2005.08.26 0 0 1

A nőknek legalább olyan problémát jelent, ha nem elég nedvesek, mint ahogy a férfiaknak, ha nem elég merevek. Az utóbbi években nagy áttörést jelent a férfiaknak,

A kék tabletta és társai. Szerencsére egyre többet foglalkoznak a női problémákkal is. Kiderült, hogy A női nedv kiválasztás hátterében legtöbbször az

alhasi vérbőség csökkenése áll. Természetesen lehetnek lelki okok is, de ha lelkileg minden rendben, és nem elég vérbő a női nemiszerv, akkor megint csak

nem lesz elégséges a nedv kiválasztás.

Kíváncsian várom mások hozzászólását!

Nekem sikerült megoldani ezt a problémát.

Előzmény: MrMoJo (0)
MrMoJo Creative Commons License 2005.08.26 0 0 0
Pedig nem 0 eső esett.
masszőrpár Creative Commons License 2005.08.26 0 0 topiknyitó

Kíváncsian várom mások hozzászólását!

Nekem sikerült megoldani ezt a problémát.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!